Kişisel Bakım Ürünleri Hangi Epilasyon Aletini Kullanıyorsunuz?

philips kullanıyorum 4 yılı geçti çok da ucuza almıştım ufacık bişey çok memnunum batık sorunu oluyor evet ama bence birçok epilatörde var bu. buradaki başlıklardan birinde görmüştüm keseyle (ya da epilatörlerin kutusunda hediye olarak verilen sert kese gibi şeylerle) düzenli olarak keselemek gerekiyor bacakları diye yazmışlar denedim cidden işe yaradı pırıl pırıl oluyor tavsiye ederim ki benim bacaklarım doluydu bu batıklarla. uyarı, sert sert yapmak gerekiyor can yakabiliyor biraz

Philips satinelle basic modellerini kullandim uzun sure cok memnun kaldim. Epilasyon sonrasi kizarma sorununu giderir dusuncesiyle yine philipsin seramik cimbizli isikli modelini aldim tam bir fiyasko ustten biciyor

Keseleme olayını yapmadıkça hangi epilatoru kullanırsanız kullanın batık yapar. Ben keselemeyle de uğraşmak istemediğim için ağda tercih ediyorum.

Yıllardır philips kullandım ve en son makinem satin ice seramik başlıklı olandı fakat kablosunda tutukluk oluştu (kaldır çıkart bozmuş olabilirim) artık kablosuz şarjlı epilatör almaya karar verdim ayrıca ışıklı olmasını istedim. Kablo evde belli yerlere mahkum ediyor, seyahatte de sıkıntı oluyor. Hepsini bir arada buldugum vede dusta kullanılabilir özelliği de olan braun 7681 (yüz,bacak ve vücut) i aldım. İkisi arasındaki farkları bacaklar için özetleyeyim; philips tüyleri bir seferde daha hızlı alıyor braun ise tüyler biraz uzunsa aynı bölgede birkaç defa gezdirmek gerekiyor. Kısa tüylerde ikiside iyi yalnız braun daki tırtıklı başlık batıkları daha iyi kaldırıyor ve daha pürüzsüz oluyor. Braunda bikini bölgesi için daraltıcı başlık da var. Braun daha az acı hissiyle daha az tahriş ediyor. Benim için en önemlisi ışıklı olması, alacağım yeri net görüyorum. Banyoda ve ıslak ortamda çalışması güzel yazın bacaklar terliyor yapışkan yüzeyde epilatör zor alıyor. Şarjı tam dolu iken 40dk kadar gidiyor ancak tüyler fazla ise yetmeyebilir, tekrar şarj edip beklemek gerekiyor ancak benim için kablosuz olması önemli. Epilatör kablosuz olunca biraz daha ağır oluyor , philips kablolu çok hafifti ve ergonomikti, bu nedenle elim biraz ağrıdı yarısında ara verdim bir süre. Makineden memnunum aynı özellikleri arayanlara tavsiye ederim.

:) Merhaba

Ben Braundan vazgecmiyorum 3 yıldır kullanıyorum dogru, temiz bir şekilde kullanıldığında hem ömrünü hemde batık yapma riskini engellemenin sizin elinizde olduguna inanıyorum Ben BRAUN 7891WD Çift Etkili Epilatör Su altında kullanımı olan bu ürünü kulanıyorum cildim suyla temas edince acıyı neredeyse hissetmiyorum güvenle kullanıyorum bu ürünü denemeniz gerek kesinlikle muhteşem diyebilirim fiyatı 250 tl cik :) çok ta uyguna almıstım umarım dilediğin gibi bir epilasyon aletine sahip olursun

kızlar epilasyon aletini bikini bölgenize kullanıyor musunuz?
acımıyor mu

kızlar epilasyon aletini bikini bölgenize kullanıyor musunuz?
acımıyor mu

ben vucudumun her yerine kullanıyorum bikini bölgem de dahil başlarda çok acıyordu ama zamanla alıştım, bir de çok çıkmadan almak lazım yoksa çok canın yanar.ağdadansa epilasyon makinesini tercih ederim ağda yapış yapış oluyor.

Braun Silk-Épil 7 Skinspa 7961 kullanan var mı,* gold de kampanyası var 299 lira.Yeni bir silk epil alacağım herkes braun demiş.Bu ürünü kullanan varsa yorumlarını almak istemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…