Doğuma Hazırlık hangi isim güzel sizce???kızıma isim???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sizce hangi kız ismi güzel yardımlarınızı bekliyorum cok karasızım hala???

• elif rüya

OY: 24 28,9%
  • elif aymina

OY: 9 10,8%
  • elif simay

OY: 23 27,7%
  • elif ışıl

OY: 8 9,6%
  • elif bahar

OY: 19 22,9%

• Ankete Katılan
    83

Leblebitozu19

🌹
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2013
7.753
4.342
448
aymina:
çok güzel şeffaf ve parlak olan
ayın cok güzel şeffaf ve parlak olması nur gibi olması
mekkede mina dagında görülen parlak ve nurlu ay
cennetteki en güzel hurinin adı

rüya:1. Uyku sırasında görülen şey, düş. 2. Hayal, umut.

simay: Gümüşten ay, gümüş gibi parlak ay.gümüş gibi parlak güzel

ışıl: Çok aydınlık, parlak ışık

bahar: Kışla yaz arasındaki mevsim. 22 Mart’la Haziran arası, ilkyaz. 2. Güzellik, güzel.

ben ayminayı istiyordum ama esimle bebek kıyafetlerine bakarken aymini diye bir marka gördü aynı buna benziyor dedi.biraz karasız kaldım acıkcası

Cok tesekkur ederim tek isim olmiycak gibi elifi babamiz istiyor.bende baska olsun istiyorum.ondan iki adı olcak sanirim

bizimde kızımız olacak isim konusunda net karar vermiş değiliz . Bir türlü isim beğenemiyoruz . Eylül hoşuma gidiyor ama eşim eylülde doğmayacak ilkbaharda doğacak diye bir türlü beğenmedi .Nehir ikimizinde hoşuma gidiyor .
Nehir koyacağız gibi :) Sizce nasıl ?

Allah tamamına erdirsin canım.ben elif ışılı seçtım.ikisinin de anlamları güzel zaten.elif klasik bir isim, ışılsa modern.ben bu açıda yaklaştım.ayrıca 'ş'harfi güzel tınısı olan bir harf.

elifsu sanki tek isimmiş ve modern bir isimmiş gibi geliyor kulağa.ama diğerlerinde iki isim ve iki farklı isim gibi.yani biri atıl durumda kalacak gibi.ikisini birlikte söylenmesi zor gibi.tabi bu benim görüşüm.

Allah bağışlasın.Ben de eylül ismine bayılıyorum..Kızım olursa Eylül Ela Miray bunları düşünüyorum kendi adıma, tabi eşle de hemfikir olmak lazım..
Nehir ismi de çok hoş bence :)

Aymina çok güzel bir isim ben olsam sadece Aymina koyardım .
Sizden duydum bu ismi ilk defa ve çok hoşuma gitti .
ayminayı bende begeniyorum canım en son elif aymina demiştik ama kafamı karıstırdı esim.demet akalının yiğeninin adı bide.elimde olsa sadece tek isim koyardım ama esiminde gönlü olsun istiyorum bide elif adıda güzel.

nehir güzel bencede ama yakınımızda var ondan eledim onu ama eylülü sevmiyorum.hayırlı olsun canım

cok sagol canım amin.ışılda güzel.düsünecegim.

elifsu sanki tek isimmiş ve modern bir isimmiş gibi geliyor kulağa.ama diğerlerinde iki isim ve iki farklı isim gibi.yani biri atıl durumda kalacak gibi.ikisini birlikte söylenmesi zor gibi.tabi bu benim görüşüm.

evet canım birisi daha cok söylenecek tabiki ...ben son isimleri kullanacagım sanırım bebişe hitap ederken

Elif rüya söyleniş olarak çok hoşuma gitti, uyumlu geldi :)

oda güzel ya cok karasızım cok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…