Hangi çağda yaşıyor bu şimdi?

gündüz anam yanimda olsun
gece yatağim dolu olsun.

bu mantikla evleniolar.

kocana soylesen ki anan gunah gece bizimle aramizda uyusun
kesinlikle olmaz der kiyameti koparir kari kocanin arasinda ne isi var der.
deneyin ne demek istedigimi anlicaniz

Yazdıklarınızda annecilik göremedim ben.
Baş başa bir yere gitmişsiniz "Annemi de getirelim bir gün" demiş. Yılbaşı için çıkarken annesine bir şeyler bırakmış. Ne var bunda? "Annem de yılbaşında bizimle olsun" falan dememiş ki anneci diyorsunuz.

Ben sizin çok kıskanç olduğunuzu düşündüm. Hastayken ilgilenmesin mi yani annesiyle?
Sizin iki çocuğunuz olsa, hasta olduğunuzda biri aldırış etmese diğeri ilgilense, ilgilenene "Boş ver yavrum. Bak kardeşin ne güzel hayırsız hayırsız hayatını yaşıyor. Sen de git, ben de şu köşede sessizce öleyim." mi diyeceksiniz?
Hem eşinizin annesini hem de kardeşlerinin hayatını kıskanıyorsunuz. Kardeşlerinin hayatını kıskandıkça da annesine daha çok bileniyorsunuz.

Öncelikle merhaba,
Hemencecik konuya gireyim.Sorun eşim.Ben evlendiğim güne lanet eden birisi olup çıktim.Önce eşimin eniştesi,sonra kaynım ve eltim,şimdi yine kv.Sorun şöyle eşim evlendiğin gününden bu yana annemde annem dedi beni yalnız birakti.Anacığına bağımlı aşırı bir şekilde.O kadar sürtüşme yaşadım baş edemedim.Baktım kendi sağlığım çocuğun sağlığı gidecek.Pes ettim.Kendimi kurtarma peşindeyim.Bir ara eşime bak hayatımız geçiyor bırak hayatımızi yaşayalım dedim.Bana dediği cümle annemin daha az ömrü var dedi.Bu sözü de duydum.Yani eşim kendini ailesine adayacağına annesine adamış olduğunu öğrendim.Bu yüzden ki kendimce önlem alıyorum.Daha evliliğimizin ikinci ayında ayiktim ama iş işten geçti.Evliliğimin ikinci ayında gezmeye güzel bir yere gittik bana dedi ki annemide getirelim dedi.Sonra bende sorgular başladı.Kvmin 1 oğlu 1 kızı daha var iki yıl gözlemledim oğlu hiç sallamıyor.Kızıda kaçarak evlenmis ona da ses çıkaramıyor.her şey bizim üzerimizde.Bir de çalışan kişileriz.Çocuga kv bakıyor.Eşim olacak şahıs annemde annem diyor.Anneler günü bende anne olmama rağmen tutup kendi annesinin anneler gününü kutladı(k) sonra diğer çocukları piyasada yok kaynım hanımına jest yapmış özel bir yerlere götürmüs(onunda annesi ama hiç sallanıyor
sallamiyor yani).Ben garpsiyorum normal mi?
Esiniz malesef evlilik sorumlulugunu alacak olgunluga erismemis ve kendi esas ailesinin esi ve cocugu oldugunu bile bilmiyo buda psikolojik bi sorun anneye bagimli resmen acil tedavi olmali.anneyi bagli olmakla bagimli olmak arasinda derin bi fark var

Esiniz malesef evlilik sorumlulugunu alacak olgunluga erismemis ve kendi esas ailesinin esi ve cocugu oldugunu bile bilmiyo buda psikolojik bi sorun anneye bagimli resmen acil tedavi olmali.anneyi bagli olmakla bagimli olmak arasinda derin bi fark var
tedaviyi kabul etmiyor

okurken sinir oldum gelmisler otuzuna kirkina daha annelerinin agzina bakiolar;sanki her seyi biliorlarmis gibi davraniolar sevgili anneciklerine...konus diycem ama faydasi olmuyor o zaman annesi melek sen seytan oluyorsun en iyisi birak kendi gitsin annesine

Back
X