Doğuma Hazırlık hangi isim güzel sizce???kızıma isim???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sizce hangi kız ismi güzel yardımlarınızı bekliyorum cok karasızım hala???

• elif rüya

OY: 24 28,9%
  • elif aymina

OY: 9 10,8%
  • elif simay

OY: 23 27,7%
  • elif ışıl

OY: 8 9,6%
  • elif bahar

OY: 19 22,9%

• Ankete Katılan
    83
cnm simay ismi hoşuma gitti bnmde.şu sıralar aymina,almina isimleri oldukça fazla...
bnm kızım olsaydı ikinci ismini şimal olarak düşünüodm.

cnm simay ismi hoşuma gitti bnmde.şu sıralar aymina,almina isimleri oldukça fazla...
bnm kızım olsaydı ikinci ismini şimal olarak düşünüodm.

karar veremiyorum gülüm simayda güzel.esimde diyoki kuzey güneyin filmi varya orda simay adında bir karakter vardı kötüydü aklıma o geldi dedi.cok karasızım cok ama vakit var düsünmek için...yorumun için tesekkür ederim canım...şimalde cok hoşmuş

bide isimlerin anlamlarının kişiyi etkilediğini düsünüyorum cünkü ben ismimin özelliklerine sahibim.esimde öyle cevremdeki insanlarda.acıkcası ondan anlamlarıda benim için önemli

:) bu eşler ztn bütün hayallerimizi yıkıyolar.
şimdiye kdr bebişine ne isimle hitap ettiysen büyük ihtimal onu koyarsn cnm.bizim bebişe hep rüzgar dedik artık isim baksakta beğenemioruz öyle kaldı.
hastanede kız bebeğe hamile anneler konuşurken Zümra ismini de duymuştm çok seçeneğin var aslında

Bende Kiz ismi ariyorum ama bulamadimmmmmm , hicbirsey begenemiyoruz ..

Baskasina olsa bintane buluruz ama kac aydir dön dolas bir isim bulamadik..

:) rüzgar ismi en sevdiğim erkek ismi oglum olsaydı rüzgar koymak istiyodum.tv de bizim evin halleri diye bir dizi vardı trt 1 de eskiden,orda ilk duymustum rüzgarı.rüyayıda ilk orda duymustum.kuzenlerdi 2 side.adıyla yasasın yavrun canım.

sorma hepsine kulp takıyo istiyoki tek elif olsun,ama bi isim o koyacak bi isim ben diye anlasmıstık elifi o koydu 2. adıda ben insallah.

en bastan beri miniş diyoruz isimle seslenmedik hiç isim bulamadıgımız icin bu gidisle adı miniş kalacak

canım rüya ismini biz de düşünüyoruz şimdilik tek hemfikir olduğumuz isim ama araştırmaya devam ışıl ise benim ismim:) senin bulduğun isimlerin hepsi güzel elif ismi her ne kadar güzel olsa da çevremde ismi elif olan kızlar bana itici geliyor hep çok da anlaşamıyorum elif rüya ve elif simay söylerken daha hoş geliyor sanki

rüyayı bende seviyom kuzum esim hepsine bir kulp bulyo elifi esim koydu benim cevremdeki eliflerin hepsi güzel havalıelif adını bende seviyorum ondan yok demedim 2. adıda ben koyacagım karar veremiyorum gülüm ama oylamada rüya önde:)
cnm elif rüya güzell:)

TESEKKÜR EDERİM CANIM:)
Zaten karar verdim cevreye sormayacam artik , ay tam bir isim buluyorum birinin yaninda soyluyorum , cok igrenc dedikleri an hevesim kaciyor , Benim aklimda , Duygu
Selen
Alya
Ela
selay , vardi hepsine birsey bulup sogutular ..

bencede kimseye sorma gülüm yada burda oylamaya sun fikir olsun aklında.canım su sayfayı öneririm ben isimlerin kişinin karakterini etkilediğini düsünüyrum burda karater analizinede bak
ismininanlamıne.com du sanırım

Canım bende elif ışıl dedim :) elif ismi çok güzel bende zeynep te karar kıldım eşimde beğendi sanırım değiştirmeyeceğiz.İsim koymakta zor işmiş.

Canım bende elif ışıl dedim :) elif ismi çok güzel bende zeynep te karar kıldım eşimde beğendi sanırım değiştirmeyeceğiz.İsim koymakta zor işmiş.
zeynepte cok güzel bir isim bizim ailede zeynepler cok:)Allah uzun ömürler versin kızına canım.aynen canım ya zormus.oylama için sagol canım

Elif favori ismim ama Aymina bende çok manidar bu yüzden Elif Aymina benim oylamada oldu CNm .

canım yorumun için tesekkür ederim aymina neden manidar canım özel olmıycaksa?bu ismi önceden duymusmuydun canım
merhabaaa
sayfayı açmadan önce aklımdan "sude" ismi geçti
elif sude de güzel olur bence:)
yazayım dedim açıkçası

canım cok tesekkür ederim yorumun için

Elif favori ismim ama Aymina bende çok manidar bu yüzden Elif Aymina benim oylamada oldu CNm .

canım yorumun için tesekkür ederim aymina neden manidar canım özel olmıycaksa?bu ismi önceden duymusmuydun canım
merhabaaa
sayfayı açmadan önce aklımdan "sude" ismi geçti
elif sude de güzel olur bence:)
yazayım dedim açıkçası

canım cok tesekkür ederim yorumun için.bu arada farecik cok tatlı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…