Hangi erkek

serenityjane

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
250
35
318
.
arkadaşlar diyelim sizi seven iki erkek var. birisi eski erkek arkadaşınız. eski erkek arkadaşınız size hep aşıktı ama siz duygularınızdan emin olamadığınız için onu kabul etmediniz ve uzun zaman ayrı kaldınız onun ardından çok ağladınız. ama bu zaman zarfında internette birisiyle tanıştınız. sizden uzak şehirde birisi ama çok içten samimi onunlayken sürekli gülüyorsunuz. bir zaman sonra eski erkek arkadaşınızla barışıyorsunuz ancak eski erkek arkadaşınızla da iyi vakit geçiriyorsunuz ama sohbetleriniz diğerindeki kadar şahane değil. şimdi soruyorum size hangi erkeği seçerdiniz. bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

adı üstünde eski diyemediğin için ve hala ikilemde kaldığın için bnce eski erkek arkadasını unutamamışsın, internetten tanıştıgın kişiyle mutlu olabiliceğini düşünmüyorm bu yüzden
ama eski erkek arkadasınla ayrılma nedeniniz gercekten duygularından emin olmaman mı? sanki altında baska bişey var gibi geldi bana

internette bulupta nasil asik olursunuz anlamiyorum....internette bulunan nekadar hayirli olur buda ikinci bir soru...:19:kalbiniz ne diyorsa oyle yapin,soyle,veya boyle yap demek biraz garip olur...:1:

canım eski erkek arkadaşımla biz çok iyi dosttuk o bana aşıktı ama ben onu o kadar sevmiyordum. o da dayanamadı ayrıldı. ancak ayrılınca ben çok pişman oldum çok ağladım. aradan bir yıl geçti bu zaman zarfında internette birisiyle tanıştım ama aklımda eski erkek arkadaşım da hep vardı. ancak son zamanlarda eski erkek arkadaşımla barışmamıza rağmen onu pek sevmiyor gibi hissediyorum. ancak onu bırakırsam tekrar pişman olacağımdan korkuyorum. internette tanıştığım insan o kadar tatlı ki. bana harika davranıyor onunla msnde konuşuyoruz birbirimizi gördük gülüyoruz sürekli. eski erkek arkadaşımla pek konuşacak bir şey bulamıyoruz ama onunla da mutluyum. kafam o kadar karışık ki ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.

Ben hic birini secmezdim. Böyle bir noktada ikisini de arkadas olarak görüyorum demektir.
Sevmek baska birsey! :97:

ikisinede ihanet ediyosun bence
ve bu işin içinde aşk falan yok aşk bi kaç kişinin arasında kalmak değil birini sevip yolunu şaşırmamak
tır

Son düzenleme:
kimle mutlu zaman geçiriyorsan onla diycem ama internete çokta kapılma zamana bırak bence..

mücadele edeni
"yok" desem de hala bekleyeni ve çırpınanı tercih ederdim

galiba

eger eski erkek arkadasınıza bir şey hissetmiyorsanız ayrılırsınız..diger sanaldan konustugunuz kişi ise tamamen alışkanlık haline getirilmiş bir durum su an için uzun surmez sen sıkılmasan bile o sıkılır senden :)

yazışarak tanışmalar, ulaşmak isteğini tetiklediği için heyecan vericidir,
heyecan gerçeği olduğu gibi algılayıp değerlendirmenizin üstünü örter.

O mu ? Bu mu ? ayrımını yapabilmek için
ikisi ile de benzer vakit geçirmiş olmanız lazım değil mi ?
bir arkadaşla hayatın içinden konularla yaşayıp uyuşup uyuşmadığınızı tahlil ederken,
diğer arkadaşı ekran aracılığı ile değerlendirmek ?
ikinci tanıdığınız ile de hayata dair paylaşımlarda bulunduktan itibaren dengeli bir tartım yapabilirsiniz sanki..

görüşüp, konuşup, paylaşıp,, olabiliriz biz
diyorsanız ,son söz ikinizin..

bizler de sanalız netice de. aksine ekran aracılığı ile tanışılan iletişimin
yüzyüze iletişimden bir kaç adım önde olduğunu düşünürüm samimiyet bakımından.
ekranda düşünceler konuşuyor
yüzyüze de yüzler süsleniyor.kendilik halinde uzaklaşılıyor.
bunu demek istiyorum ben.

internette tanistigim birini asla secmezdim tabii ki.
zaten bu isleri hic anlamiyorum...gercegi varken sanali muhabbet niye? yanlis geliyor bana...

ikisinide tercih etmezdim.hele ki sanaldakini hiç mi hiç...sanaldan doğru adamı bulmak çok zor.erkekler kişiliklerini çok iyi saklıyorlar.şuanda normal arkadaş gibi konuşuyorsunuz ama ileride sevgili olunca hiç birşey eskisi gibi gitmiyor...adam sana elimde nasılsa gözüle bakıyor.sütten ağzı yanmış birisi olarak yazdım bunlarıı....:1:

biri yüzyüze görüştüğün kişi diğeri sadece yazıştığın kişi..
ikisi arasında tercih yapabilmen için şartların eşit olması lazım..
sanalda tanıdığım biri tercih sebebim bile olmaz benim eğer ortada 2 kişi varsa..
Msnde şakıyan , espri üstüne espri yapan adamlar yüzyüze gelince 2 kelimeyi toparlayamaz bazen, çünki bazı insan kendini yazarak daha iyi ifade eder konuşmaktan...

Birisi iyi kötü her halini görüp bildiğin adam.Diğeri sana sadece iyi yönlerini gösterme avantajına sahip.Pek adil bir kıyaslama sayılmaz.Bütün aşklar tatlı başlar,uzaktakiyle yüzyüze uzun zaman geçirseniz böyle tatlı sohbetler sürdürebileceğiniz meçhul.
Ama anlaşılan eskisinden gönlün geçmiş.Bence de ikisini de boşverip yeni bir başlangıç yapmak en mantıklısı:)

Back
X