Hangi embriyo kalitesiyle gebe kaldınız

Ben yumurta toplamanın 4. günü adet oldum bu sefer. şimdi 2. adet dönemini bekliyorum transfer için bakalım.
inşallah hayırlısı olur hakkımızda.

Kacıncı gün dondurulmus embriyosuydu acaba gözünüz aydın olsun inşallah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin rabbim bizlere de dua edin inşallah. Ben de bekliyorum dondurulmus embriyo transferim olacak

Benim embriyolarım 6.gün embriyosu donduruldu ve pazartesi transferim var kalitesi 4aa denildi inşallah hayırlı olumlu sonuclar alırız

Bu kalite meselesini anlayamadim ben mesela 3bb ne demek anlayamiyorum. Biraz bahseder misiniz
Ben de pek bilgi sahibi değilim. ancak 3. Gün ve 5. Gün embriyosu olması durumuna göre değişiyor.En kaliteli olan 5aa diye biliyorum.5aa olupta tutmayanlardaçok var.3bb oluşta tutanlarda var.Bu süreci bir bütün olarak düşünmek lazım.Transferinbaşarısını etkileyen biçokmfaktör var Mesela Kadının rahim kalınlığı önemli gibi.ayroca embriyoların dondurulduğında tutma olasılığı biraz daha arttığı belirtiliyor.Dondurulup çözülen embriyoların üremeleri devam ederek daha kaliteli embriyo olma şansı da artıyor.interneyte bununla ilgili açıklamalar var,araştırabilirsiniz oralardan da daha detaylı

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…