hangi derdime yanayım

İlk birkaç cümlen yetti gerisini okumadım..

Kendi düşen ağlamaz ve / veya minareyi çalan kılıfını hazırlar sözleri durumunuza uygun..
bende sonuna kadar sabırla okudum nereye varacak sonu diye
ama çokta şaşırmadım en başından kendini bu kadar kullandırmışsın adama o ne yapsınn tabi ayrılmak istemez..

hesap derdinde değilim benle evlensin istemedim . sadece birbirimizi sevelim dedim fedakar olalım ikimiz tutunalım ama olmadı o o kadar güçlü olamadı umursamadı içimdeki hayal kırıklıklarını göremedi. bundan sonra da ondan beklentim yok.ben tek başıma da ayakta durabilirim. herşey bir zardan ibaret değil benim hayatımda öyle olsa zaten hiiç yaşamazdım . ben kızlığım gitti diye yanmıyorum ben sevdim onu çok sevdim keşke o da beni o kadar sevseydi tüm üzüntüm bu.

hesap derdinde değilim benle evlensin istemedim . sadece birbirimizi sevelim dedim fedakar olalım ikimiz tutunalım ama olmadı o o kadar güçlü olamadı umursamadı içimdeki hayal kırıklıklarını göremedi. bundan sonra da ondan beklentim yok.ben tek başıma da ayakta durabilirim. herşey bir zardan ibaret değil benim hayatımda öyle olsa zaten hiiç yaşamazdım . ben kızlığım gitti diye yanmıyorum ben sevdim onu çok sevdim keşke o da beni o kadar sevseydi tüm üzüntüm bu.
yanlış düşünüyorsun en başta da ona yanmalısın çünkü herşeyini verdiğin adamdan bugün ayrılmak için bahane arayıp,akıl istiyorsun..
demek ki yanmalıymışsın giden kızlığına demek ki değmezmiş o adam için dimi..
neyse vardır herhalde ileride ailene yada olacak eşine verecek hesabın,orası kimseyi ilgilendirmez..
ama şu saatten sonra yeni bir başlangıç yap bence o adamdan ayrıl yeni bir hayata başla derslerine çalış..
allah yardımcın olsun..

Karşı tarafı boş ver herkes kendinden sorumludur sonu olmadığını sende biliyordun şimdi ayrılma derdindesin.

Ayrıl ve derslerin önceliğin olsun.

Olmuşla ölmüşe çare yok.Yaptıkların bir tek seni bağlar ama şu saatten sonra aileni asla karşına alma...

Kimler gelir kimler geçer de ailen her zaman yanında olur.

Bu saatten sonra da onlara yanlış yapma...

Eğer ilişkini bitirmek istiyorsan da öyle yavaş yavaş , denemelerle ,bahanelerle filan olmaz bu.

Kestin mi bıçak gibi kes ve ardına asla bakma...

Olmuşla ölmüşe çare yok.Yaptıkların bir tek seni bağlar ama şu saatten sonra aileni asla karşına alma...

Kimler gelir kimler geçer de ailen her zaman yanında olur.

Bu saatten sonra da onlara yanlış yapma...

Eğer ilişkini bitirmek istiyorsan da öyle yavaş yavaş , denemelerle ,bahanelerle filan olmaz bu.

Kestin mi bıçak gibi kes ve ardına asla bakma...

Aynen öyle.:40:

Yoksa bu adam seni tehdit edip daha kötü şekilde de kullanmak ister.:19:

nerden nasıl başlasam bilmiyorum şuan bir işte çalışıyorum yaz dönemi için. ilk maaşımı har vurup harman savurmamam için ailem altın yap koy dediler bende öyle yaptım ama sonra erkek arkadaşımla tatile gittim ve altınları bozdurdum bundan ailemin haberi yok tatile de iş yeri götürüyor diyip izin aldım. ben çok yalancı bir insan oldum :( ayrıca ünv 1. sınıfta kalmışım ailemin bundan da haberi yok söyleyemem yıkılırlar ama günün birinde ortaya çıkacak. ve şuan hala işte çalışıyorum kredi kartı borcu vs var bu ay anca borçları kapatıcam bir dahaki ayda bozdurduğum altınları tamamlıcam öyle planlıyorum ama erkek arkadaşım artık çalışma diyor şuan bunun kavgasını yaşıyoruz ama başta ben çıkıcam dedim taaki bu akşama kadar. akşam da belki çalışırım dedim o da üç kuruşluk insanlarla uğraşıyorsun sonra gelip bana dert yanıyorsun o zaman konuşmıcaksın bana o oldu bu oldu diye dedi. bende çok umrundaydı sanki dedim gerçekten onun umrunda değil ki işten yorgun argın çıkıyorum o gezmek istiyor daha en başlarında sayılırız ama bana ufak da olsa bir süpriz yapmıyor maddi açıdan zaten birşey beklemiyorum ondan. izin günüm oluyor ona göre planlıyoruz bütün gün evde olmasına rağmen . istediğim bir mekan oluyor ben sevmiyorum gitmicez diyor sizce bu normal mi? herşey onun isteğine göre mi olmalı. aslında yanlış yolda olduğumu biliyorum ama vazgeçemiyorum . bana vazgeçmek için tavsiye verin ve onun kalbini kırmadan bitsin bu iş artık nasıl olcak bende bilmiyorum .soğukluk mu yapayım zaten onun istediği gibi olmayınca o beni üzecek bardağı taşıran son damla durumuna getirecek. ama onsuz mutlu olamam gerçi belli bir süre sonra mutsuzluk da hissetmem. bir başka sorunda ben herşeyimi onunla yaşadım. bu saatten sonra başkasıyla da olamam . yalnız yaşamanın nesi köt değil mi kendime daha çok zamanım kalır herşey düzelir belki :(

Erkek arkadaşınla kendi altınlarını bozdurup tatile gitmek için ailene yalan söylemişin..
Sınıfta kalmışın ve ailenin bundan daha haberi bile yok..
Daha üniversitedesiniz ama kredi borçlarıyla boğuşuyorsunuz..
Birde herşeyi yaşadım nasıl unutup ayrılacağım demişiniz..
Hiç bir zaman yargılamaya başvurmadım ama diyecek sözümde yok size kusura bakmayın..
Bende burda oturmuş ailemin maddi sıkıntısı var iyi üniversitelerden vazgeçip küçük bi şehre gideyim mi düşünüyorum..
Ne dertler varmış ya hu..
Siz ailenizi birden fazla yıkmışsınız zaten..
Yol yakınken dönün..

valla sen nerde yaşıyosun anlamadım ben herşey bu kadar kolay mı?
bi tarafda namus için kadın katlıyamı bi yanda sevdim oldu bitti !
ya sonrası ayrılacağım diyosun pişmam değilim diyosu ne olacak
hadi bunlarıda boşver ALLAHIN 7 günahlarından birini işledin
ya bilmiyorum garip bi durum:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

şöyle uzaktan bi kendine bak,çık diplerden ve kendine gel..sence napıyosun,kim için ne için..yazık bir hayatın var,saygı duy kendine..silkelen ve herşeye yeni bi sayfa aç

sen birçok konuda ailene yalan söylemişsi artık bunu yapma.bu adamdan sana hayır gelmez sende farkındasın bir an önce ilişkini bitir hayatında yalansız dolansız temiz bir sayfa aç :31:

ailen hariç kimse ama hiç kimse için ne paranı ne kendini harcama. geçmişi bırak artık. ona para mı yedirdin birliktelik mi yaşadın neyse nee.. kendine yeni bi sayfa aç ve bu yaşlarda yapılan hataları bi daha asla yapma.

iyi olmuş diyenler de var yeni sayfa aç diyen de herkese teşekkür ederim. ailesi için küçük şehirde okumayı düşünen arkadaşıma da cevap: ben ailem için bu şehirde kaldım ve bu şehirde kalmasam onunla çalışmazdım rahatlığa alışıp sapıtmazdım geldiğim noktaya dişimle tırnaklarımla geldim . zor bir yaşamım oldu hep ünv yi kazanana kadar her açıdan mükemmel biriydim ailemi üzecek hiç bir şey yapmazdım hep iyi insan olmak için uğraştım ama bu sene tepetakla geldim demekki ne oldum demiyecekmişsin bunu öğrendim. o kişi beni asla tehdit etmez ama ayrılalım dediğimde de düzelmek için çırpınacak ben ona içimdeki söylediğimde kafasına dank edicek biliyorum. amacı beni kullanmak da değildi bunu biliyorum ama o öyle yetişmiş rahat biri ve o da cahil daha kaç yaşındayız ki . çok hata yaptık . bugün aradım artık istemediğimi söyledim yarın oturup güzelce konuşacağız bu zamana kadar ne para konusu ne aileye yalan zaten hiç açılmamıştı. ikimiz de doğru olanları yapar ve yaşarsak bu iş yürür. yok nefsimize uyup aynı yolda yürüyeceksek bu yolda ben yokum. allahım inşallah o da pişman olur yaptıklarından ben de zaten pişmanım tövbe edicem Allahım inşallah bağışlar. kimse asla ben yapmam demesin lütfen ben bir örnek olayım. diyorum ya her açıdan örnek bir insandım mantığımı aklımı aldı Allahım benden şeytana uyurdu . benim için dua edin Allah ıslah etsin beni bir daha kötü işlere bulaşmayayım. haftaya maaşımı alıcam bütün borçlarımı kapatıcam ve temiz sayfa açıcam derslerime vericem kendimi. aileme öncelik vericem eğer erkek arkadaşım da böyle düşünürse belki biz de mutlu olabiliriz . kalbinde fesatlık yok onun gerçekten bunu biliyorum bana sarılıp ağladığı da oldu başka şeyler yaşadık diye. bana destek olun da herşey düzelsin ben sadece ailemin yüzüne ilerde eşim olacak kişinin yüzüne alnım dik bakmak istiyorum . ve ondan ayrılırsam bu mümkün olamaz ki . onunla düzeltmeye çalışsak el birliğiyle eş bu değil midir. herkes hatasını telafi etme hakkına sahip değil midir? Allah bile affediyor kullarını bende onu affetsem sonra da O'na sığınsak :( lütfen yapıcı olmaya çalışın biliyorum siz en mantıklı şekilde cevaplamaya çalışıyorsunuz ama ben kalbimi söküp atamam ki ? yeni pencere dediğin de eskisini kırıp çerçevelerini parçalamadan açılmıyor :(

iyi olmuş diyenler de var yeni sayfa aç diyen de herkese teşekkür ederim. ailesi için küçük şehirde okumayı düşünen arkadaşıma da cevap: ben ailem için bu şehirde kaldım ve bu şehirde kalmasam onunla çalışmazdım rahatlığa alışıp sapıtmazdım geldiğim noktaya dişimle tırnaklarımla geldim . zor bir yaşamım oldu hep ünv yi kazanana kadar her açıdan mükemmel biriydim ailemi üzecek hiç bir şey yapmazdım hep iyi insan olmak için uğraştım ama bu sene tepetakla geldim demekki ne oldum demiyecekmişsin bunu öğrendim. o kişi beni asla tehdit etmez ama ayrılalım dediğimde de düzelmek için çırpınacak ben ona içimdeki söylediğimde kafasına dank edicek biliyorum. amacı beni kullanmak da değildi bunu biliyorum ama o öyle yetişmiş rahat biri ve o da cahil daha kaç yaşındayız ki . çok hata yaptık . bugün aradım artık istemediğimi söyledim yarın oturup güzelce konuşacağız bu zamana kadar ne para konusu ne aileye yalan zaten hiç açılmamıştı. ikimiz de doğru olanları yapar ve yaşarsak bu iş yürür. yok nefsimize uyup aynı yolda yürüyeceksek bu yolda ben yokum. allahım inşallah o da pişman olur yaptıklarından ben de zaten pişmanım tövbe edicem Allahım inşallah bağışlar. kimse asla ben yapmam demesin lütfen ben bir örnek olayım. diyorum ya her açıdan örnek bir insandım mantığımı aklımı aldı Allahım benden şeytana uyurdu . benim için dua edin Allah ıslah etsin beni bir daha kötü işlere bulaşmayayım. haftaya maaşımı alıcam bütün borçlarımı kapatıcam ve temiz sayfa açıcam derslerime vericem kendimi. aileme öncelik vericem eğer erkek arkadaşım da böyle düşünürse belki biz de mutlu olabiliriz . kalbinde fesatlık yok onun gerçekten bunu biliyorum bana sarılıp ağladığı da oldu başka şeyler yaşadık diye. bana destek olun da herşey düzelsin ben sadece ailemin yüzüne ilerde eşim olacak kişinin yüzüne alnım dik bakmak istiyorum . ve ondan ayrılırsam bu mümkün olamaz ki . onunla düzeltmeye çalışsak el birliğiyle eş bu değil midir. herkes hatasını telafi etme hakkına sahip değil midir? Allah bile affediyor kullarını bende onu affetsem sonra da O'na sığınsak :( lütfen yapıcı olmaya çalışın biliyorum siz en mantıklı şekilde cevaplamaya çalışıyorsunuz ama ben kalbimi söküp atamam ki ? yeni pencere dediğin de eskisini kırıp çerçevelerini parçalamadan açılmıyor :(

Hakkında hayırlısı,umarım iyi dileklerinin hepsi gerçekleşir.:29:

İnşallah hakkında hayırlısı olur herşey düşlediğin gibi gerçekleşir.

Arkasında olursan kendin dik durursan karşımdakininde alnına dik bakabilirsin. Önemli olan bundan sonra ki adımların zaten.

beşer şaşar derler.... hakkından hayırlısı olsun cnm... :31:

Back
X