• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi Botu Alayım Sizce

Arzuhalim336

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2010
388
0
46
Diğer
Merhaba arkadaşlar , ayakkabı konusunda vasatımdır:26: ..çizme alamıyorum yakışmayacağını düşünüp vermeme rağmen daha kilo fazlam olduğundan :59: alttaki botlardan hangisini alayım sizce ? özellikle yaşıma uygun olan hangisi 22 yaşındayım.41 numara giyiyorum.:50: yardımlarınızı bekliyorum.

Eklentiler

• $944743_pp.webp
    $944743_pp.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 135
  • $1013632_pp.webp
    $1013632_pp.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 151
  • $1026707_pp.webp
    $1026707_pp.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 115
  • $1026718_pp.webp
    $1026718_pp.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 161
Son düzenleme:
bana hitap eden bir model olmadı aralarında hangisini seçicemi bilemedim
bence giyim tarzına göre düşün en çok hangisi uyar kıyafetlerinin altına

bencede daa hoş şeyler mutlaka bulabilirsin

illa ki bu dördünden biri diyosan 3. derim daha kullanışlı görünüyo. 2. resimdeki daha özel kombinler gerektirebilir (fermuarın renginden dolayı)

bence birinci model güzel tam yaşına göre 2 numara çok yaşlı işi hiç hoş da durmuyor 3 numara için topuklu ayakkabılar fazla rahat olmuyor 4 numara ise hoşuma gitmedi yağmurda karda su alır gibi geliyor bence 1 numara iyi önümüde kış kışa uygun bir ayakkabı

Yorumlar için çok teşekkür ederim arkadaşlar.:39:giyim tarzım spor çoğunlukla.ilk gözüme çarpan bunlar olmuştu.biraz daha bakiyim karar veririm umarım.her yerdende alamıyorum ayak numarası yüzünden.bunlar deichmann dan.

eskişehir soğuk olur kışın birinci bot bu duruma uygun..
fakat üçüncü de hoş duruyor..sanırım süet..yağışlı havada giyemezsin..ama şıkmış

Back
X