Hangi folik asit markasını kullanıyorsunuz

Hangi folik asit markasını kullanıyorsunuz

• Ankete Katılan
    81
ben emın olmadıgım ıcın arttırsammı yeterli alıyor muyum dıye dusunuyordum.Fazlasını bile alıyorum sanırım. Doktora gidince tekrar soracagım.. Size de bilgi veririm.
Doktoruma sordum, otizmin nedeni henüz belli değil herşeyi suçluyorlar şuanda ama senin için rahat etmezse elevite devam et sadece onun içinde de folik asit var dedi

Venatura. Türkiye 'de ki en iyi vitamin mineral markası bence b12sini ve d vitaminini de kullanıyorum. D vitamini zeytinyağlı öyle diğer markalar gibi ayçiçek yağlı değil

tura. Türkiye 'de ki en iyi vitamin mineral markası bence b12sini ve d vitaminini de kullanıyorum. D vitamini zeytinyağlı öyle diğer markalar gibi ayçiçek yağlı değil

Bana doktorum B12 Vitamını bırakmam gerektiğini söyledi Hamilelik sırasında kullanılan bu vitamın C Grubuna giriyormus.. Kullanmayın dedi..Bilginiz olsun.

Bana doktorum B12 Vitamını bırakmam gerektiğini söyledi Hamilelik sırasında kullanılan bu vitamın C Grubuna giriyormus.. Kullanmayın dedi..Bilginiz olsun.
Cok teşekkür ederim. Ben gebe değilim, gebelik oncesi baslanmasj gerekiyor diyebasladim. Ama doktora gidince soracagim sayenizde sagolun

Folidoce yeni almıştım ama 12 haftayı dolduruyorum 19 adet boşta kalıyor. İsteyene bir kişiye yollayabilirim

Gebelikten 3 ay önce folbiol kullandım yarım olarak, şimdi regenesis max kullanıyorum. İçinde vitamin ve folik asit var.

Bugün benim de randevum var ben de soracağım size de yazarım burdan sizin doktorunuz da aynı şeyleri söylerse içimizi rahatlatırız
Folbiol kullanıyorum canım daha önce hiç düşüğüm gebeliğim falan olmadı
Çok teşekkür ederim canım. Kaç haftalıksın

Selamlar bende bu akşam folik asitle ilgili başka doktora sordum ; Bana bu dozun fazla olduğunu 400 mg lik olan bir ilaç verdi.. daha önce düşüğü olan hastalarda en fazla 400 mg günde iki kere veriyoruz Fazla dedi Falbiol için Bırakacağım bende .. Kafamda soru işareti olmasından iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…