benzer şeyleri bende yaşadım ben 17 yıllık evliyim eltim 18 akraba değiller. ama kaynım ailesine düşkün değil.kayınvalide bu yüzden eltim ne kadar kötülük yapsada onu pohpohlar bir kez itiraf etti senin ki bana düşkün kaaybetmem ama diğerini karısını idare etmezsem oğlumdan olurum.
ben mi ne yaptım onları artık başbaşa bıraktım.gerektikce gidiyorum hepsine gerekirse konuşuyorum.aile sorunlarına bulaşmıyorum mümkünse evime açğırmıyorum.17 yıl sonra huzura kavuştum.yokmuş sayıyorum onları eşimden 17 yıl sonra destek alarak tabi
ailen bile gitme dyosa o kadın ne oglunu ne seni nede torunlarını görmeyi haketmyo canım esinle konus hic bi şekilde seni gitmeye zorlamasın cocuk degilsin özel zamanlar olur amenna..
neden seni sevmesini bekliyosun ki, bırak sevmesin
birbirinize saygınız olsun yeterli
zaten hiç bi kaynana gelinini kızı gibi sevemez, böyle bişey yok
diğer kızı bilemicem yiğeni falansa ondan onu çok seviyor olabilir
ama kimseye kendini sevdirmeye çalışma, kimseye yaranmaya çalışma derim ben, sen eşine muhabbetinize bak...
kaynatam daha evimizi sattırmaya çalışyor. oda bizde evimizi satıp ortak arsa alıp hepimiz içine ev yapacakmışız.kendileri ,kaynım .görümcemler .benim istemediğimi bildikleri için daha gıcık oluyorlar .ben evimi satacam aldığım arsaya kaynım görümcem ev yapacak. hep diğer çocukların düşünüyorlar
vlla hepsi aynı nasıl insanlık iyi davranınca tepene cıkıyolar saygısızlık yap demiyorum ama herzaman geri adım atma susma kavgamı cıkcak cıksın byle kendni yicegine kendilerine gelsinler esinlede knus arkanda olsun braz hayat sizin hayatınız herkes yerinde sagolsun..kadınlar nasıl ailelerinden tamamen kopup kendi yuvalarının derdine düşüyosa erkeklerde böyle olmak zorunda
ilk çocuğuma hamileyken eşim annesinin ağzına bakarak hep döverdi beni(oğlum çok konuşursa döv) bunu eşimin akrabasından duymuştum. eşim annesini öle dediğini kabul etti.çok pişman olduğunu söledi.birdahada dayak atmadı ama birkere kalbim kırıldı ömür boyu unutamıcağım.
canım onları kafanda büyütüp hiç canını sıkma yeteri kadar değer vermişsin zaten haketmiyorlar boşver. evlat ayırımı yapan ailelere sinir oluyorum bizde aynısını yaşıyoruz maalesef. ben tek gelinim ama kaynanam çok kavgacı sürekli kavga ediyor bizimle 6-7 ay görüşmüyoruz sonra bişey oluyor görüşmeye başlıyoruz 4-5 ay sonra yine kavga. sürekli laf sokar ağız burun büker felan. cahil insanlar işte ne yapacağız sabırlı olmak lazım boşver benimle konuşmayanla ben hiç konuşmam mesela oturur tvye bakarım laf gelirse konuşurum. ev konusunda da asla yanaşma varsa ev yapma istekleri alsınlar yapsınalr sizemi güvenmişler. benim abbamda ev yaptı dare senind edi durdu evlenince gelmezseniz kirasını veririz dediler de kaç sene oldu hiç vermediler. ama ev yapılırken tüm maaşımı veriyordum harcamalarım çok düşüktü bir simit alıpda yemiyordum düşün artık. hiç kimse için uğraşma eşin ve çocukların yeter boşver
ay inanmıyorum benim kaynanamda benim bir konuşuğumu beğenmesin ağzını büker birgün ağzı öle kalacak diye korkuyorum
slm ben eşimle görücü usülü evlendim.eşime zamanla birbirimizi sevdik ama kaynanam hiç sevmedi.kaynanam bana hiçbirzaman kızı gibi davranmadı kaynımı akrabasını kızınla evlendirdi ona kızı gibi davranıyor.sizce akraba olması büyük bir etken mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?