Elektronik Ev Aletleri Hangi Elektrik supurgesi

attractive80

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2017
28
7
6
55
Hanimlar elektrik supurgesi almak istiyorum ama net kararimi veremedim philips maraton rowenta ve dyson arasinda kaldim yardimci olabilirseniz sevinirm

Dyson tabiki. diğerleri onun yanında fısss.. lafı bile olmaz. rainbow ayrı ama o da çok çok pahalı. dyson dc52 total animal complete kullanıyorum. annem basta o kadar para verilir mi diye cok laf etti. gördü performansını diyor sımdı kardesine de ceyizlik alalım. Baslıkları bi kere efsane, mayt baslığı ile evde evcil hayvanım olmamasına rağmen koltuk yatak süpürüyorum. Halı dövücü başlığı ile yeni halılarımı adam ettim. yüzey parke fayans baslıgı ile süpürürken siliyormuş havası veriyor. yeni üst modeli çıktı imkanınız varsa alın derim. üzmez.

Dyson tabiki. diğerleri onun yanında fısss.. lafı bile olmaz. rainbow ayrı ama o da çok çok pahalı. dyson dc52 total animal complete kullanıyorum. annem basta o kadar para verilir mi diye cok laf etti. gördü performansını diyor sımdı kardesine de ceyizlik alalım. Baslıkları bi kere efsane, mayt baslığı ile evde evcil hayvanım olmamasına rağmen koltuk yatak süpürüyorum. Halı dövücü başlığı ile yeni halılarımı adam ettim. yüzey parke fayans baslıgı ile süpürürken siliyormuş havası veriyor. yeni üst modeli çıktı imkanınız varsa alın derim. üzmez.
ben de dyson araştırmasındayım. evimde hayvan var ve animal serisini almayı bende istyorum ama cidden iyi para ve işin kötüsü kendi sitesi bile aralarındaki farkı tam olarak açıklayamıyor.

bende süpürge araştırıyorum bosch ,rowenta , karcher ve dyson .. dyson marka cok pahalı geldi. kullanlar tavsiyede bulursa sevinirim.

Dyson alabiliyorsan tabiki DYSON

Benımkı FakirCommander Memnunum 3 yıldır sorunsuz çalışıyor. Evde 2 kedı var tüy müy bırakmıyor sağolsun :KK48:

Merhaba,

Anneme evimizdeki kedi tüyleri için Dyson almayı düşünüyorduk ancak o dönemde maddi sıkıntılar olduğu için Arnica Bora 7000 aldık, Dyson kadar iyi olmasa da şimdilik sorunsuz kullanıyoruz :)

bende süpürge araştırıyorum bosch ,rowenta , karcher ve dyson .. dyson marka cok pahalı geldi. kullanlar tavsiyede bulursa sevinirim.
Merhaba ihlasin temizlik ve saglik robotunu gormenizi oneririm.6 yildir bu isi yapiyorum.mukemmel otessi bir robot

Mrb size ihlasin temizlik ve saglik robotunu oneririm bu isi 6 yildir yapiyorum isterseniz ozele msj ata bilirsiniz

Ben yeni dyson big ball aldım ama başlığı beğenmedim silikon şeklinde fırça yerine ....düşük ayarda çok iyi değil süpürmesi yüksek ayarda kolun ağrıyor .verip phlips mi alsam acaba şöyle halı üstünde ilerlemiyor... kullananlar cevap yazarsa çok sevinirim acil

Back
X