Hangi Burçsunuz ? Hangi Burç Erkeği Çekici Geliyor ?

ikizler burcuyum

balık ve koç erkeği

burç sıralamasının iki ucu....biri kendini fedakarlıklarında arayan, burç horoskobunun ruhsal gelişimide son adımı, narin, nazik balık..
diğeri hep banacı, kendini arayan, burç horoskobunun başlangıcı,ruhsal gelişimin ilk adımındaki, inatçı, önder koç..

başak burcuyum
hayatımda beni bulan bi sürü yengeç burcu var severim çekicidirler birde oğlak burçlarına bayılırım zekası ve espri anlayışı beni çeker :) yengeçleri çözemiyorum yaaa((

Yengeç burcuyum ve balık burçlarıyla çok iyi anlaşıyorum eşim de balık burcu zaten çocuğum da inşallah ya yengeç olur ya balık:)

başak burcuyum
başak burçları bana çok sıkıcı geliyor erkekleri boğaları çok çekici buluyorum gerek zekaları gerek olgunlukları gerekse koca göbüşleri biraz boğazlarına düşkünler

valla karar veremedim..
hani bazen olur ya tesadüf tüm çekici gelenler aynı burçtan çıkar.. işte öyle olmadı hiç bana:44:
her burçtan en fazla bir erkek çekici gelmiştir bana..
ben akrebim..

aslan, boğa, oğlak erkeğiyle iyi anlaşıyorum ama çekici gelmiyor..
ikizler, kova ve koçla anlaşamıyorum ama çekici geliyor.. (anlaşamadığımdan olsa gerek : D)
terazi-başak-balık-yengeç-yay hiç çekici gelmiyor..
yani aslında bilemiyorum..

Tabii oğlakları seversin çünkü senden daha sertler daha katılar..daha dominantlar eee başakta yönetilmeye bayılır..Her başağın yanında baskın biri vardır..Bazıları da balıkla evlenir azdır ama..Bir şekilde vardır baskın olan biri...

terazi burcuyum anlaştıgım ve çekici buldugum aslan kova koç ikizlerde eglenceli gelirr:)

anlaşamdıgım zıt kendi burcum akrep başak

boğa burcuyum ASLAN ve terazi erkekleri çekici geliyor, aslan baya çekiyo :)

ama bunun yanında yıllardır yengeçle birlikteyim, çoğu konuda çok uyumluyuz

Boğa burcuyum.
Boğa ve terazi burçları çekici geliyordu..
Baskın karakterli olmalı yanii karşımdaki kişi
Ama bir Balıkla evliyim zıt fikirler zıt krakterler..

ben akrep burcuyum yükselenim de balık ...Şimdiye kadar ne hikmetse hep aslan burcu erkeklerinden hoşlanmışımdır. şimdiki sevgilimde aslan burcu çok zıt karakterlerimiz ama aynı noktada kesişiyoruz hep bir şekilde ve vazgeçilmeziz ikimizde 5 sene birlikteyiz nerdeyse hala ilk günkü heyecanla devam ediyor ilişkimiz.bu aslan erkekleri güçlü ve zeki akrep kadınlarına hayır diyemiyolar sanırım :)))

Son düzenleme:
boğa burcuyum ASLAN ve terazi erkekleri çekici geliyor, aslan baya çekiyo :)

ama bunun yanında yıllardır yengeçle birlikteyim, çoğu konuda çok uyumluyuz

Aslan burcu erkekleri boğa burcu kadınlarını bi süre sonra çok sıkılırlar. Ya çok şiddetli bir ilişki olur ya da çok yakın olur ama zaman geçince ilişkinin vıcıgı cıkıyor inan bana çok örneklerini gördüm :44:

Aslan burcuyum.. Koç , Aslan ve Balık erkeği bana çekici geliyooor :103:

Ve yaa aslandan vazgeçiyorum iki aslan çok negatif olur .. En iyisi İkizler,Koç vee Balık .. Aslan kadının ,, ikizler zekiliği,değişkenliği , Koç burcunun gizemli , vee Balık erkeğinin duygusallığı aslanın cok dikkatını çekerr .

akrebim...akrep birini seviyordum çok iyi anlaşıyorduk...sonra koç fena ilgimi çekti ama onla hiç gitmedi...sırada kova var bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…