- 30 Ocak 2013
- 998
- 646
- 133
- Konu Sahibi Leblebitozu19
-
cnm simay ismi hoşuma gitti bnmde.şu sıralar aymina,almina isimleri oldukça fazla...
bnm kızım olsaydı ikinci ismini şimal olarak düşünüodm.
:) bu eşler ztn bütün hayallerimizi yıkıyolar.karar veremiyorum gülüm simayda güzel.esimde diyoki kuzey güneyin filmi varya orda simay adında bir karakter vardı kötüydü aklıma o geldi dedi.cok karasızım cok ama vakit var düsünmek için...yorumun için tesekkür ederim canım...şimalde cok hoşmuş
:) rüzgar ismi en sevdiğim erkek ismi oglum olsaydı rüzgar koymak istiyodum.tv de bizim evin halleri diye bir dizi vardı trt 1 de eskiden,orda ilk duymustum rüzgarı.rüyayıda ilk orda duymustum.kuzenlerdi 2 side.adıyla yasasın yavrun canım.:) bu eşler ztn bütün hayallerimizi yıkıyolar.
şimdiye kdr bebişine ne isimle hitap ettiysen büyük ihtimal onu koyarsn cnm.bizim bebişe hep rüzgar dedik artık isim baksakta beğenemioruz öyle kaldı.
hastanede kız bebeğe hamile anneler konuşurken Zümra ismini de duymuştm çok seçeneğin var aslında
kuzum sorma ya aynen bulamıyorum her hafta degişiyo fikrimizBende Kiz ismi ariyorum ama bulamadimmmmmm , hicbirsey begenemiyoruz ..
Baskasina olsa bintane buluruz ama kac aydir dön dolas bir isim bulamadik..
Zaten karar verdim cevreye sormayacam artik , ay tam bir isim buluyorum birinin yaninda soyluyorum , cok igrenc dedikleri an hevesim kaciyor , Benim aklimda , Duygukuzum sorma ya aynen bulamıyorum her hafta degişiyo fikrimiz
rüyayı bende seviyom kuzum esim hepsine bir kulp bulyo elifi esim koydu benim cevremdeki eliflerin hepsi güzel havalıcanım rüya ismini biz de düşünüyoruz şimdilik tek hemfikir olduğumuz isim ama araştırmaya devam ışıl ise benim ismim:) senin bulduğun isimlerin hepsi güzel elif ismi her ne kadar güzel olsa da çevremde ismi elif olan kızlar bana itici geliyor hep çok da anlaşamıyorum elif rüya ve elif simay söylerken daha hoş geliyor sanki
cnm elif rüya güzell:)
Zaten karar verdim cevreye sormayacam artik , ay tam bir isim buluyorum birinin yaninda soyluyorum , cok igrenc dedikleri an hevesim kaciyor , Benim aklimda , Duygu
Selen
Alya
Ela
selay , vardi hepsine birsey bulup sogutular ..
zeynepte cok güzel bir isim bizim ailede zeynepler cok:)Allah uzun ömürler versin kızına canım.aynen canım ya zormus.oylama için sagol canımCanım bende elif ışıl dedim :) elif ismi çok güzel bende zeynep te karar kıldım eşimde beğendi sanırım değiştirmeyeceğiz.İsim koymakta zor işmiş.
Elif favori ismim ama Aymina bende çok manidar bu yüzden Elif Aymina benim oylamada oldu CNm .
merhabaaa
sayfayı açmadan önce aklımdan "sude" ismi geçti
elif sude de güzel olur bence:)
yazayım dedim açıkçası
Elif favori ismim ama Aymina bende çok manidar bu yüzden Elif Aymina benim oylamada oldu CNm .
merhabaaa
sayfayı açmadan önce aklımdan "sude" ismi geçti
elif sude de güzel olur bence:)
yazayım dedim açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?