Hangi folik asit markasını kullanıyorsunuz

Hangi folik asit markasını kullanıyorsunuz

• Ankete Katılan
    81
Pregnio-fol benim kullandığım.
Hamilelerin folik asit kadar iyot alimina da ihtiyaci var internetten iyot alımını arastirin ve ihmal etmeyin kızlar.
pregnio-fol folik asit+iyot takviyesi.
ilk gebeligimde folic trio kullanmistim
Ben hamile olduğumu öğrendiğimde 4. Ayda bana multivitamin takviyesi de verdi folbiole ek olarak 4 gün kullandım ama onun içinde de folik asit olduğundan folik asiti bıraktıktan sonra yani 12. Haftada multivitamine devam ederim diye düşünüyorum. Herkes elevite folik asiti bırakınca başlamış benimki neden bu kadar vitamin veriyor bana anlamıyorum elevitin içinde de iyot var gerçi. Siz öyle diyince acaba kullansam mı multivitamini diye düşünmeye başladım

Hala kullanıyor musun canım folbiolü

Evet kullanıyorum Biraz önce içtim , Markayla ilgili bir sıkıntı mı var..

Hatta aynı hastanede baska doktora gıttım , Hamılelık ıcın Folik asit markasını sistemden gördü devam edin dedi..Yazmadı

Markayla ilgili bir sıkıntı yok ama normal alınması gereken folik asit miktarının 12 katı kadar folik asit var folbiolün içinde. Fazla folik asitin bebekte otizme yol açtığı kansere yol açtığı vs vs gibi iddialar var hatta doğrudan acıbademin doktorunun bi videosu var o yüzden tedirginim aslında

Canım ben hamile değilim folbiol verdi doktor bir gün iç bir gün ara ver dedi

ben emın olmadıgım ıcın arttırsammı yeterli alıyor muyum dıye dusunuyordum.Fazlasını bile alıyorum sanırım. Doktora gidince tekrar soracagım.. Size de bilgi veririm.

ben emın olmadıgım ıcın arttırsammı yeterli alıyor muyum dıye dusunuyordum.Fazlasını bile alıyorum sanırım. Doktora gidince tekrar soracagım.. Size de bilgi veririm.
Bugün benim de randevum var ben de soracağım size de yazarım burdan sizin doktorunuz da aynı şeyleri söylerse içimizi rahatlatırız

Kızlar selam hangi folik asit markasını kullanıyorsunuz? Folbiol kullananların herhangi bir sağlık sorunu veya önceden yaşadığı bi bebek kaybı var mı?
Folbiol kullanıyorum canım daha önce hiç düşüğüm gebeliğim falan olmadı

Kızlar selam hangi folik asit markasını kullanıyorsunuz? Folbiol kullananların herhangi bir sağlık sorunu veya önceden yaşadığı bi bebek kaybı var mı?
Merhaba, konuyu görünce yazmak istedim hamile kalmadan önce 3 ay folbiol kullanmıştım. Hamile olduğumu öğrenince 4haftalıkken doktor folbiol’un dozu fazla artık onu kullanma dedi ve 400 mcg lik bir şey verdi ama adını unuttum şimdi. 3ay bitene kadar onu kullanmıştım. Bir sıkıntı olmadı çok şükür bebeğim 3 aylık şimdi. Siz de sağlıkla alın kucağınıza inşallah bebeğinizi

İnşallah canım çok teşekkür ederim

Sadece folic asit kullanımı yetersiz dedi doktorum, regenesis önerdi omega 3 falan var daha bisürü vitamin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…