Kişisel Bakım Ürünleri Hangi Epilasyon Aletini Kullanıyorsunuz?

bende de eski model var (yaklaşık 12-13 senelik), yenilemeyi düşünüyordum ama korktum doğrusu.
eski ve yeni modelleri bilenlerden daha çok yorum bekliyoruz.

bende de eski model var (yaklaşık 12-13 senelik), yenilemeyi düşünüyordum ama korktum doğrusu.
eski ve yeni modelleri bilenlerden daha çok yorum bekliyoruz.

vallahi eskisini kullanmak zorunda kaldım... yeni braunu annemlerde bıraktım.. düşün artık....

keşke o eskisi kadar acıtmayan başka marka bulsam

üzüldüm, parana yazık.
bir ara bunlarda 90 gün deneme kampanyası oluyordu, beğenmediğinde iade etme şansı vardı.
olmazsa öyle birşey bakmak lazım.

batık olmaması için düzenli kese yapılması şart:) yani bunun epilator cinsiyle çok alakası yok. ama tavsiye edeceğim bi iki model var;
heraradigim.com burdaki braun u kullanıodm daha önce ama seyahatte bavulda kırılmış sonra rowenta aldım bu siteden. 2 kere kullandm hiç bi sorun yok, gayet memnunum :)

philips kullanıyodum ama hem eskidi hem de hiç memnun değildim çok batık yapıyodu şimdi panasonicin bu modelini aldım media markette indirim vardı 80tl ye aldım kablosu yok kuru yada su altında kullanılabiliyo ben suda hiç denemedim ama satış görevlisi bunu komple suya atın bişey olmaz dedi ama kuruda bile çok memnunun hem çok çabuk alıyo hem de geç çıkıyo tüyler kablosuz olduğu içinde hareket alanım kısıtlanmıyo

üzüldüm, parana yazık.
bir ara bunlarda 90 gün deneme kampanyası oluyordu, beğenmediğinde iade etme şansı vardı.
olmazsa öyle birşey bakmak lazım.

var mı ki...

benim anlamadığım ennn eski 90 lı yıllarda çıkan nasıl acıtmıyor yenisi kadar !!
halbuki oda braun :26:

ben de braun kullanıyorm, pek özelliği yok, tek başlık, 2 hız ayarı. ama sanki kırıyo alırken tüyleri. şimdi kum tanesi kadar olan tüyleri alan var diye biliyorm, onları araştırıyorm

Annemde 1997'den beri kullandığı Braun 'un ilk çıkan ürünlerinde biri var ve hala çalışır annem yıllardır onu kullanır ben de 5 sene önce braunun çok başlıklı olan o zaman için gelişmiş bir ürünün aldım onu kullanıyorum ama benim ki bir defa tamire gitti.

ilk epilasyon makinem braun'du ve nerdeyse 12 sene kullandım; hala da sapasağlam; ancak artık eskidiği için ve yeni teknolojilere yönelmek istediğim için Philips Satinperfect aldım. mini epilatörü de var. makineden çok memun kaldım gerçekten; önceden bacağımın üst kısımlarını makine ile alamazdım, ağda yapmak zorunda kalırdım... ilk defa bu makineyle bu bölgelere girebildim, özellikle masaj başlığı çok hoşuma gitti.... mini epilatörü henüz çok fazla deneme şansım olmadı, ancak günlük rötuşlarda çok kullanışlı oluyor...

kızlar yarın bunu alıcam fakat kullanan var mı?acil geri dönebilriseniz cok sevinirim...

Eklentiler

• $Panasonic-ESWD92P-Islak-Kuru-7-A_6844_1.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 154
iki üç sene önce braun epilatörünü aldm hemde gidip aparatı çok diye 250 miyi 300 müydü öle bişeye o sıralarda braun genç kızlar için yeni bi ürün çıkarmıştı kampanyadaydı 70 tl gibi bişedi göz göre göre 300 tl olanı aldım sonuç evde duruyo hiç kullanamıyorum yine ağdayla alıyorum tüyleri hem çok acıtıyo ağdaya göre hem tüyleri dik dik kalın çıkarıyo bide benim aldığımda yüz başlığı vardı sanki yüzümü o şeyle alabilecekmişim gibi....nese işte kızlar o kadar pişmanım ki keşke o ucrz olanı alsaydım hiç değilse bu kadar üzülmezdim

ben de geçenlerde philips satin soft aldım. hani reklamlarında alessandra ambrosionun olduğu.
hem ıslak hem kuru yapabiliyorum.
hipoalerjenik die bi özelliği var, cilt hijyni sağlıyormuş.
masaj başlığı da var.
bikaç haftadır kullanıyorum, çok memnun kaldım. önceki makinem pek bi işe yaramıyomuş meğer artık.
özellikle de batık konusunda.

bende kaç senedir braun kullanıyorum hiç bişe olmadı. yenisini almayı düşünüyorm phlisps nasıl kullanan varmı acaba

Ben philipsin epilatörünü yaklaşık 20 yıl kullandım,hiç arıza vermedi.ama artık oda pes etti :)Aynı anda annemlere braun marka almıştım.Her kullanışta philipsin daha iyi olduğunu düşündüm.şimdi benimde epilatörüm bozuldu.Yine philips alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…