Hangi isim daha güzel hanimlar

Emirbçok güzl bnce. Bn çok pişmnm emir vermediğime. Batu çok var hmde herkesde batu ismi değişik diye ama emir kulağa çok hoş çok alıcı geliyo bnce.

batu çok concon ismi yaaYani güzel ama emir daha güzel bence

Batu - Batuhan'ın kısaltması olduğu için bu şekilde hoş değil.
Emir - tabii ki güzel isim, fakat ilk oğlunuzun adının Efe oluşundan dolayı, ben olsam Ege koyardım.

Sağlıkla alın kucağınıza, isme de ne karar verirseniz hayırlısı olsun inşallah...

Oyy oyy maşallah prenses geliyor ...demi canım nereden nereye zaman su gibi akıyor.bak ben suan ekim-kasim-aralık topigindeyim zamanı uzattım .
4 ay doldu nasipse bakalım bu ay sonunda belli olacak sonuç olmadı öbür ay.sağlıkla gelsin de yawrum .
Evet canm kizim olacak Allah izin verirse sende ne var ne yok temmuz ayi hamile kalmak isteyenler grubundaydik ne cabuk gecti zaman

Bence BATU . Türkçe kökenli bir isim olan Batu; “Kuvvetli ,güçlü” anlamına gelirmiş.Anlam olarak da çok hoş ve Cengizhan'ın torunun adı Batuhan'dı.

Emir anlam olarak da kötü emir vermekten geliyor sonuçta.Fonetiği de kulağa hoş gelmiyor bana göre ve aklıma Kara Sevda dizisindeki Emir tiplemesi geliyor daha da itici

Ay hepiniz nekadar tatlısınız, birsürü cevap geldi.ben bir iki kisi anca geri yazar diyordum. Hepinize cok tesekkur ederim hanımlar :-*

bence isim seçerken manasını ve çocuğunuz üzerinde oluşturacağı etkiyi iyi düşünün emir ismini bırakıp sonra bu çocuk niye böyle demeyin

Batu bence

Aynen ya senin cocugun vardi zaten diye biliyorum 2. de cok bekletmeden hayirli hayirli saglikla gelir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…