Elektrikli Mutfak Aletleri Hangi Düdüklü Tencere?

Frizya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2011
334
0
46
Konya
Hanımlar merhaba,

Yalnız yaşayan ve çalışan bir bayanım. Eve geç döndüğümden ve çoğu zaman tek başıma olduğumdan yemek yapmayı istemiyorum
akşamları da ağır birşeyler yemiş olmamak için genelde çorbayla geçiştiriyorum.

Çorbalarımı daha pratik ve daha kısa sürede yapabilmek için düdüklü almaya karar verdim ama çooooook kararsız kaldım.
Deneyimli hanımlardan isteğim paylaşacağım ürünler hakkında yorum yapmaları. Bir kaç tane kafama ve bütçeme uygun model buldum ama kararsızım.

Tek başıma yaşadığım için büyük hacimli ve pahalı bir düdüklü almak gereksiz gibi geliyor. Ama bir taraftanda diyorum düdüklüyü alayım ilerde de kullanırım. Açıkçası çoook yüksek paralar vermek istemiyorum düdüklüye. Paylaşacağım markalarla ilgili kullananlar varsa ve yorum yaparlarsa sevinirim :)

Korkmaz A145 Myra 5 Lt.
80 lira

Schafer 5 Lt Klasik Düdüklü Tencere
70 lira

TAÇ BENGÜ 5 LT ÇELİK
63 lira

Taç Bengü Güveç Düdüklü Tencere(5 Lt.)
57 lira

Cem 5 LT pressure cooker Düdüklü
75 lira

ben tefal clipso kullanıyorum çok memnunum ama fiyatı biraz yüksek.ilerdede kullanıcam dersen tavsiye ederim çok kullanışlı patlama riski yok demişti aldıgımda satan tefal bayisi.

taç veya korkmaz hem kalitelidir hem de ürünün garantisinde hiç bir sıkıntı yaşamazsınız.

canım bekarlığımdan beri 3 yıl geçti ve 3 yılda iki düdüklü eskittim ve kesinlikle iyi para ver ve fissler al gerçekten çok harika

benim tavsiyem tefal clipso ben alalı yaklaşık 4 yıl oldu hem çalışıyorum eve geldiğimde eti bile 45 dk pişiriyor o yüzden çok memnunum. düşünürsen tavsiye ederim.

Schafer kullanıyorum çokta memnunum, zaten bir sorun çıkarsa garantisi var, tavsiye ederim :55:

korkmazı aldım kızlar. tesekkur ederim tavsiyeleriniz için. konu kapatılabilirse sevinirim

Back
X