Hangi embriyo kalitesiyle gebe kaldınız

Hayalimanneolmak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2017
39
33
38
42
Merhaba.Benim ilk transferim başarısız oldu.Şimdi dondurulmuş 5.gün 3 adet 3bb kalite de embriyom var.Erken blasto dediler.Çok anlamıyorum bu kalite olayından ama bazılarının çok kaliteli olmasına rağmen sonucu pozitif olmuyor bazen de düşük kalitede gebelik elde ediliyor.Doktorum bana içini ferah tut dedi ama embriyoloji isterseniz yeniden yumurta toplama aşamasından başlayalım dedi.Ben de içimi ferah tutup 2.transferimi yaptırmak istiyorum önümüzdeki ay inşallah.Acba sizin embriyolarınız nasıldı,hangi kalitedeydiler.Bu konu hakkında bildiklerinizi yazarsanız çok sevinirim.Allah herkese hayırlı evlatlar nasip eylesin.

evet haklısınız kızlar ama insanın kafası karışabiliyor yine de.yoksa rabbim isterse herşekilde olur inşallah herkes hayırlısıyla güzel haberleri alır

Benim 2 yıl önce 3bb transferim tuttu ama kese gelişmedi
Pek belli olmuyor bu işler orta kalite embriyosu tutan çok var
Benimde 4bb tuttu değişiyor yani çok kaliteye bağlı değil rabbim nasip etsin yeter
Maşallah Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.ilk deneme miydi Canım,bu süreçte nelere dikkat ettin nasıl beslendin biraz bahşeder misin rica etsem canım

Maşallah Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.ilk deneme miydi Canım,bu süreçte nelere dikkat ettin nasıl beslendin biraz bahşeder misin rica etsem canım
İlk denememdi benim canım valla hic bişeye dikkat etmedim desem yeridir sadece ananas yedim cok okudum burda faydası var diye ve kabız da olmadm cok şükür bol su ictim hala da iciyorum her işimi yaptım cok yormadan yemem icmem de normalde nasılsa öyleydi ilk 2 gün evdeydim sonra dışarı da çıktım tabi ki dediğim gbi yaptığım herşeyi kendimi yormadan yaptım kafama da takmadım olacağından emin hareket ettim hep

Maşallah Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahDua et bana Canım,hamişlerin duası kabul olurmuşAllah isterse herşekilde hamile kalır insan,ama benim ilk denemem biraz sıkıntılı gibiydi,bi dönem çok stresliydim,birkaç kez bol su içmeme rağmen kabız kaldım falan..o yüzden 2.deneme de daha tecrübeliyim,daha rahat tutucam kendimi,İnşallah geriye yolunda giderSennkaç aylık hamilesin canım

Benim düştü canım Allah isteyen herkese bidaha nasip eder inşallah

Benim 3. Gün embriyosu olduğu halde tuttu. Minnoşum bana sımsıkı tutundu. Nasipten öte yol yok demisler
Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahİlk denememiydi ,dondurulmuş embriyo muydu peki,nelere dikkat ettin canım,nasıl beslendin tutunması için..çok soru sordum Canım kusura bakma

Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahİlk denememiydi ,dondurulmuş embriyo muydu peki,nelere dikkat ettin canım,nasıl beslendin tutunması için..çok soru sordum Canım kusura bakma
Kuzum dondurulmuş idi ve ilk deneme idi şükürler olsun Rabbim sana da tez zamanda nasıp etsin ben çok yeme içme anlamında dikkat etmedim ilk 6 gün istirahat ettim ama öyle sürekli yatakta yatmadım evin içinde dolaştım. Öğretmenim ben. 7. Gün işe başladım

Böyle güzel haberleri duyunca çok utlu oluyorumSağlıkla,huzurla evladını kucağına alırsın inşallah.Amin Canım çpkmistiyorum ben de tatili.10 yıldırmazlarmış içindeyim.İnşallah 2.denemde pozitifi görürüm ben deAçıkçası bende döndürülmüş 5.gün 3bb embriyolarımı transfer ettirmek isitoyorum.Rabbim izin verirse tabi.

6.gün dondurulmuş embriyom var arkadaslar adetimi bekliyorum transfer için hem 6.gün oluşu hem dondurulmus oluşu beni korkutuyor dondurulmus embriyolarla nasıl oluyor acaba sonuclar genelde

6.gün dondurulmuş embriyom var arkadaslar adetimi bekliyorum transfer için hem 6.gün oluşu hem dondurulmus oluşu beni korkutuyor dondurulmus embriyolarla nasıl oluyor acaba sonuclar genelde
dondurulmuş embriyoların başarı şansı daha yüksek hatta çoğu ülkede artık her durumda dondurup bekliyor, direkt transfer etmiyorlarmış.

dondurulmuş embriyoların başarı şansı daha yüksek hatta çoğu ülkede artık her durumda dondurup bekliyor, direkt transfer etmiyorlarmış.
Gercekten mi cok mutlu oldum inşallah öyledir hakkımızda hayırlısı olsun progesteron değerim sınırda diye transfer olmadı o yüzden donduruldu şimdi opu sonrası adet olmayı bekliyorum bir hafta on gün sonra olursun denildi ama hala olmadım bu değişebilen bi oran sanırım

Trabzon yaptırdım. Ben doğuştan ilaçsız adet göremiyorum. Yumurtalarim kendiliğinden büyüyüp catlamiyor.
Olumlu olan herkese soruyorum merak ediyorum benimle aynı durumda olan var mı diye hayırlısı olsun canım inşallah Allah kucağına almayo nasip eder?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…