Hangi Dekorasyon Tarzı Sizi Yansıtıyor

konulu dekor seviyorum örneğin oda dizaynında bir tema olacak.mesela genç odsı futbol temalı yada kaptan temalı olabilir.salon dada başka bir tema gibi...

Global ve minimal.
İkiside uygun geldi bana.

Country, iskandinav, modern, rustik karışımı...Mesela Mudo Concept bu tarzda bence..Country tarzın modern versiyonu mobilyalar var Mudo'da tam benim sevdiğim tarz..Mutfağı özellikle modernleştirilmiş country ve rustik tarz seviyorum, banyo da öyle..Aşırı modern mobilyalar ev sıcaklığı vermiyor bence.Çiçek desenli döşemeler, bol bol ahşap(özellikle ham görünümlü olanlar), her yerde çiçek sepetleri vb seviyorum ben..

minimal Her şeyin birbiriyle koordinasyon içinde olduğu, açık, toplu, az eşya kullanılan bir tarzdır. "Mükemmellik" bu tarz için anahtar kelimedir. Kullanılan renkler nötr ve siyah-beyazdır.

minimal modern endüstriyel:)
zaten moda bunlar
e veriolarsa onu alıyoruz bi yerde

miniminal modern ve endüstriyeli karıştırır kendi tarzımı çıkarırım heralde )))

bende minimal galiba siyah beyaz
siyah mor
siyak kırmızı
ama mutlaka siyah olmalı....

minimal ve mission
bembeyaz koltuklara bayılıyorum ilerde bende evimi bembeyaz yapıcam boshayallersmile

Modern
Bu tarzın çıkış noktası Bauhaus´dur ve birbirlerine çok yakındırlar. Süssüz, sade ve işlevsel bir tarzıdr. Tasarımda modern terimi kafa karıştırabilir; çünkü hem bu tarzı anlatan bir iafe hem de geleneseli anlatan bir tanımdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…