Hangi folik asit?

Gebelik öncesi folikasit kullnmak istiyorsan folbiol kullanmalısın,decavit in içindeki folikasit miktarı cok az ve genelde gebeliğin ilk 3 ayından snra veriliyor.

canım kesinlikle sadece folik asit olanı al baska vitaminlileri alma. zaten miden felan bulanınca zor ilac yutuyorsun geri cıkarıyorsun tek folik asit minnacık kolay oluyor. en ucuzunu al oda iş görürü sadece golik asit zagen

Anammmm kafam karıştı hepinize tesekkur ederim. Söylediğiniz isimleri eczaciya da danisip kararimi vereyim bari.

Folbiol kullanmıştık kizima hamileyken. Gayet rahat içiyordum. Sonra büyük diye folidoce kulandim. Öncelik sıraları farklı olabilir şimdi tam hatirlayamadim. Bebeğim gayet sağlıklı ve çok şükür kız bebeğe göre kilolu doğdu biraz anne baba genetigi etkili bunda.. Sizin degerleriniz duzgunse cok ta komplex bir ilaca gerek yok bence. Şu an folio kullanıyorum sanırım içinde 120 tane var. 40 tl ydi galiba. Fiyat olarak iyi gibi aya vurunca ama çok kullanamicam ki. 6. Hafta basladim 12. Hafta değişecek ilaç muhtemelen. Ben o kadar parayi ilacı çöpe atmış olcagim. Ne gereği vardı diyorum

Femivit diye bir ilacı da mide bulantim için verdi ama baktım içinde folik asit varmış. Ne gereği var boşa aldirdi bu dr bana diye söylenip duruyorum eşime. Bu yüzden dr degiscem.

İlk üç ay folidoce kullandım. Sonra decavit yazdı doktorum fakat ilacın kokusundan kullanamamıştım. Onun yerine Imom verdi, kullandım bitti. şimdi decavit e geri döndüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…