Zaten böyle zamanlarda ortaya çıkar insanların gerçek yüzü. Bu devirde babana güvenmeyeceksin. Eşinin iyi bir işi bırakıp hiç bilmediği bir iş kurması da ayrı bir mantıksızlık. Allah insanlara kaldıramayacakları yükü vermezmiş. İnşallah herşey yoluna girer.
Amin inş. Ben de öyle düşünüyordum ama açtığı iş oto servis.Arkadaşının abisi de kasko şirketinde exper adamı ortak yaptık.Ama adam kayboldu.Hİçbir dediğini yapmadı garanti olsn diye para koymadan ortak yaptık.Bir de eşim şanssız dolandırıldı doğrusu şöyle patron olabilecek biri değil yapamıyor.İş ilişkisi kuramıyor.Çalışan 2 kişi de bunu güzelce dolandırdı paralarını aldı.
Bir eksper oto servis işinden nasıl anlyabilir ki? Bu çok saçma. Eşinizde çakallık yok belli. Benim eşimde iş kurmaya kalksa hayatta izin vermem, çünkü fazla iyi niyetli, insanların artniyetli olabileceklerine pek inanamıyor. Eşinizin eski işine dönme ihtimali yok mu? En azından dükanı kapatıp (daha fazla borca girmeden) kalan borçları kapatsa...
bence senin tek bir derdin var, tüm bu sorunlara kaynak olan EŞİN.
bu problemleri eşin halledecek. sen de yardımcı olacaksın.
görümcenden paranızı isteyerek başlayın. ne o öyle hem eve gel hem para ye.
o yatan abi de kalkıp birşeyler yapacak.
tabii tüm bunlar eşinin onlara karşı birşey yapmamasından kaynaklanıyor.
Iki konu acmissiniz.
Diger konunuza yazdigimin aynisini kopyaliyorum.
Belli ki yasiniz kücük.
Ilk olarak esiniz ailesine karsi sesini cikaramiyorsa ve evi ayirma gibi bir durumda sözkonusu degilse, herseyi kafaya takip esinize yansitmaniz yanlis.
Söyle düsünün; Adamin elinden birsey gelmiyor, sizde sürekli sikayet ediyorsunuz, adamda kolaya kacip careyi kafayi cekmekte buluyor.
Evlenirken kayinvalidenizle birlikte oturmayi kabul etmissiniz, simdi herseyi görmemeye calisacaksiniz.
Ev, ev üstüne olmaz demisler, cokta dogru.
Mutlaka sorunlar cikacaktir.
Ama en azindan biraz görmezden gelin, esinizede elinizden geldigince yansitmayin.
En kisa zamanda da esinizi karsiniza alip konusun ve " biliyorum suan icin evimizi ayiramiyoruz, seninde elinden birsey gelmiyor, ben elimden geldigince herseyi görmemeya calisacagim ama bazen dolup sana dertlenirsem sende beni dinle ve bana biraz moral vermeye calis" gibi seyler söyleyin.
Böyle devam ederseniz sonu kötü...
Bütün sınırımı küçücük bebeğimden çıkarıyorum alt tarafı oyun oynamak istiyor garibim...
İzmir'den misafirim var ramazan ramazan onlar oruç tutmuyor.Kayınvalidemin kardeşi,kardeşinin karısı,onların kızı ve çooook mu çook yaramaz oğlu 4 yasında galıba hiç gormedim.Görenlerin kaç dediği cinsten.Eee ne var bunda diyeceksiniz belki var çunku hemen bizim evin yakınında kendi oğlu ve gelini var...
Yani anlamadığım bir şey de eşim bir arkadasıyla araba almak için İzmir'e günü birlik gitti ewlerinin önünden telefon etmiş bir çay için bile çağırmamışlr.Demişlerki 22sinde de biz İst.a gelcem.Eşim diyor yerin dibine girdim.dayım ve yiğenim İkisi de beni çağrmadı arkadasına demişki ewde yoklar çalışıyorlar.Halbuki yiğeni ewde...
yatıya mı gelıyorlar, serin davran biraz, başım ağrıyor hava sıcak bir de malum orucum, bebek de var falan de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?