• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hangi birini anlatsam :(

foregem

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2012
70
0
16
İstanbul
Merhaba arkadaslar.....
esımle yaklasık 6 yıllık bır evlılıgıımz var ve 3bucuk yasında bır oglumuz...onun yurtdısı sevdası hıc bıtmedı gıtmek ıstıyor fakat ben gıtmek ıstemıyorm ...dogrusu once kendısı gıdecek yapabılırse bızı goturecek ama ben bu sekılde bı evlılık ıstemıyorum daha once guvenımı cok kırdı yabancı bır kızla mesjlarını yakalamıstım ve daha bırcoksey... sonrasındada yurtdısına gıttı zaten 1 ay kadar kaldı geldı sımdı tekrar gıdecegım dıyor mutlu degılız zaten sevmıyorum onu oda benı sanıyorum ama bılemem yınede.nıkahımız bıle yok 2 sene once abd ye ogrencı olarak gıdebılmesı ıcın bosanmıstık ama ayrılmadık tabii sadece formaliteydi..aramızda hıcbısey yok cınsellık bıle yok dıyebılırım...cook sey yasadık ama hepsını yazarsam forum dolar herhalde...aslında benım sızlere danısmak ıstedıgım farklı bır konu ...ona yurtdısına gıt ben evımde cocugumla kalırım bana zamanzaman para gondereceksın dedım kabul etmedı neymıs ben annemlerde kalacakmısım bıze onlar bakacakmıs oda abd ye gıdeckmıs ohh ne ala...kabul etmedım bu sefer annenlere gıt 3 5 ay kal ben borclarımı bıtıreyım sonra abd gıdeyım dıyor...ayrılmak ıstıyorum ama evımde oturmak ıstıyorum cunku babamlada yasayamam oda anneme sureklı ıhanet edıyordu ve ben hep duyuyordum bıyerlerden ve goruyorum maillerini felan onunla da kavga ettım anneme nasıl yaparsın bunu dıye ustume yurudu buyuk kavga ettık esımle mutlu olmadıgımı ve ayrılacagımı kendısıylede yasamak ıstemeyıp basımın caresıne bakacagımı soyledım 1 aydır aynı evın ıcınde konusmuyoruz...sımdı nasıl ben dıyeyımkı ayrlıyorum bana yardım et....ayrılmak ıstıyorum ama kendım cocugumla yasamak ıstıyorum...meslegım var bankacıyım ama 5 yıldır calısımıyorum ...ve oglum cok kucuk ne yapacagım ben .....:(

Son düzenleme:
sizinki evlilik falan değil sızde zaten en doğru yolu bulmuşunuz ama cesaretınız yok

aslında mesleğiniz çok guzel bence 1sene içinde toparlarsınız tabı bıraz zorlukları olucaktır ama onada sabredın haylaınızdeki yuvaya sahıp olun

bi sure annenızde kalın babanıza bıkaç ay katlanın bı kaç maaş bırıkınce duzenınızı kurmaya başlarsınız

Buradaki iş olanaklarının hepsini değerlendirmiş mi ? Yani koca ülkede kocanıza göre hiç mi iş yokmuş..

Onca borcu harcı olan insanlar gecesini gündüzüne katıp canla başla çalışıyor..

Yok borçlarımı kapatmak için önce ben bi kapak atayım , durumu toparladıktan sonra sizide yanıma alırım ifadesindeı ; ben orda hem çalışayım, hemde günümü gün edeyim , biraz hevesimi aldıktan sonra ya gelirsin ya da gelmesin demeye getirmiş resmen..

Tabi bu esnada , senin bu duruma dayanamayacağını bildiğinden yada öyle düşündüğünden , ayrılmak isteyeceğini biliyor..

Yol yakınken,kendi hayatını kurmaya bak derim , mesleğinde elinde,mesleğine uygun bi işte çalışamıyorsan bile , geçici olarak durumunu toparlayana kadar başka bir işte çalışırsınız. Özel bir şirkette vs falan..

Bana kalırsa bekleme boşuna..

Buradaki iş olanaklarının hepsini değerlendirmiş mi ? Yani koca ülkede kocanıza göre hiç mi iş yokmuş..

Onca borcu harcı olan insanlar gecesini gündüzüne katıp canla başla çalışıyor..

Yok borçlarımı kapatmak için önce ben bi kapak atayım , durumu toparladıktan sonra sizide yanıma alırım ifadesindeı ; ben orda hem çalışayım, hemde günümü gün edeyim , biraz hevesimi aldıktan sonra ya gelirsin ya da gelmesin demeye getirmiş resmen..

Tabi bu esnada , senin bu duruma dayanamayacağını bildiğinden yada öyle düşündüğünden , ayrılmak isteyeceğini biliyor..

Yol yakınken,kendi hayatını kurmaya bak derim , mesleğinde elinde,mesleğine uygun bi işte çalışamıyorsan bile , geçici olarak durumunu toparlayana kadar başka bir işte çalışırsınız. Özel bir şirkette vs falan..

Bana kalırsa bekleme boşuna..

ovvv ona kalırsa amerika actı kollarını onu beklıyor gelsın dıye....kararı kararmıs oglu ıcın gıdecekmıs onun hayatını kurtaracakmıs vede gelmeyecekmıs tek basına gıdersın hadı yolun acık olsun dedım bende........

ovvv ona kalırsa amerika actı kollarını onu beklıyor gelsın dıye....kararı kararmıs oglu ıcın gıdecekmıs onun hayatını kurtaracakmıs vede gelmeyecekmıs tek basına gıdersın hadı yolun acık olsun dedım bende........

Alışmış oralara demek...

Çocuk ne olacak peki ?

Alışmış oralara demek...

Çocuk ne olacak peki ?

zaten 2 yıl once benden nıkahımı vermm ıcın yalvardıgında hatta kıyametler kopardıgında cocucugumun velayetını bana vermesı sartıyla bosanırım demıstım velayet bende..bı problem yok ama dayılık yapıyor cocugu alırmıs felan ....

düşünecek bir şey yok. önce iş bulacaksınız, zaten evli değilmişsiniz, boşanma sıkıntınız yok. iş bulacaksınız, çocuğunuza ya anneniz ya da bir bakıcı bakacak hiç olmadı kreşe vereceksiniz.

mutlu olacaksınız, siz mutlu olunca çocuğunuz da mutlu olacak. sonra da zamanla unutup, düzgün birisini bulursunuz belki.

çok mu ütopik düşünüyorum bilemedim ama belki anneniz de babanızın yaptıklarına dayanamayıp, sizinle yaşar.

adam evlenmiş çoluk çocuğa karışmış aklı ergenlikte kalmış ergenken vardı bu hayaller

bu adamdan kocalık babalık beklenmez eminim amerıkaya gıttığınde 5 kuruş yollmaz zaten nası kazancak kendı karnını doyursa yeter

yazıkya böyle ınsanlar çocuk sahıbı olmasın

düşünecek bir şey yok. önce iş bulacaksınız, zaten evli değilmişsiniz, boşanma sıkıntınız yok. iş bulacaksınız, çocuğunuza ya anneniz ya da bir bakıcı bakacak hiç olmadı kreşe vereceksiniz.

mutlu olacaksınız, siz mutlu olunca çocuğunuz da mutlu olacak. sonra da zamanla unutup, düzgün birisini bulursunuz belki.

çok mu ütopik düşünüyorum bilemedim ama belki anneniz de babanızın yaptıklarına dayanamayıp, sizinle yaşar.

aslında bazen onu bıle ıstıyorum babam annemı hıc haketmıyor cunku bız annemle ysasak bundan daha mutlu yasarız emınım...ama annem babamla bu seklde olsa yasamaktan mutlu cunku evımdeyım dıyor onuda anlayamıyorum .....

3,5 yaş çok küçük değil oğlunuzu iyi bir kreşe verin ve lütfen çalışın.
Güzel bir mesleğiniz var sevgisiz bir ömür geçirmeyin.
Nereye gidecekse gitsin bu ne biçim evlilik?

adamın biri seneler önce abd ye gitmiş gdebilmek için eşinden ayrılıyor, formalite icabı
ilk seneler mektup yazıyor sonra o da kesiliyor.Para desen p si yok...
30 yıla yakın bir zaman kadın kocasını dönsün diyye bekliyor..
evlatları boyunca olmuş adamın derdi vatandaşlık almak...

gecen hafta izlemiştim programda....

sevmiyorum, sevilmiyorum diyorsun...Biz ne diyelim peki....

3,5 yaş çok küçük değil oğlunuzu iyi bir kreşe verin ve lütfen çalışın.
Güzel bir mesleğiniz var sevgisiz bir ömür geçirmeyin.
Nereye gidecekse gitsin bu ne biçim evlilik?

evlilik denecek hıcbır yanı yo k zaten ...yuzzunu gormeye dayanamıyorum resmını bıle gordugumde tuylerım dıkendıken oluyor urperıyorum onu hıc ama hıc sevmıyorum herseyınden tıksınıyorum......dugun davetıyemızı buldum gecen gun albumlerın arasında yırtıp atmamak ıcı n kendımı zor tuttum..yırtmamalıydım cunku ılerıde ogluma bu evlılıkle ılgılı gosterebılecegım anılarım kalmalıydı cunku o bu evlılıktekı basıma gelen en guzel ve teksey....

kocan herşeyi bitirmiş palavrasıda hazır oğlum için gidiyorum beceriksizler hep gider zaten defolsun gitsin...

senin evinde yaşamak istemeni anlıyorum insanın kendi evi gibisi yok..tamam defol git de ama ben evimde çocuğumla yaşarım nafakamıda alırım tazminatımı da alırım de...
varya o kesin bi yabancı kadın bulmuştur oraya gitmek için geberiyorudur şuan huylu huyundan vazgeçmiyor...

çokta güzel mesleğin varmış evinden çıkma ondan alabildiğini al para olarak..nediyim ALLAH YARDIMCIN OLSUN ÇOCUĞUNUN YÜZÜNE BAKSIN....

Sizin hemen calismaya baslayip kendi ayaklarinizin ustunde durma vaktiniz gelmis de geciyor. O kisiden birsey beklemeyin. Zaten evli degilsiniz, yasal olarak evli gibi haklariniz yoktur herhalde, cok bilgim yok bu konuda ama...

Merak ettim. Adamin meslegi ne? Amerika'da aranip bulunamayan bir meslegi mi var, isi hazir mi? Oraya gidip calisma hakkini almis mi?
Ben de bu yurtdisinda havadan para yagiyor, orda herkes kucagini acmis beni bekliyor edasinda hic bilmedigi ulkelerin sevdasindan yanan insanlari anlamiyorum. ezikligin dik alasi bana gore.

sakın yollayıp benım dustugum hataya dusme dıyecektım fakat ortada bır evlılıkde yokmus zaten. bır defa nıkah verme konusu en bastan yanlıs ne yanı bu egıtım sıstemı boyle mı ıslıyor evlı olunca egıtım alınmıyor mu abd de......neyse buraları gecelım sızın kendınıze ve evladınıza yapabılecegınız en guzel sey artık sevmedıgınız bu adama yol vermek o zaten sızden vazgecmıs eger gecmeseydı evı bosaltmanızı falan talep etmezdı o gıderdı sızde evınızde onu beklerdınız para yollardı normalı budur ama o bırcok seyı bıtırmıs sıze son bır nokta kalmıs neden bunu koymuyorsunuz bu cesaretsızlık neden hayatım altust olur dıye korkuyorsanız belkı altı ustunden daha ıyıdır hayatınızın nerden bılıyorsunuz....suan sıze lazım olan bıraz cesaret gıtmek mı ıstıyorsun gule gule dıye ona yol vermek bulursun kresı verırsın evladını gırersın bır ıse koyarsın yoluna hayatını ne ararsın ne sorarsın bırak kendı halıne o zaman gor bak nasıl pacaları tutusacak bılıyor musun senın onsuz da var oldugunu ayakta kaldıgını onu zerre kadar ıplemedıgını gormek onu ne hale getırecek ama sen tum bunları onun ıcın yapmayacaksın blof degıl gercekten yol vereceksın evladın ve kendın ıcın yapacaksın emın ol en dogrusu bu yanı resmıyette karısı olma hakkımı bıle elımden almıs bır adama mı bel baglayacagım ac kalırım gene vermem o nıkahı yada verdımse almam kalsın orda.....sıze once rabbımden ve sonra sızden baskasından fayda yok sılkelenın ve ayaga kalkın evladınız kucuk deyınce bende bebek sandım 2 aylık bebegını bırakıp calısan bayanlar bılıyorum maddıyattan dolayı sızınkı masallah 4 yas anaokuluna baslıyor eylulde baslayacak demek kı neresı kucuk allah ganı ganı yardımcınız olsun cok gıcık oldum o adama yanı esınız dıyemeyecegım

aranızda sevgi saygı yok.geleceğe dair umut da yok.evlilik de yok.oğlunuz kreşe gidecek yaşta,biran önce iş bulup başlayın geleceğiniz için:34:

Son düzenleme:
Keske onceden bosanmasaydın sımdı ayrılırken yasal haklarını da kullanamazsın. Sana bakmak zorunda degıl ama cocugun masraflarına katkıda bulunmak zorunda
bır de nasıl bır sorumsuzluk sen gıt aılenle yasa onlar sana baksın dıyor ayıp ya.

Merhaba arkadaslar.....
esımle yaklasık 6 yıllık bır evlılıgıımz var ve 3bucuk yasında bır oglumuz...onun yurtdısı sevdası hıc bıtmedı gıtmek ıstıyor fakat ben gıtmek ıstemıyorm ...dogrusu once kendısı gıdecek yapabılırse bızı goturecek ama ben bu sekılde bı evlılık ıstemıyorum daha once guvenımı cok kırdı yabancı bır kızla mesjlarını yakalamıstım ve daha bırcoksey... sonrasındada yurtdısına gıttı zaten 1 ay kadar kaldı geldı sımdı tekrar gıdecegım dıyor mutlu degılız zaten sevmıyorum onu oda benı sanıyorum ama bılemem yınede.nıkahımız bıle yok 2 sene once abd ye ogrencı olarak gıdebılmesı ıcın bosanmıstık ama ayrılmadık tabii sadece formaliteydi..aramızda hıcbısey yok cınsellık bıle yok dıyebılırım...cook sey yasadık ama hepsını yazarsam forum dolar herhalde...aslında benım sızlere danısmak ıstedıgım farklı bır konu ...ona yurtdısına gıt ben evımde cocugumla kalırım bana zamanzaman para gondereceksın dedım kabul etmedı neymıs ben annemlerde kalacakmısım bıze onlar bakacakmıs oda abd ye gıdeckmıs ohh ne ala...kabul etmedım bu sefer annenlere gıt 3 5 ay kal ben borclarımı bıtıreyım sonra abd gıdeyım dıyor...ayrılmak ıstıyorum ama evımde oturmak ıstıyorum cunku babamlada yasayamam oda anneme sureklı ıhanet edıyordu ve ben hep duyuyordum bıyerlerden ve goruyorum maillerini felan onunla da kavga ettım anneme nasıl yaparsın bunu dıye ustume yurudu buyuk kavga ettık esımle mutlu olmadıgımı ve ayrılacagımı kendısıylede yasamak ıstemeyıp basımın caresıne bakacagımı soyledım 1 aydır aynı evın ıcınde konusmuyoruz...sımdı nasıl ben dıyeyımkı ayrlıyorum bana yardım et....ayrılmak ıstıyorum ama kendım cocugumla yasamak ıstıyorum...meslegım var bankacıyım ama 5 yıldır calısımıyorum ...ve oglum cok kucuk ne yapacagım ben .....:(

önce evli değilsiniz. beraber yaşıyorsunuz. boşanmışsınız çünkü.onu sevmiyorum diyorsunuz. oda siizi. hala ne bekliyorsunuz. ayrılın. mahkemeye başvurun. nafakanızı alın. işe girin. bir ev tutun o arada. bu giderse gitsin. aten gittiği an sizi unutacak. belli. para falanda yollamaz. herşey bitmiş zaten. siz artık beklemeyin ve harekete geçin.

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Ah be arkadaşım seni evladınla baba evine bırakıp kafasına göre takılma hayalleri kuran bir adamdan ne diye boşanıp işini kolaylaştırdın ki? Keşke boşanmasaydın, bir süre süründürüp kendini garantiye aldıktan sonra bu işe girsen daha iyi olurdu ya neyse.

Vakti zamanında bu adama güvenip babanın yaptıklarını anlattıysan kendisine babanın annene yaptıklarını sana yapmayı hak görmüş olabilir. Ne diyim Allaha havale.

Bence eşinle şu sıralar dalaşma, bu işi zaman aşımına uğratmaya bak, bak ki o süreçte iş arayabilesin. Olmadı eşinle konuş madem gözünü kararttın, bak zaten ayrılıyoruz evladımızın hatrına senden son kez yardım istiyorum de. İş konusunda sana destek olsun.

Eğer olmazsa hukuken elinde olan tüm haklarını dibine kadar zorla. Nafaka var mı mesela? Yada ne biliyim vardır illaki sana faydası dokunacak bişiler cnm araştır bakalım.

Bencede baba evine dönme, zaten insan kendi düzenine alıştı mı birkez çok zor. Hakkında hayırlısı, gerçekten üzüldüm. Kusura bakma cnm ama çocuğunun babası sahiden çiğ süt emmiş bir insanmış, yazıklar olsun ne diyim...

Back
X