Hangi burçtaki erkek neyden hoşlanır?

minikbirbuse

Karamsar değil, gerçekçi!
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
49
52
8
BURÇLAR HAKKINDA OLDUKÇA KIT BİLGİYE SAHİP OLAN BİRİ OLARAK HEM MERAK EDEN HEM DE EĞLENMEK İSTEYENLER İÇİN BU KONUYU AÇTIM

HANGİ BURÇTAKİ ERKEK HANGİ TİP KADINDAN HOŞLANIR?
BURÇLARINA GÖRE ERKEKLER SEVGİLİSİNİN NASIL GİYİNMESİNİ İSTER?
HANGİ BURÇ HANGİ KIYAFETLERİ, OJEYİ, MAKYAJI SEKSİ BULUR?
BURÇLARINA GÖRE ERKEKLER KADINDA HANGİ RENKLERİ SEVER? VS.

HAYDİ BAKALIM ÖNCELİKLE BEN KENDİ SÖZLÜMDEN BİLDİĞİM KADARIYLA YAZAYIM KENDİSİ AKREP BURCU. KOYU RENKLERİ GİYMEMİ, OJEDE KOYU RENGİ SÜRMEMİ HİÇ İSTEMEZ. HEP PEMBELER, KIRMIZILAR İÇİNDE GÖRMEK İSTER BENİ. SANIRIM ÇOĞU AKREP BURCU ERKEĞİ DE BÖYLE, BİRAZ TUTKULU ERKEKLER OLDUKLARI İÇİN.. SÜREKLİ MAKYAJLI OLMAMI İSTER AMA BEN BİRAZ TEMBEL OLDUĞUM İÇİN BUNU YAPAMIYORUM TABİ.. KOKU KONUSUNDA DA DİKKATLİ SANIRIM ŞAMPUANIMI DEĞİŞTİRİNCE HEMEN ANLADI ÇÜNKÜ.

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM BAYANLAR!

benim sevgilimde akrep burcu ve benden daha bakımlı desem yeridir.Ben bu kadar bakımına düşkün erkek görmedim.Parfüm şişesi gibi ortalıkta geziniyor,kremleri vs..
Bende yeşilleri sevmiyor fıstık yeşili yani.
oje de ise french,vişne tonları,koyu kırmızı tonları,siyah.
makyajda bana bırakıyor ama genelde abartılı yapma diyor ruj olarakta ten rujum,kırmızı ruj daha çok tercihi.
iç çamaşırı olarak dantel ve transparan giysiler.
giyim olarak mini etek ve elbiseleri çok yakıştırıyor onun dışında spor giyin diyor çok aşırı klasik giyinmemden yana değil..
ben yengeç burcuyum genel olarak ne giyersem aslında sevmem ama sende güzel durmuş diyor beğenmediği bir şeyi üzerime geçirince çok çirkin çıkar diyor.

teşekkürler yanıtladığınız için :) eğer tam bir akrep burcuysa kendisi internette akrep burçları için ne yazıyorsa bire bir aynı oluya, yükseleninin etkisinde falan değilse bire bir tutuyo. sanırım tüm akrep erkekleri aynı :) şeytan tüyü var kendilerinde bir de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…