Hangi Burç Anne Nasıl Davranır?

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.001
Biz kadınların en büyük isteklerinden biri de iyi bir anne olmaktır. Peki burcunuzun özelliklerinin çocuğunuzla ilişkilerinizde etkili olabileceği hiç aklınıza gelmiş miydi? İşte ünlü astrologların burçların annelik üzerindeki etkileri hakkında tespitleri... Hangi Burç Anne Nasıl Davranır? burçlara göre anneler...

Burçlara Göre Anne Çeşitleri için tıklayınız!!!

hangi_burc_anne_nasil_davranir.jpg


Koç burcu anneleri


Koç burcu anne, size öncelikle cesareti öğretecektir. Yaşamın zorluklarına ve her türlü engellerine karşı iradenizi kullanmanız için sizi teşvik edecektir. Yürekli olmanızı, hiçbir şeyden korkmamanızı, tüm yeteneklerinizi ortaya çıkarmanızı sağlayacaktır. Çünkü o, gözü pek ve her şeyde öncü olan, savaşçı bir kadındır. Yaşamınızı en iyi şekilde kurgulayarak, deneyimlerle olgunlaşmanızı istemektedir.

Özgürlüğünüzü kısıtlamadan sizi izler ve neler yaptığınızı gözlemleyerek gerektiği yerde kendini hissettirmeyi bilir. Seçimlerinizin sonucunda eğer bir yanlışınız varsa adil bir şekilde sizi yargılar. Onun tek isteği evladının yürekli ve dürüst davranmasıdır.

Boğa burcu anneleri

Boğa burcu anne, yaşadığınız her olayda size yatışmayı, sakinliği ve dinginliği öğretir. Güven olgusunun ne kadar rahat bir şey olduğunu bildiğinden size de sessizce bunu aşılayacaktır. Yaşam güvencenizi sağlamak için maddi ve manevi olarak tüm koşulları sunacak ve sizden aynı şekilde çalışmanızı, başarılı olmanızı, tutumlu davranarak geleceğinizi kurmanızı isteyecektir.

Kararlılık özelliğine sahip olan anneniz, size pek fazla karışmasa da sizi yakından izleyecek ve paranızı boş yere harcamanız halinde, düzensiz olduğunuzda ve yanlış adımlar attığınızda olaya el atarak yine sakin bir şekilde doğru yolu gösterecektir. Onun tek isteği güven dolu bir şekilde yaşamınız için doğru adımlar atmanızdır.

İkizler burcu anneleri

İkizler burcu anne, iletişimci bir burca sahip olduğundan kültürel konularda sizinle konuşmaktan ve ortak olarak hareket etmekten hoşlanacaktır. Onun için görmek, anlamak çok önemlidir. Sizin de aynı şekilde hislerinizi ve kafanızın içindeki düşünceleri ona anlatmanız çok hoşuna gidecektir.

O gerçeklerle uğraşmaktan hoşlanır. O sizin dünyayı görmenizi ve her şeye şahit olmanızı, öğrenim hayatınızda son derece başarılı olarak bilgi dünyanızı zenginleştirerek en iyi yerlere gelmenizi isteyecektir. Dil eğitiminize özel önem verecek, arkadaşlıklar kurmanızı ve çevrenizle irtibatta olmanızı sağlayacaktır. Sırlarınızı onunla paylaşmanızdan, olaylara birlikte bakmanızdan büyük zevk duyacaktır. Yeni fikirlere açık olduğu için geleneksel kurallardan ziyade çağın getirdiği tüm yeniliklerden faydalanmanız için elinden geleni yapacaktır.

Yengeç burcu anneleri

Yengeç burcu anne, çevresiyle barışık yuvasına aşırı düşkün, çocuklarına inanılmaz derecede bağlı ve üstlerine titreyen bir kadındır. Yönetici burcu Ay olduğu için aşırı hassas ve duygusaldır. Size yaşamınızda bir yön çizmeniz için, bilinçlenmeniz adına baskıda bulunarak destek olmaya çalışır.

Onun en önemli özelliği duygularıdır. Onu ne kadar çok sevdiğinizi duymak, bilmek ve hissetmek isteyecektir. O da aynı şekilde size olan sevgisinden sık sık söz ederek öneminizi her zaman vurgulayacaktır. Yaşamın her ayrıntısını hissetmeniz için destekleyecek, yaşadığınız evde size ait özel bir köşe hazırlamak için didinecek, sizi aşırı şekilde sahiplenerek koruyacak ve kollayacaktır. Onun istediği gelecekte rahat etmeniz için duygusal dünyanızı güçlü kılacak sevgiyi sunmak ve yuvanızda huzur içinde mutlu olmanızı görmektir.

Aslan burcu anneleri

Aslan burcu anne için, kendinizi ifade etmeniz, yaratıcılık özelliklerinizi göstermeniz, toplumda beğenilen ve ön planda olan bir kişi haline gelmeniz çok önemlidir. O güneşin kadını olduğu için yavrusunun da parlamasını isteyecektir. Hayal gücünüzün bile alamayacağı kadar yükseğe çıkmanız için size her türlü desteği sunmaktan hoşlanır. Kişiliğinizi geliştirmenizi ve her zaman kaliteli bir yaşam sürmenizi arzulayacaktır.

Size yaşam hakkında tüm ipuçlarını kendi tecrübeleri doğrultusunda sunmaktan hoşlanır. Onun için, okul hayatınız, daha sonra iş yaşamınız ve özel dünyanızda herkesin takdir ettiği ve sizin gibi olmak için özendiği bir kişi olmanız kadar gurur verici başka bir şey olamaz. Egonuzu geliştirmeniz ve lüks bir hayat sürmeniz için çok çalışmanızı isteyecek ve gözlerin üstünüzde olmasından onur duyacaktır.

Başak burcu anneleri

Başak burcu anne için, saflığınız ve temiz duygularınız çok önemli bir yer tutar. O sizin her zaman düzenli, sabırlı ve çalışkan olmanızı isteyecek, hayatta sistemli bir şekilde ilerleyerek iyi bir mesleğe sahip olmanızdan mutluluk duyacaktır. O son derece titiz ve temiz ortamları sevdiğinden sizin de düzenli olmanızdan hoşlanır. Belirsiz işlerden, gizli saklı hareket etmenizden rahatsızlık duyacaktır.

Derin bir anlama gücünüz ve bir amaç peşinde koşmanız için her türlü desteği sunar. Onun için ilerlemek önemlidir. Yetenekleriniz konusunda size destek verir hatta siz iyi bir noktaya gelene kadar da rahat bırakmaz. İdeallerinizi muhakkak gerçekleştirmenizden yana olacaktır. Detayları gözden kaçırmadan her konuda ince eleyip sık dokumanızdan mutluluk duyacaktır.

Terazi burcu anneleri

Terazi burcu anne için, güzellikler, huzur ve sevgi ortamı çok önemlidir. Sakin ortamlarda yaşamaktan hoşlanan bu öncü kadın sizin de rahatınızı sağlayacaktır. Mantıklı ve adil olmanız için sizi yüreklendirir ve bilgi dağarcığınızı geliştirmeniz için size destek olur ve kendinizi güzel hissetmeniz için elinden geleni yapar. İradenizi bilinçli şekilde geliştirmenizi bekler, yaşamın zorlukları karşısında ne olursa olsun sakinliğini muhafaza ederek çözümler üretmenizi sağlar.

Siz neye üzülüyorsanız ya da içinden çıkamadığınız ne varsa o konuyu sizinle birlikte ele alarak huzurlu bir şekilde problemin üstesinden gelmeniz için yol gösterir. Sizinle birlikte öğrenmekten, gezmekten, aynı şeyleri giymekten hoşlanır. Odanızı ve evinizi güzelleştirir, üstünüze başınıza dikkat eder ve elinden geldiğince size hediyeler almaktan hoşlanır. Kendi istekleri olsun diye diretmez, sizin de fikrinizi almaktan çok hoşlanır. Sizi rahat bir yaşamın içinde kendi ayaklarınızın üstünde görmek en çok istediği şeydir.

Akrep burcu anneleri

Akrep burcu anne için, içinde bulunduğu an çok önemlidir. Geçmiş veya gelecekten ziyade şu andaki konumunuz değerlidir. Eğer içinde bulunduğunuz anı en iyi şekilde değerlendirir, doğru ve kararlı adımlar atar, güvenilir bir kişi olursanız, geleceğinizle ilgili son derece iyi şeyler düşünür. O nedenle geçmişi ve pişmanlıkları bir kenara bırakarak, bugünden itibaren hatalarınızı düzenlemenizi ve kendinizi yeniden ele alarak hareket etmenizi sağlar.

Sezgileri son derece güçlü olduğundan sizin bir hareketinizin nereye varacağını veya ne düşündüğünüzü gayet iyi bilir. Eğer yanlış yapıyorsanız o anda devreye girerek sizi yönlendirir ve korur. Her dakikayı sanki son dakikaymış gibi yaşamayı sevdiğinden sizin de her anınızı güzel bir şekilde organize etmenizi bekler. Onun için her yeni bir gün yeni bir şey yapmalı ve hayatı güçlü karşılamalıdır.

Yay burcu anneleri

Yay burcu anne için, araştırmacı yanınızın güçlenmesi, sadece kendi ülke sınırlarınız içinde kalmayıp dünyayı gezmeniz ve görmeniz, yüksek eğitim yapmanız, yabancı dil öğrenmeniz ve hayatı deneyimleyerek yaşamanız çok önemlidir. Bu sıcak, pozitif enerjili kadın için kendinizi ne kadar geliştirirseniz, ne kadar uzağı hedeflerseniz ve bulduklarınızı onunla ne kadar paylaşırsanız mutluluğu da o kadar büyük olacaktır.

O her zaman öğrenmekten ve sizinle beraber bilgi dağarcığını geliştirmekten zevk alır. O da aynı şekilde bildiklerini sizinle paylaşır ve geniş görüşüyle sizin dünyaya bakış açınızı büyütür. Sevgisini abartıyla göstermekten hoşlanır ve aynı şekilde abartılı bir şekilde ilgi göstermenizden keyif alır. Onunla birlikte gezmenizden ve yeni yerler keşfetmenizden haz duyar. Siz uzaklarda bile olsanız eğer başarılıysanız özleminize katlanabilir ve özgürlüğünüze asla karışmaz.

Oğlak burcu anneleri

Oğlak anneniz için, toplumsal yaşamınızdaki başarınız ve statünüzün yüksek oluşu çok önemli bir yer tutar. Sizi daha küçük yaşlardan itibaren disiplinli bir şekilde yetiştirir ve belirli bir mesafe koyarak fazla duygusal davranmadan yaşamı öğretmeye çalışır. O pek duygusallıktan ziyade belirli bir ciddiyetle size yaklaşacak ve hayatın güçlükleri karşısında her zaman dimdik ayakta durmanızı sağlayacaktır.

Aşırı hassas olmanızdan, en ufak bir güçlükte yılmanızdan ve her şeyde ona koşmanızdan hoşlanmaz. Kendi hayatınızı ne olursa olsun kurmanız için size kendi tecrübelerini sunar fakat yaptığınız yanlışlar karşısında ise mantıklı bir şekilde uyarıda bulunur. Eğer siz başarıya endeksli değilseniz, çalışmıyor tembellik ediyorsanız ve dürüst davranmıyorsanız duygusal olarak size destek olmaktansa yaptıklarınızın sonuçlarına katlanmanız gerektiğini söyleyebilir. Amacı ne olursa olsun prensipli bir insan olmanız ve sorumluluklarınızı bilmenizdir.

Kova burcu anneleri

Kova burcu anne, çok küçük yaşlarda sizinle arkadaş ilişkisi kurar. Özgürlük kavramına verdiği aşırı önemi size de aşılayacak ve her şekilde bağımsızlığınıza saygı duyacaktır. Onun için önemli olan, sizin ne istiyorsanız ona doğru yönlenmeniz, arzu ettiğiniz şekilde yaşamanız ve güçlü arkadaşlıklar kurarak toplum hayatında iyi bir yer edinmenizdir.

Organizasyonlarda ön sıralarda yer almanızdan, dostlarınıza yardımcı olmanızdan, arkadaşlarınızı onunla tanıştırmanızdan ve birlikte sanki anne-evlat değil de bir dostmuşsunuz gibi davranmanızdan çok zevk alacaktır. Bireyselliğinize aşırı saygı gösteren anneniz için kafanızın içindeki fikirler son derece değerlidir. Size ne kadar arkadaşça yanaşsa da bir anne olduğunun bilincinde olarak belirli bir saygı çerçevesi içinde size davranır ve aynı şekilde davranmanızdan da hoşlanır.

Balık burcu anneleri

Balık burcu anne, hayallerinizi, duygularınızı ve renkli iç dünyanızı son derece önemser. Bu olgulara duyduğu saygıyla duygusal olarak kendini hep geri planda tutacak ve ona sadece sizin varlığınız yeterli gelecektir. O kadar fedakar bir yapısı vardır ki, sırf size değil sizinle ilgili her şeye aşırı önem verir. Sizin duruşunuz, kararlarınız, yaşamdaki nefes alışınız onun için ekmek ve su gibidir. Ne olursa olsun sizin yanınızda olur ve siz haksız bile olsanız sizi herkese karşı savunur. En ufak bir güçsüzlüğünde aşırı derecede üzülür ve kendini hırpalarcasına sizin için herkesi, her şeyi seferber eder.

Tüm anneler gibi balık annesi de sevgi doludur fakat hislerini aşırı derecede göstermekten hoşlanır. Mutluluğunuz adına her şeyden vazgeçebilir ve sizin için yapmayacağı şey yok gibidir. Kendini asla düşünmeden her şeyi size göre kurgular ve en ufak olumsuz bir davranışınızda çok üzülür. Onun için siz olmazsa olmaz tek insan gibisinizdir.
 
İşte ben:rolleyes:

Koç burcu anneleri

Koç burcu anne, size öncelikle cesareti öğretecektir. Yaşamın zorluklarına ve her türlü engellerine karşı iradenizi kullanmanız için sizi teşvik edecektir. Yürekli olmanızı, hiçbir şeyden korkmamanızı, tüm yeteneklerinizi ortaya çıkarmanızı sağlayacaktır. Çünkü o, gözü pek ve her şeyde öncü olan, savaşçı bir kadındır. Yaşamınızı en iyi şekilde kurgulayarak, deneyimlerle olgunlaşmanızı istemektedir.

Özgürlüğünüzü kısıtlamadan sizi izler ve neler yaptığınızı gözlemleyerek gerektiği yerde kendini hissettirmeyi bilir. Seçimlerinizin sonucunda eğer bir yanlışınız varsa adil bir şekilde sizi yargılar. Onun tek isteği evladının yürekli ve dürüst davranmasıdır.
 
Yengeç burcu anneleri

Yengeç burcu anne, çevresiyle barışık yuvasına aşırı düşkün, çocuklarına inanılmaz derecede bağlı ve üstlerine titreyen bir kadındır. Yönetici burcu Ay olduğu için aşırı hassas ve duygusaldır. Size yaşamınızda bir yön çizmeniz için, bilinçlenmeniz adına baskıda bulunarak destek olmaya çalışır.

Onun en önemli özelliği duygularıdır. Onu ne kadar çok sevdiğinizi duymak, bilmek ve hissetmek isteyecektir. O da aynı şekilde size olan sevgisinden sık sık söz ederek öneminizi her zaman vurgulayacaktır. Yaşamın her ayrıntısını hissetmeniz için destekleyecek, yaşadığınız evde size ait özel bir köşe hazırlamak için didinecek, sizi aşırı şekilde sahiplenerek koruyacak ve kollayacaktır. Onun istediği gelecekte rahat etmeniz için duygusal dünyanızı güçlü kılacak sevgiyi sunmak ve yuvanızda huzur içinde mutlu olmanızı görmektir.


Harfiyen buda ben :KK54: buna ek panic atak bir anneyim hep en kötü senaryoyu yazabilirim büyük yavru geçikse teline cevap vermese hemen önünü kestiler telini parasını gasp ettiler filimin konusu bende hazırdır:KK70:
 
Balık burcu anneleri

Balık burcu anne, hayallerinizi, duygularınızı ve renkli iç dünyanızı son derece önemser. Bu olgulara duyduğu saygıyla duygusal olarak kendini hep geri planda tutacak ve ona sadece sizin varlığınız yeterli gelecektir. O kadar fedakar bir yapısı vardır ki, sırf size değil sizinle ilgili her şeye aşırı önem verir. Sizin duruşunuz, kararlarınız, yaşamdaki nefes alışınız onun için ekmek ve su gibidir. Ne olursa olsun sizin yanınızda olur ve siz haksız bile olsanız sizi herkese karşı savunur. En ufak bir güçsüzlüğünde aşırı derecede üzülür ve kendini hırpalarcasına sizin için herkesi, her şeyi seferber eder.

Tüm anneler gibi balık annesi de sevgi doludur fakat hislerini aşırı derecede göstermekten hoşlanır. Mutluluğunuz adına her şeyden vazgeçebilir ve sizin için yapmayacağı şey yok gibidir. Kendini asla düşünmeden her şeyi size göre kurgular ve en ufak olumsuz bir davranışınızda çok üzülür. Onun için siz olmazsa olmaz tek insan gibisinizdir.

Vay bee bana da ben boyle bir anne olurum gibi geliyor. Her kosulda arkasinda olurum sevdiklerimin, cocugum olursa onun da tabi ki arkasinda olurum =)
 
İkizler burcu anneleri

İkizler burcu anne, iletişimci bir burca sahip olduğundan kültürel konularda sizinle konuşmaktan ve ortak olarak hareket etmekten hoşlanacaktır. Onun için görmek, anlamak çok önemlidir. Sizin de aynı şekilde hislerinizi ve kafanızın içindeki düşünceleri ona anlatmanız çok hoşuna gidecektir.

O gerçeklerle uğraşmaktan hoşlanır. O sizin dünyayı görmenizi ve her şeye şahit olmanızı, öğrenim hayatınızda son derece başarılı olarak bilgi dünyanızı zenginleştirerek en iyi yerlere gelmenizi isteyecektir. Dil eğitiminize özel önem verecek, arkadaşlıklar kurmanızı ve çevrenizle irtibatta olmanızı sağlayacaktır. Sırlarınızı onunla paylaşmanızdan, olaylara birlikte bakmanızdan büyük zevk duyacaktır. Yeni fikirlere açık olduğu için geleneksel kurallardan ziyade çağın getirdiği tüm yeniliklerden faydalanmanız için elinden geleni yapacaktır..

Bende böyle bir anneyim:KK68:
 
Oğlak Burçları ve yükselen burçları Oğlak Burcu olanlar, 13 Ocak 2016 Oğlak Burcu günlük burç yorumu şu şekilde; Oğlak Burçları Çarşamba günü olumlu etkiler altında olacaklar. Hayata karşı bakışınızı günlük rutininiz çok fazla etkiliyor. İnsanların sizden beklentileri, iş yaşantınız, maddi sıkıntılar sizi çoğu zaman bezdiriyor. Yine de huzurlu bir aile ortamı bulduğunuzda tüm bunlar hiç yaşanmamışçasına kendinizi bir anda dinlenmiş huzur bulmuş hissediyorsunuz. Ben genelde burçları buradan takip ediyorum .... :anneadayı:
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Terazi burcu anneleri

Terazi burcu anne için, güzellikler, huzur ve sevgi ortamı çok önemlidir. Sakin ortamlarda yaşamaktan hoşlanan bu öncü kadın sizin de rahatınızı sağlayacaktır. Mantıklı ve adil olmanız için sizi yüreklendirir ve bilgi dağarcığınızı geliştirmeniz için size destek olur ve kendinizi güzel hissetmeniz için elinden geleni yapar. İradenizi bilinçli şekilde geliştirmenizi bekler, yaşamın zorlukları karşısında ne olursa olsun sakinliğini muhafaza ederek çözümler üretmenizi sağlar.

Siz neye üzülüyorsanız ya da içinden çıkamadığınız ne varsa o konuyu sizinle birlikte ele alarak huzurlu bir şekilde problemin üstesinden gelmeniz için yol gösterir. Sizinle birlikte öğrenmekten, gezmekten, aynı şeyleri giymekten hoşlanır. Odanızı ve evinizi güzelleştirir, üstünüze başınıza dikkat eder ve elinden geldiğince size hediyeler almaktan hoşlanır. Kendi istekleri olsun diye diretmez, sizin de fikrinizi almaktan çok hoşlanır. Sizi rahat bir yaşamın içinde kendi ayaklarınızın üstünde görmek en çok istediği şeydir.


buda benmişimm :anne: bakalım nasıl bir anne olacağım :)
 
duygu burcu olan ay burcunuz ve venüs burcunuzda anneliğinizde etkilidir. çünkü ay duyguları temsil eder. ben salık burcuyum ve yengeç de ay burcum. yengeç burcunada bakıyorum.
 
Bennn :))
Koç burcu anneleri

Koç burcu anne, size öncelikle cesareti öğretecektir. Yaşamın zorluklarına ve her türlü engellerine karşı iradenizi kullanmanız için sizi teşvik edecektir. Yürekli olmanızı, hiçbir şeyden korkmamanızı, tüm yeteneklerinizi ortaya çıkarmanızı sağlayacaktır. Çünkü o, gözü pek ve her şeyde öncü olan, savaşçı bir kadındır. Yaşamınızı en iyi şekilde kurgulayarak, deneyimlerle olgunlaşmanızı istemektedir.

Özgürlüğünüzü kısıtlamadan sizi izler ve neler yaptığınızı gözlemleyerek gerektiği yerde kendini hissettirmeyi bilir. Seçimlerinizin sonucunda eğer bir yanlışınız varsa adil bir şekilde sizi yargılar. Onun tek isteği evladının yürekli vedürüst davranmasıdır.
 
X