- 2 Ekim 2019
- 76
- 44
- 3
- Konu Sahibi Laviniaaaa
-
Bugün benim de randevum var ben de soracağım size de yazarım burdan sizin doktorunuz da aynı şeyleri söylerse içimizi rahatlatırız
Doktoruma sordum, otizmin nedeni henüz belli değil herşeyi suçluyorlar şuanda ama senin için rahat etmezse elevite devam et sadece onun içinde de folik asit var dediben emın olmadıgım ıcın arttırsammı yeterli alıyor muyum dıye dusunuyordum.Fazlasını bile alıyorum sanırım. Doktora gidince tekrar soracagım.. Size de bilgi veririm.
Bende gebelik.oncesi onu kullaniyorum hamilemisinz sizdiofol kullanıyorum memnunum şimdilik
İnşallah canımm inşallahİnşallah alırsın bebişi kucağına yakın zamanda
Evet ben öncesinde de kullanmıştım ama kullanmaktan sıkıldığım kullanmadığım dönemde hamile kaldımBende gebelik.oncesi onu kullaniyorum hamilemisinz siz
Anladım canim allah bağışlasinnnEvet ben öncesinde de kullanmıştım ama kullanmaktan sıkıldığım kullanmadığım dönemde hamile kaldım
tura. Türkiye 'de ki en iyi vitamin mineral markası bence b12sini ve d vitaminini de kullanıyorum. D vitamini zeytinyağlı öyle diğer markalar gibi ayçiçek yağlı değil
Cok teşekkür ederim. Ben gebe değilim, gebelik oncesi baslanmasj gerekiyor diyebasladim. Ama doktora gidince soracagim sayenizde sagolunBana doktorum B12 Vitamını bırakmam gerektiğini söyledi Hamilelik sırasında kullanılan bu vitamın C Grubuna giriyormus.. Kullanmayın dedi..Bilginiz olsun.
Cok teşekkür ederim. Ben gebe değilim, gebelik oncesi baslanmasj gerekiyor diyebasladim. Ama doktora gidince soracagim sayenizde sagolun
Insallahİnşallah tez zamanda güzel haberler alırsınız
Bugün benim de randevum var ben de soracağım size de yazarım burdan sizin doktorunuz da aynı şeyleri söylerse içimizi rahatlatırız
Folbiol kullanıyorum canım daha önce hiç düşüğüm gebeliğim falan olmadı
Merhaba, konuyu görünce yazmak istedim hamile kalmadan önce 3 ay folbiol kullanmıştım. Hamile olduğumu öğrenince 4haftalıkken doktor folbiol’un dozu fazla artık onu kullanma dedi ve 400 mcg lik bir şey verdi ama adını unuttum şimdi. 3ay bitene kadar onu kullanmıştım. Bir sıkıntı olmadı çok şükür bebeğim 3 aylık şimdi. Siz de sağlıkla alın kucağınıza inşallah bebeğinizi
Çok teşekkür ederim canım.Kaç haftalıksın
Ben de folic 1 kullanıyorumFolic1 kullaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?