Hangi Burçsunuz ? Hangi Burç Erkeği Çekici Geliyor ?

burcum akrep akrep erkeklerı cekıcı gelıyor ama anlasamam cekemm kendım gıbı bırını daha:))en ıyısı boğa

kova burcuyum. konu çekicilikse akrep erkekleri çekici geliyor ama asla anlaşamıyorummm

anlasilan en cok aslan ve akrep erkegi cekici geliyor..

ve banada akrep cekici geliyor :)
ve benim burcum aslan yükselenim akrep , demekki cok cekici bir kizim

boğayım

eşim terazi olduğu için demiyorum, hep terazilerle aynı kafadan çıkmışımdır, terazilerle anlaşırım, zevklerimiz uyar, sevdiğimiz gıcık olduğumuz şeyler benzer, mıknatıs kuvvetinde çekeriz birbirimizi, kadın erkek fark etmez, biriyle iyi anlaşınca burcu hep terazi çıkmıştır..

terazi erkeğinin çekiciliği, sanatsallığı, karizması, ince ruhlu olması, saygılı ve samimi tavırları, güzelliklere düşkünlüğü, meraklı yapısı mükemmel erkek profiline tamıtamına uyuyor..

yengec burcuyum.yayları kendime yakın hissediyorum yada hayranlık en azından 1 kişi o da ünlü biri..Çekici olarak oğlak diyebilirim aslında bana çekici gelseler bile farketmiyorum.Ben onları çekiyorum heralde ki onların ilgisi çekici geliyor ve kendi çapımda acayip büyütebiliyorum çekicilikte ve hemen evliliği düşünüyorum. Ve benden büyük 2 oğlak için geçerli bu aynı yaştakiler çekmiyor ve 16 yaşındayım 20-30 oğlakları çekerim genelde xD

kovayım eşimde kova anlaşmak zoe oluyo bazen çakışıyoruz
bide terazimiz var tam olduk yani yavrum bizi dengeliyo

yengeç burcuyum ve ah bir yengeç çıksa karşıma diyorum; duygusal,içli,evini seven,yaratıcı,eğlenceli...
Ama nedense şu koç illetinden de bi türlü kurtulamıyorum...iyi diye saydıkları özellikleri bile benim zerre hoşuma gitmese de garip bi çekicilikleri oluyo koçların :))
As

yengeç burcuyum erkek olarak hayran olduğum kişilerin çoğu kova burcu kova erkekleri ilgimi çekiyor oysa hiç anlaşamaz kovayla yengeç kadını astrolojide.Onun dışında sevgilimin burcu akreppppp o bakışş o gülüşş hepp çekici geldi ve gelmeye devam ediyor.Ve artık güzel bakan bir erkek görsem bu büyük ihtimal akreptir yada vardır bunda akreplik falan diyorum dipnot hayatımda gördüğüm en çekici erkek benim akrebim (L)

boğa burcuyumm yengeç burcu candırrr ama beni yengeçler mi sever hayır! Balıklar sever

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…