Hangi derdimi anlatsam

Başlayın bir yerden, önce annenizi sonra babanızı sonra doğacak bebeğinizi anlatın. :kahve:

Bebegimle olann derdim nasl dogurucam korkusu ona alisabilcekmiyim endisesi.anne baba ise.annm babam ben iki yasndayken ayromislar bana ikiside bakmamis babaannem bakmis.ve yillar aonra ben annemle baristim ve onda hic anne sevgisini ozlemini goremesim cok uzdu beni onla baristiktan sonra cok huzirsuzluklar yasadm.babaannem istemesi beni birakti gitti diye bana bakmadi diye baabmda bakmadi bana ikiside evlendi tabi ben babaannemin yanda kaldgim icin babam8 goruyodum ona kusme gibi bi seyim yoktu ama bana babalik yapmadi.simdi annem bnm yapma sedigim seyleri yapip hemde bikac kez beni kendinden iyice soguttu bida benle konusma annem falan ilamzsin diye mesj attim ve hicbi as atmadi sevse gelirdi kiizm bole yyapma diye ama yok.babam ise annemle baristim diye kustu bide esimle sorunlarim olmustu o zmn ona soylemedim diye kustu konusmiyo ben onla normalde bile sohbet etmezdim gerektiginde dersim anca baba kelimesini bile ben anlamiyorum sanki onlar beni degilde ben onlari birakmisim gibi.:(

Evde yalniz kalinca aklina dertler geliyor tabi... Surda dogumuna kac gun kalmis, kotu seyleri dusunup kendini de bebegini de negatif etkileme, guzel seylere odaklan. Daha cok gencsin dur daha ne dertler cikacak karsina ohooo...

Bazen ben de böyle yazmak istiyorum...
Sadece derdim var yazsam ama ne olduğunu detayları anlatmasam diyorum...
Bakalım senin konun nasıl gelişecek...
Takipteyimmm...

Back
X