Kimseden cevap gelmeyince fiyatına ve içindeki notalarına aldanıp Elizabeth Arden 5th Avenue Night aldım.
Klasik olan 5th Avenue bana fazla çiçek geldi.. Ama Nightın içinde olanlar tam benim sevdiklerim;yasemin,inci çiçeği,frezya,vanilya,bergamot,gül,mandalina,beyaz çikolata vs varmış.
Çok hoş bir kokuya benziyor gibi üstelik bellamolada 125mllik EDPsi 56.90 TL idi. Açıkçası birazda fiyatına vuruldum ve bunu denemek istedim
Elizabeth ardenin kokuları çok kalıcı değil diyorlar ama zaten şişesi 125 ml sık sık bitmez:)İcerigi cok hos duruyor parfumun fiyati da uygunmus kaliciligi nasildir acaba? Cok kalici bir parfum istiyorum ben:/
Kimseden cevap gelmeyince fiyatına ve içindeki notalarına aldanıp Elizabeth Arden 5th Avenue Night aldım.
Klasik olan 5th Avenue bana fazla çiçek geldi.. Ama Nightın içinde olanlar tam benim sevdiklerim;yasemin,inci çiçeği,frezya,vanilya,bergamot,gül,mandalina,beyaz çikolata vs varmış.
Çok hoş bir kokuya benziyor gibi üstelik bellamolada 125mllik EDPsi 56.90 TL idi. Açıkçası birazda fiyatına vuruldum ve bunu denemek istedim
gelince yorumlarını bekliyoruz canım
Elizabeth Arden 5Th avenue daha gece ya da kış parfümü.Abiye kıyafetlerin, özel davetlerin parfümü gibi.Ama red door revealed her duruma uyar.
Red door revealed için chanel no:5 e benziyor diyorlar ne düşünüyorsun?
Gerçekten bence bütün elizabeth arden parfümleri bellamola da çok uygun fiyata satılıyor özellikle 125 ml olanlar..
Ben stoklarım azaldıkça parfüm denemeyi düşünüyorum elizabeth ardenden
Bence hiç benzemiyorlar .Chanel 5 baharatlı ,ağır , kallavi bir koku .Orta yaştaki , frapan giyimli biraz kokoş hanımlara daha çok yakıştırıyorum.Red door revealed ise daha çok sabun ,pudra ve hafif çiçek kokusu .Ama sıradan güzel bir sabun ya da pudra değil muhteşem bir sabun ya da pudra kokusu.Tabii benim burnuma göre çok güzel.Acaba red door için mi chanel 5e benzetiyorlar.Çünkü red door ile red door revealed farklı kokular.Dediğiniz parfüm sitesi ilgimi çekti.En kısa zamanda bakacağm.
gelince yorumlarını bekliyoruz canım
Parfümüm geldi kokusu çok güzel ilk sıktığımda hafif Noa'ya benzettim şimdi biraz değişti ama çok güzel yazlık bir koku.
Sadece çok baskın bir kokusu yok yani anlaşılması için üstüme boca etmem gerek sanırım oda sorun değil zaten 125 ml duş bile alabilirim
Yaz için kesinlikle öneriyorum..5th Avenue'dan daha çok beğendim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?