Hangi ili tercih edeceğim bilmiyorum :(

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
Herkese meraba 31 yaşındayım memleketimde çalışıyorum çok küçük bir yer imkanlar inanılmaz kısıtlı artı özellikle son zamanlar yaşadiklarimdan sonra iyce sıkıldım burdan ve artık gitmek istiyorum kpss ye hazırlandım olmadı öyle giderim dedim evlenmek çok istedim ki anormal birşey istediğimi düşünmüyorum bunu belirtmemim sebebi bazı üyeler fazla tepki verebiliyor .Her neyse oda olmadı en son sevdiğim adamin beni terk edipte evlenmesiyle olan şoku henüz atlatamadım sanırım ve bende artık istiyorumki hayatıma bakayım nebileyim yeni bi ortam iyi gelir diye düşünüyorum .Bu arada çalışıyorum dedimde kpss den atandiğim bir iş değil şartları zor olan bir iş .Belirtmek istemiyorum çünkü tanıdıklarımdan üye olanlar var bilinsin istemedim .Büyük ihtimal gittiğim yerde büyük yere gidersem yani yeri gelcek belki akşam 9 10 da çikicam düşünüyorum düşünüyorum ben nereye gitcem ya gitmeyi evet aşırı istiyorum diyorumki peki ben nereye gitcemki tek gitcem muhtemelen ailem gelir ama sürekli kalmaz benle sizin önericeğiniz bi il varmı herşeye sıfırdan başlıycam belki çok zorlancam inanin bilmiyorum kpss ye bu arada tekrar gircem hazırlancam kafam da deli sorular lütfen fikirlerinizi bekliyorummm :)

Kafadan bir şehir seçmek olmayabilir, yaşadığınız bölgenin iklim şartlarına uyum sağlayacağınız bir şehir olmalı bence...

Akdeniz bölgesind iseniz Adana
Karadeniz de iseniz Trabzon
Doğu Anadolu da Malatya
Güneydoğu da Gaziantep
İç Anadolu'da Konya yada Ankara
Ege'de İzmir
Marmara'da Bursa yada Yalova

tabi bunlar benim fikrim

Teşekkür ederim iç anadoludayim ama konyada ankarada olmaz :)

Mesela istanbul kimseyi kimseyi tanimaz kucuk semtler haric yerlisi yabancidi kimse farketmez senin yabanci oldugunu anlamazlar. Bazi sehirler vardir disaridan insan cok yoktur hemen bi yabanci farkedilir kimisi bunu kotuye kullanir bazi yerlerde sahip cikar. Soyle dusunelim bir koye gitsen herkes yabanci oldugunu anlar degil mi kimdir neyin nesidir sorgularlar. Bunun gibi

Ay bilmiyorum okadar karışıkki aslinda başka bir işe girebilsem ozaman farketmez alımları bekliyorum oda hiçbise başlamadi henüz

bir eskişehirli olarak eskişehiri öneririm. hem istanbul kadar büyük ve pahalı değil hem de bütün büyükşehir avantajlarına sahip. yalnız bir kadın olarak da çok rahat edebileceğiniz sosyalleşebileceğiniz bir dokusu var. yaşamadım ama arada bir gelip gittikçe mersini de çok beğeniyorum; denizi havası sosyal olanakları şahane.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…