Hangi Dertten Başlayalım:(

Zaten böyle zamanlarda ortaya çıkar insanların gerçek yüzü. Bu devirde babana güvenmeyeceksin. Eşinin iyi bir işi bırakıp hiç bilmediği bir iş kurması da ayrı bir mantıksızlık. Allah insanlara kaldıramayacakları yükü vermezmiş. İnşallah herşey yoluna girer.

Amin inş. Ben de öyle düşünüyordum ama açtığı iş oto servis.Arkadaşının abisi de kasko şirketinde exper adamı ortak yaptık.Ama adam kayboldu.Hİçbir dediğini yapmadı garanti olsn diye para koymadan ortak yaptık.Bir de eşim şanssız dolandırıldı doğrusu şöyle patron olabilecek biri değil yapamıyor.İş ilişkisi kuramıyor.Çalışan 2 kişi de bunu güzelce dolandırdı paralarını aldı.

Bir eksper oto servis işinden nasıl anlyabilir ki? Bu çok saçma. Eşinizde çakallık yok belli. Benim eşimde iş kurmaya kalksa hayatta izin vermem, çünkü fazla iyi niyetli, insanların artniyetli olabileceklerine pek inanamıyor. Eşinizin eski işine dönme ihtimali yok mu? En azından dükanı kapatıp (daha fazla borca girmeden) kalan borçları kapatsa...

Ya gel de delirme,KAynanamla ayrı oda da bile olamıyoruz.Bir kaç saattir burdayım ya oadam da battı ona.Çamaşır atmış bana söylemedi.Şimdi bağırıyor aa makinada çamaşır varmış.Sanki ben nerden bilicem.Kendi odasının balkonunda.O hep istiyor dizinin dibinde olim,elimden toz bezi düşmesin,herkesi güzel ağırlıyayım,kim ne derse desin gülim.Benim kendi hayatım olmasın.

bence senin tek bir derdin var, tüm bu sorunlara kaynak olan EŞİN.
bu problemleri eşin halledecek. sen de yardımcı olacaksın.
görümcenden paranızı isteyerek başlayın. ne o öyle hem eve gel hem para ye.
o yatan abi de kalkıp birşeyler yapacak.
tabii tüm bunlar eşinin onlara karşı birşey yapmamasından kaynaklanıyor.

Bu exper yaşça da büyük eşimden.Kazalı arabaları experler istedikleri servise çekebiliyorlarmış.Yok canım ne çakallığı ya bu yuzden kaybediyor.Eski iş yeri çağırıyor ama bilmiyorum.Borç da çok bakalım ben de diyorum ama gurur da yapıyor sanırım.
Şöyle bir planı da var.Biz en başından beri birlikte yaşayıp anne babasıyla para biriktirip fethiyeden ev alıp işi orda kurcaktık.İşte bir gaflete düştü burda açtı.OLacağı varmış.daha genciz batsa da üzülmem.DÜkkanı devredip elinde para kalmasa da borçları kapatıp fethiyeye yerleşmek.Ama onu da iyice düşünmek gerek.Tekrar bir hata zor olur.O zamanlar çocuk yoktu.Ee paramızda olucaktı şimid az parayla.Eşimin orda yaşayan akrabası var biraz da onlara güveniyor ama bakalım.Manevi olarak çöktükten sonra da çok zor.O yuzden hızlandırmamız lazım yoksa bakırkoye doğru bana yol gozukuyor:)

Canım ya keske oyle olsa eşim abisinin yuzune bakıyor.Ev de bizle değil evli o ama olur olmaz saatlerde gelır para ister.Bzi şimdi beraber oturuyoruz kıra wermıyoruz.E anne babanın da maaası var batıyor onlara.Gorumce werır mı bır de bizi borçlu cıkarıyor kafayı yemış.Yok annesıne cok yapmış zamanın da yok bılmem ne onları bıle benden kestı.şirret anlayacağın.Eşim onla da konuşmuyor.Yuzsuz bunlar

Iki konu acmissiniz.
Diger konunuza yazdigimin aynisini kopyaliyorum.

Belli ki yasiniz kücük.
Ilk olarak esiniz ailesine karsi sesini cikaramiyorsa ve evi ayirma gibi bir durumda sözkonusu degilse, herseyi kafaya takip esinize yansitmaniz yanlis.
Söyle düsünün; Adamin elinden birsey gelmiyor, sizde sürekli sikayet ediyorsunuz, adamda kolaya kacip careyi kafayi cekmekte buluyor.
Evlenirken kayinvalidenizle birlikte oturmayi kabul etmissiniz, simdi herseyi görmemeye calisacaksiniz.
Ev, ev üstüne olmaz demisler, cokta dogru.
Mutlaka sorunlar cikacaktir.
Ama en azindan biraz görmezden gelin, esinizede elinizden geldigince yansitmayin.
En kisa zamanda da esinizi karsiniza alip konusun ve " biliyorum suan icin evimizi ayiramiyoruz, seninde elinden birsey gelmiyor, ben elimden geldigince herseyi görmemeya calisacagim ama bazen dolup sana dertlenirsem sende beni dinle ve bana biraz moral vermeye calis" gibi seyler söyleyin.
Böyle devam ederseniz sonu kötü...

Evet teşekkür ederim.Acemiyim yeni üye oldum.Bir de tam anlatamadım sanırım ondan:)

Allah ım şaşırdım kaldım yarabbim.Annemler dükkana 30bvın koydular ortak bulduk 36 bin verıyor bunlar tutturdum 40bın.Bu nasıl bir sey anlamadım.Atlıcam camdan asağıya...

Off bir kaç gundur cv atıyorum ama hiç ses cıkmadı cok canım sıkıldı 3 senedir de calışmamamın guwensizliği var...

İzmir'den misafirim var ramazan ramazan onlar oruç tutmuyor.Kayınvalidemin kardeşi,kardeşinin karısı,onların kızı ve çooook mu çook yaramaz oğlu 4 yasında galıba hiç gormedim.Görenlerin kaç dediği cinsten.Eee ne var bunda diyeceksiniz belki var çunku hemen bizim evin yakınında kendi oğlu ve gelini var...
Yani anlamadığım bir şey de eşim bir arkadasıyla araba almak için İzmir'e günü birlik gitti ewlerinin önünden telefon etmiş bir çay için bile çağırmamışlr.Demişlerki 22sinde de biz İst.a gelcem.Eşim diyor yerin dibine girdim.dayım ve yiğenim İkisi de beni çağrmadı arkadasına demişki ewde yoklar çalışıyorlar.Halbuki yiğeni ewde...

yatıya mı gelıyorlar, serin davran biraz, başım ağrıyor hava sıcak bir de malum orucum, bebek de var falan de...

yatıya mı gelıyorlar, serin davran biraz, başım ağrıyor hava sıcak bir de malum orucum, bebek de var falan de...

Yatıya geliyorlar tabi izmirden hani tamam gelsinlr alıştık artık ama kendi gelini de war tamam ablası(kayınvalidem)burda gunduz burda olsun gece gitsinler ya da tam tersi.Kendi gelinleri kimseyi kabul etmiyor ondan geliyorlar bize.Ben orucum bir de eşim.eşim yok ben bütün gün onlara nasıl hizmet edicem hadi ettim diyelim o cocuk gercekten sorunluyuş.Kreşler bile kabul etmemiş.Benim oğlumu da kotu etkıleyecek.Bütün evi alt ust ediyormuş saka değil gercek.

Allah yardımcın olsun canım beraber oturmanın zorlukları bunlar işte
umarım bir an önce maddi yönden toparlanırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…