Hangi hastanede doğum planlıyorsunuz

Enise_diyorki

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2012
320
24
68
40
İstanbul
Sevgili Anne Adayları,

Hangi hastanede doğum planlıyorsunuz, doğum hane katını yada odalarını ziyaret ettinizmi ? Ben Gayrettepe florence nightingale planlıyorum Allahın izni ile işallah, henüz odalarını yada doğumhane katını ziyaret etme şansım olmadı yarın kontrolüm var, gezmeyi planlıyorum, birde doğumhaneye doğum fotoğrafcısı ve babalar alınıyormu bunu öğrenmem lazım, sizlerde durumlar nedir ?

bende bursa medical parkta yapmayı planlıyorum bende daha gezmedim ama küvezleri olduğunu biliyorum babalar girebiliyor hastanede doğum fotğrafçısıyla anlaşmalıymış galiba afişlerini gördüm çünkü

Ben bursa acibademde yapmayi dusunuyorum insallah baba ve dogum fotografcisi kabul ediliyor burda ama ben istemiyorum pek tek girecegim buyuk ihtimalle..
Dogum katini ve dogumhanesini imkanlarini baya biliyorum ( ablam da orada yapmisti dogumunu) ama simdi boyle soylenince gidip gezesim geldi yine tedbir olsun :21:

Ben bursa acibademde yapmayi dusunuyorum insallah baba ve dogum fotografcisi kabul ediliyor burda ama ben istemiyorum pek tek girecegim buyuk ihtimalle..
Dogum katini ve dogumhanesini imkanlarini baya biliyorum ( ablam da orada yapmisti dogumunu) ama simdi boyle soylenince gidip gezesim geldi yine tedbir olsun :21:
doğum ücreti nedir acıbademde

doğum ücreti nedir acıbademde

doğuma; sezeryan, epidural sezeryan ya da epidural normal gibi seçenekler vermişlerdi yanlış hatırlamıyorsam 7500 - 8500 arası dendi ben epidural normal doğum istiyorum Allah nasip ederse o da 8000 falan demişti eşim sanırım yani ortalama :26:

ben çekirge dorukta normal doğum yapmayı planlıyorum. fotoğrafçı istemiyorum. ama eşimin elini tutmak iyi gelebilir.

(Gayrettepe florence nightingale planlıyorum) hafta sonu "Doğum katını ve Bebek odasını ve en önemlisi anne odalarını" görme şansım oldu, odalar gayet geniş ve ferah, suit odalasınıda gördüm doğumunda uygun olursa suit tercih edebilirim, suit odaların özelliği iç içe 2 oda var yani ben uyurken yada emzirirken gelen misafirlerin rahatlıkla oturacakları ayrı bir oda var, buda anne marhimiyeti için çok önemli tabi, doğumhaneye baba girebiliyormuş tabi doğum fotoğrafcısınıda, bebeğin kıyafet ve bez teminini hastane yapıyormuş, kapı süsünü falanda yani artık hastane ile ilgili tüm sorular çıktı aklımdan, hadi hayırılısı hepimiz için

Back
X