- Konu Sahibi nalanbilek
...................
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herşeyi mi onunla yaşadım artık başkasıyla olamam demek de ne ola ki ?![]()
davranışları düşünceleri benimkiyle çok farklı ama yanyana gelince mesela gezip tozarken iyiyiz canım cicimler havada uçuşuyor . ama herşey onlarla bitmiyor sevdiğini biliyorum da beni psikolojik olarak çok hırpalıyor artık ağlayamıyorum bile içimde birşeylerin paramparça olduğunu hissediyorum yaptıklarını düşünsem tek tek kafayı yerim . artık hissizleştim galiba ama içten içe acı çekiyorum
sen altınları bozdurup bi guzel onu gezdrmişsin walla canım.. oda keyfını sürmüşş ohhh ne guzel ..
hiç de gücüne gtmemıs haa.. nası erkekler var anlayamıorum ben..
sen okdr sıkıntıya gırmıssın onun umru degıl.. işini falan bırakma.. bişey bırakacaksan onu bırak bencee.
nerden nasıl başlasam bilmiyorum şuan bir işte çalışıyorum yaz dönemi için. ilk maaşımı har vurup harman savurmamam için ailem altın yap koy dediler bende öyle yaptım ama sonra erkek arkadaşımla tatile gittim ve altınları bozdurdum bundan ailemin haberi yok tatile de iş yeri götürüyor diyip izin aldım. ben çok yalancı bir insan oldumayrıca ünv 1. sınıfta kalmışım ailemin bundan da haberi yok söyleyemem yıkılırlar ama günün birinde ortaya çıkacak. ve şuan hala işte çalışıyorum kredi kartı borcu vs var bu ay anca borçları kapatıcam bir dahaki ayda bozdurduğum altınları tamamlıcam öyle planlıyorum ama erkek arkadaşım artık çalışma diyor şuan bunun kavgasını yaşıyoruz ama başta ben çıkıcam dedim taaki bu akşama kadar. akşam da belki çalışırım dedim o da üç kuruşluk insanlarla uğraşıyorsun sonra gelip bana dert yanıyorsun o zaman konuşmıcaksın bana o oldu bu oldu diye dedi. bende çok umrundaydı sanki dedim gerçekten onun umrunda değil ki işten yorgun argın çıkıyorum o gezmek istiyor daha en başlarında sayılırız ama bana ufak da olsa bir süpriz yapmıyor maddi açıdan zaten birşey beklemiyorum ondan. izin günüm oluyor ona göre planlıyoruz bütün gün evde olmasına rağmen . istediğim bir mekan oluyor ben sevmiyorum gitmicez diyor sizce bu normal mi? herşey onun isteğine göre mi olmalı. aslında yanlış yolda olduğumu biliyorum ama vazgeçemiyorum . bana vazgeçmek için tavsiye verin ve onun kalbini kırmadan bitsin bu iş artık nasıl olcak bende bilmiyorum .soğukluk mu yapayım zaten onun istediği gibi olmayınca o beni üzecek bardağı taşıran son damla durumuna getirecek. ama onsuz mutlu olamam gerçi belli bir süre sonra mutsuzluk da hissetmem. bir başka sorunda ben herşeyimi onunla yaşadım. bu saatten sonra başkasıyla da olamam . yalnız yaşamanın nesi köt değil mi kendime daha çok zamanım kalır herşey düzelir belki
![]()
nerden nasıl başlasam bilmiyorum şuan bir işte çalışıyorum yaz dönemi için. ilk maaşımı har vurup harman savurmamam için ailem altın yap koy dediler bende öyle yaptım ama sonra erkek arkadaşımla tatile gittim ve altınları bozdurdum bundan ailemin haberi yok tatile de iş yeri götürüyor diyip izin aldım. ben çok yalancı bir insan oldumayrıca ünv 1. sınıfta kalmışım ailemin bundan da haberi yok söyleyemem yıkılırlar ama günün birinde ortaya çıkacak. ve şuan hala işte çalışıyorum kredi kartı borcu vs var bu ay anca borçları kapatıcam bir dahaki ayda bozdurduğum altınları tamamlıcam öyle planlıyorum ama erkek arkadaşım artık çalışma diyor şuan bunun kavgasını yaşıyoruz ama başta ben çıkıcam dedim taaki bu akşama kadar. akşam da belki çalışırım dedim o da üç kuruşluk insanlarla uğraşıyorsun sonra gelip bana dert yanıyorsun o zaman konuşmıcaksın bana o oldu bu oldu diye dedi. bende çok umrundaydı sanki dedim gerçekten onun umrunda değil ki işten yorgun argın çıkıyorum o gezmek istiyor daha en başlarında sayılırız ama bana ufak da olsa bir süpriz yapmıyor maddi açıdan zaten birşey beklemiyorum ondan. izin günüm oluyor ona göre planlıyoruz bütün gün evde olmasına rağmen . istediğim bir mekan oluyor ben sevmiyorum gitmicez diyor sizce bu normal mi? herşey onun isteğine göre mi olmalı. aslında yanlış yolda olduğumu biliyorum ama vazgeçemiyorum . bana vazgeçmek için tavsiye verin ve onun kalbini kırmadan bitsin bu iş artık nasıl olcak bende bilmiyorum .soğukluk mu yapayım zaten onun istediği gibi olmayınca o beni üzecek bardağı taşıran son damla durumuna getirecek. ama onsuz mutlu olamam gerçi belli bir süre sonra mutsuzluk da hissetmem. bir başka sorunda ben herşeyimi onunla yaşadım. bu saatten sonra başkasıyla da olamam . yalnız yaşamanın nesi köt değil mi kendime daha çok zamanım kalır herşey düzelir belki
![]()
ben herşeyi kendim ettim bu durumlara kendim sebep oldum ama çok sevdim herşey sevdiğim için oldu. herşeyi zamanında en güzel şekilde yaşamak varken ben hep acele ettim çok hızlı yaşadık tükettik bir yandan da iyi oldu onu tam anlamıyla tanıdım nasıl biri olduğunu biliyorum ve bu iş yürürse ya ben kendi canıma kıyıcam ya da bilmiyorum hayatım kararıcak. yol yakınken dönmeliyim nasıl bitirebilirim bu ilişkiyi şuan ortada belli başlı sorun yok yani en azından o öyle biliyor
herşeyin başında sayılırız yazmışsın ama herşeyi onunla yaşadığını da eklemişsin sonra....çok hızlı yaşıyosun yaşın kaç ki daha?:26:
tatlım onu tam anlamıyla tanıdım yazmışsın ama keske tanıdıktan sonra yapsaydın bişeyler... böyle biri olduğunu bile bilede yaşamazdın heralde? canına kıymakta neymiş hiçbişi senin canından önemli değli bence, hayatın falanda kararmaz... yapman gereken 3 şey war önce sewgilinden ayrıl gitsin, sonra git açık hawa biyere derin derin nefes al kurtuldum be ohhh de, sonrada hayatına kaldığın yerden dewam et...
unutursun, heleki yoğun bi işte çalışıyosan yorgunluktan aklına bile gelmez... bide sana bi tawsiye hayatta kimse senin olmazsa olmazın olmasın... senin olmazsa olmazın sadece kendin ol...
keşkeler anlamsız şu saatten sonra. artık önüme bakmalıyım sadece güçsüzüm çok yıprandım hayat adil olmadı başka şeyler de yaşadım onu kendime tutuncak dal gördüm belki de şuanki mutsuzluğumun nedeni kendimimdir. yaşadıklarımın bedelini ödüyorumdur kim bilir