Hangi gün Transfer ? sonuc neydi ?

aslında çok fazla inanmıyorum ben yani şöylel... eğer kısmetimizde varsa 3. günde de olur, 4 hücreyle de olur, daha azıyla da olur. 5. gün transferi evet şansı daha yüksek diyorlar ama 5. gün transfer olduğu halde de tutunamayanlar oluyor.

matematiksel olarak embriyo değil de blast olduğu için tutunma ihtimali daha yüksekmiş

ama misal, benden toplamda 2 embriyo olduu onlar da 3. gün transfer edildi. laboratuvar ortamında 5. güne kadar gelemiyebilirlerdi. fazla sayıda embriyo varsa yumurta yeterince çok toplanmışsa evet blast yapılabilir...

yani çok fazla önemli değil sanki ha blast olmuş ha 3. gün olmuş. olsun yeter ki:))

bu konuda benimde çok kafam karışıktı, bu benm 3. tüp bebek denemem ve ilk ikisinde sadece 2şer tane yumurta döllendiği için 3. gün transfer edilmişlerdi.bu sefer 13 tane döllendi ve 5. günü bekleyelim dedi doktorum bana da şansın daha fazla olduğu anlatıldı.5. gün gittiğimizde çok kaliteli 3 tane embriyomuz vardı ve bana 2 tanesi transfer edildi. sonucu yarından sonra öğrencezz inşallah olumlu olur.şuan için hiçbir belirti yok. sonucu yazarım eğer tutarsa demekki anlatılanlar da gerçeklik payı war,ama en önemlisi Allahım Olsun derse herşey heran olabilir o yüzden dua edip beklemek en hayırlısı...Rabbim isteyen herkese versin...

Insallah tutunmustur ikiside

ben 7 kez transfer gördüm
6 kez ücer tane blastokist transfer edildi
sons eferinde ücüncü gün iki tane transfer edildi
tek son denemede pozitif sonuc alabildik..
merak ettim..baskalarinda nasil di diye
bilmiyorum..allah ol derse olur ancak..
hakkimiza hayirlisi

bnm ilk denememdi ve blastokist transferidi cok sükür oldu arkadaslara katılıyorum allh ol dedi mi olur ama tabi 5.gün embriyosunun sansı daha cok içerde 2 gün gelişecegine dısarda gelişmesi daha iyi dısarda gelişmezse içerdede gelişmez bnce bide 5. gün embiryosu tutunma zamanı gelen embriyo 3. gününki 5. güne geldkten sonra tutunmaya calsıyo cok arastırdım 5. gün embiriyosunda sans %70 lere kadar cıkyıor soruna gore

bencede Allahım ol dedikten sonra olması canım yani 3. gün yada 5. gün önemli değil bence benim ilk denememde 3. gün embriyosu transfer edildi çok şükür ikiside tutundu, benden önce bir arkadaşım yaptırdı 5. gün embriyosu 3 tane transfer edildi maalesef hiç biri tutunmadı yani diyecegim nasip kısmet işi bu işler Allahım inş. en kısa zamanda bütün isteyen herkese nasip eder...

2.denememde 5.gün blastokist seviyesinde 2 tane embriyo transferi yapılmıştı sonuç negatif
3 denemem de 3.gün iki tane 7 hücreli embriyo transferi yapıldı sonuç negatif
(1.denememde toplanan yumurta hücrelerinde döllenme olmadıgı için transfer yapılmamıştı )

bazı şeyler şansı artırabiliyor ama hiçbirşeyin garantisi yok . Allah a tamamen teslim olmak lazım bu nokta da gerisi boş

1. denememde 5. gün tek transfer yapıldı sonuç kimyasal gebelik
2. denememde 3. gün çift transfer yapıldı sonuç 29 haftalık kız bebek bekliyorum.
İnşallah bebeişlerin sımsıkı tutunmuşlardır sana.

kızlar tamda benim yarama parmak basılan bir konu açmışsınız teşekkürler..
ilk denememde trns 3.gün kimyasal gebelik
ikincide transf.2.gün negatif..
üçncüdede transf.2. gün yapıldı ve sonuç herzamanki gibi yine negatif..aslında ben biraz oyuna geldim galiba 2. denemde dondurma istememiştim.dr aradı ne yaptığının farkındamısın bu kadar ilaçı tekrarmı almak istiyorsun dondurma yapalım trnsf.de 2.gün yapalım dedi.sebep olarakta embriyoların bazıları dışarıda bozulabiliyormuş da dondurulmuşlarıda 5. güne kadar bekletip trnsf yaparız dedi bende saf gibi inandım.tabiki 2. denemde hiç gelişme olmamış..neyse 3. denemede gittim dr tatile gidiyormuş beni merkez dr emanet etti zaten bu işlem mekanik bir işlmmiş onluk birşey yokmuş diye beni başından savdı açıkçası.. ve ben trnsf günümün olduğu gün 2 günlük trns. yapıldığını öğrendim sorduğumda bu seferde anne karnında daha iyi gelişir dediler bu ne perhiz.....bu ne lahana turşusu...ben deneme tahtasımıyım.. kafam karıştı bize günah değilmi belkide birdaha tedaviye devam edemiyeceğim 5.gün trnsf.tutacaktı düşüncesi beni yiyip bitiriyor..haksızmıyım arkadaşlar...:84:

Selam kizlar,
Kariyer, odur budur derken bebek planlarina vakit ayiramadan bugunlere
kadar gelip, bir kac ay once tesaduf eseri dogal yoldan bebek sahibi olamayacagimizi ogrendik.

Temmuz 27 si itibariyle ilk IVF prosedurlerim baslatildi. 6 AUG ta toplanan 12 oositten 10 tanesi
Basariyla fertile edildi. 3. Gun sonunda 8 adet saglikli 8, 9 ve 10 hucreli embriyolar yola devam ediyorlardi.
Doktorum sayi ve niteliklerin 5. Day transfer icin ideal oldugunu dusundugu icin 5. Gunu bekleyip 11 Aug
tarihinde blastocyst transferini gerceklestirdi.

Bugun transferden sonraki 11. Gunum. Aslinda doktorum test tarihi icin yarini (23.08.11) onerdigi halde
heyecanima yenilip bugun ogle saatlerinde yaptirdigim Beta HCG testinin sonucunun 340 miU/ml oldugunu az
once ogrendim. Doktorumu arayip bir yaramazlik yaptigimi soyleyip sonucu aktardigimda, doktorum sonucun
tatmin edici oldugunu ve simdilik baska bir teste gerek olmadigini soyledi.

Ilk ultrason kontrolum 2 hafta sonra olmasina ragmen simdiden heyecanlanmaya basladim bile...
Simdilik endislenmemeye calisip herseyin yolunda gitmesi icin dua etmekten baska bisey gelmiyor elimden ama
heyecanimi ve mutlulugumu hepinizle paylasmak istedim.
Umarim bebek isteyen herkes zamani geldiginde hayirlisiyla bebegine kavusur.
Sevgilerle...

ben 3. gün transferi oldum ve ilk denememde kızıma hamile kadım şükür şuan onu sallıyorum çok yaramaz dün 3 ayını bitirdi olucakmı ölücekmi derken ki benimki riskli gebelikti şükür rabbim ol dedi oldu brda ne arkadaşlarım var 5. gün kondu tutmadı kandi,nizi rahatlatın en önemlisi tedavilerde sitres yapmayın nerede mutluysanız transfer sürecinizi orda geçirin ben ailemin yanında hep gülerim çok eğlenceli kardeşlerim vardır ve transfer sürecimi orda geçirdim hep gezdim hiç iş yapmadım eylendim felan tuttu 2 arkadaşımda A rtık oluruna bıraktıkları anda doğal yolla gebe kaldılar burda

rabbim hepinizi evlat sahibi etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…