• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi günler hamile kalınır?

Tubik79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2013
47
15
88
İstanbul
Kızlar merhaba , (Ağustos) ayın 10 unda regl oldum. Hamile kalabileceğim günler için araştırmalarım sonucunda regl döneminin bitiminden sonraki 12 14 16. günler olarak okudum. Benim asıl kafamı karıştıran konu bu ay regl dönemim gecikti. Her zaman ayın 10unda oluyordum bu sefer ayın 16 sında regl oldum. Şimdi benim yumurtlama ödemim de değişmiş mi oluyor. Neye göre oluyor ben anlamıyorum. Bu konu da tecrübesine güvenen kızlar ayrıntılı bilgi verebilir mi? Hangi günler gebelik şansını arttırıyor? Hamile kalmayı çok istiyorum...

Gebelik riski taşıyan günler her adetinizin ilk gününden sonraki saydığınız bu günlerdir. Adetiniz gecikse de bu günler değişmez, yani yeni adet günününüzden sonraki 16. gün risk taşır diyeyim.

Ovulasyon testleri ile kesin sonuç alırsınız çünkü herkesin yumurtlama dönemi baska oluyor.

Kızlar merhaba , (Ağustos) ayın 10 unda regl oldum. Hamile kalabileceğim günler için araştırmalarım sonucunda regl döneminin bitiminden sonraki 12 14 16. günler olarak okudum. Benim asıl kafamı karıştıran konu bu ay regl dönemim gecikti. Her zaman ayın 10unda oluyordum bu sefer ayın 16 sında regl oldum. Şimdi benim yumurtlama ödemim de değişmiş mi oluyor. Neye göre oluyor ben anlamıyorum. Bu konu da tecrübesine güvenen kızlar ayrıntılı bilgi verebilir mi? Hangi günler gebelik şansını arttırıyor? Hamile kalmayı çok istiyorum...

http://www.doktornevra.com/otomatik_hesaplayicilar/nezaman_gebe_kalabilirim.asp

Canım bu siteye göre hesaplama yapıp gün aşırı çalışma yaptım ben inşallah hayırlı haberler alırız :21:

Herkesin yumurtlama dönemi farklıdır. Ovulasyon testi alıp uygularsanız en sağlıklı sonucu alırsınız. Burda Ovulasyon grubları var o forumlara takılın orda size yardımcı olurlar

ya bu kadarını kimse bilemez
bakın 1 senedir 2 senedir ugrasırsınız olmaz anlarımda ne kadardır denıyorsunuz?
bunu dusunerek yapmayın o işi

adetten sonra akintini takip et koyudan siviya dogru degiskenlik oldumu gebelik snsi yuksektir cunkuu yumurta catlayacagi zaman beyaz olan aknti sivilasir..egerki kesinlik istiyosan adetin bittikten sonra uc gunde bir iliski kesin cozum dur

adetin ilk gününden itibaren sayın, 12. günden sonra gün aşırı çalışmaya başlayın. bu sırada akıntılarınızı da takip edin. yumurta akı kıvamında akıntı olduğu gün yumurtanda çatlama olmuş demektir. bu akıntının olduğu gün ve ertesi günü sıkı çalışın :KK70:

adetin ilk gününden itibaren sayın, 12. günden sonra gün aşırı çalışmaya başlayın. bu sırada akıntılarınızı da takip edin. yumurta akı kıvamında akıntı olduğu gün yumurtanda çatlama olmuş demektir. bu akıntının olduğu gün ve ertesi günü sıkı çalışın :KK70:

ya biz tam çalışma yaptk yarım saat ayaklarımı dikip bekledim sonra vc ye gitim bu yumurta akı akıntısı oldu tam zamanımıymış yani

Adetiniz ayın 16sında olduysa 16sını 1.gün kabul edip 12 ile 18. günleri arasında ilişkiye girebilirsiniz. Genelde 14 gün olduğu söylenir ama herkesin periyodu farklı olduğu için genelde bu şekilde yapılmasını öneriyorlar :)

ya biz tam çalışma yaptk yarım saat ayaklarımı dikip bekledim sonra vc ye gitim bu yumurta akı akıntısı oldu tam zamanımıymış yani

O dedigin sperm arkadasim.:))
Sen ovulasyon testi al eczanelerden adetten sonraki 2.gunden basla yapmaya.

Back
X