Doğuma Hazırlık hangi isim güzel sizce???kızıma isim???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sizce hangi kız ismi güzel yardımlarınızı bekliyorum cok karasızım hala???

• elif rüya

OY: 24 28,9%
  • elif aymina

OY: 9 10,8%
  • elif simay

OY: 23 27,7%
  • elif ışıl

OY: 8 9,6%
  • elif bahar

OY: 19 22,9%

• Ankete Katılan
    83
Sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin Rabbim. Bizlere de bu duyguyu yaşatsın inşallah..

Tek isim bence.. Çünkü zaten "Elif" de karar vermişsiniz oyüzden daha da aramayın

Sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin Rabbim. Bizlere de bu duyguyu yaşatsın inşallah..

Tek isim bence.. Çünkü zaten "Elif" de karar vermişsiniz oyüzden daha da aramayın
amin tesekkür ederim Allah tüm isteyenlere nasip etsin.2. bir isim daha koymak istiyoruz.yorumunuz için tesekkür ederim

Çok güzel isimler seçmişsiniz. Aymina dışında hepsine bayıldım. Özellikle Simay süper bir isim. Önce sağlıklı ve kolay bir doğum sonrasında da birlikte huzurlu ve mutlu bir yaşam dilerim.

Canım bebegın hayırlı olsun.
Ben de Elif Rüya'yı oyladım; cunku ılerde benım de bır kızım olursa adı ''Rüya'' olacak.
cok sagol canım insallah tatlı bir kızın olur

Çok güzel isimler seçmişsiniz. Aymina dışında hepsine bayıldım. Özellikle Simay süper bir isim. Önce sağlıklı ve kolay bir doğum sonrasında da birlikte huzurlu ve mutlu bir yaşam dilerim.

güzel yorumlarınız için tesekkür ederim amin Allah razı olsun arkadasım

aymina isminin anlamını çok beğendim :) değişik isimleri seviyorum güzel oluyor içinizden söylerken hangisi daha anlamlı geliyorsa onu koyun :)

teskkür ederim aslında hepsi cok güzel karar veremiyorum..yorumlarınızı dikkate alacagım baska önerilerede acagım

Kızımın adı Elif Naz. Çok beğeniyorum Elif ismini. İkincinin adıda İkra Esma olcak inşsAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…