- 11 Nisan 2011
- 514
- 9
- 118
- Konu Sahibi seheryelikiz
-
ben aslan burcuyum. aslan burcu erkeklerini çekici bulurdum. ayrı bir havaları var. karizmaları doğuştan vardır. kendilerini kasmazlar doğaldırlar. istediğim oldu bir aslan burcu erkeğiyle evlendim ama eşim kendini çok beğeniyor. tamam yakışıklı, karizmatik, kariyer sahibi, eğitimli ama bi insan kendini bu kadar sever mi :84: bazen diyorum ki kendini sevdiğin kadar beni sevseydin biz leyla mecnun olurdukaslan gibi eşin var daha ne istiyorsun diye bir de kendini övüyor gıcık işte gıcık
ben akrebim eşim ikizler.... Ama hep merak etmişimdir acaba bir akrep erkeğiyle evlenseydim nasıl olurdu diye heralde harp çıkardı evde ama kocişimle gayet iyi anlaşıyoruz.....
Ben boğa bebişim koç ikimizde inatçıyız ikimizinde illa dediği olcak geçinip gidiyoruz
boğa burcuyum.
oğlak burcu erkekleri ile müthiş bir uyum yakalıyor boğa kadınları ama benimkilerin sonu hep hüdranla bitti. :)
Akrep burcuyum..Nişanlım başak..Bilmiyorum neyine bağlandım ama acaip çekici geliyor:)) baska basak burcu erkegı tanımadıgım ıcın belkı ıstısnadır başak erkegı cekıcılıgı :))
harbidende burcalri gibi bi kabarirlar sorma..ex erkek arkadasim aslandi oda pek düskünde kendine..bi pok olsa nola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?