Hangi jean markasını tercih ediyorsunuz?

kızlar bu hafta sonu kot almayı düşünüyorum ama benim kotlarım 4 5giyişten sonra esnemeye başlıyor şimdiye kadar rodiden aldım hep bir tek rodideki kotum esnemedi onunda kotu kalındı ben dar paça ve yapışan kot istiyorum ne tavsiye edersiniz?bollaşmasın istiyorum yani yıkanınca giyinde yanlardan ama vücut şekliyle alakalı sanırım bu birazda şişman değilim ama basenlerim va röyle oluncada çok darda çok kötü durur bende ama siz yinede tavsiyelerinizi söyleyin:)

LTB :128:

bi ara bi hata yapıp lotus dan siyah kot aldım ama ilk yıkanışta rengi soldu bıraktı kendini bazı yerleri beyaz oldu hatta bir daha asla

Son düzenleme:
mavi jeans!
yıllardır sadece maviden alıyorum kotlarımı.benim gibi ince bel, dolgun kalçalar ve kalın bacaklara sahip olanlar kot bulmakta çok zorlanıyorlar. o yüzden mavinin kesimleri çok uygun oluyor hep,üstüme dikilmiş gibi.
ben bir kot delisi olarak kot pantolonlarımla ciddi duygusal bağlar kuruyorum :) kilo alıp verdikçe değişik bedenlerde bir sürü kotum oldu ama atmaya kıyamıyorum. dolabımı baştan aşağıya değiştiriyorum düzenli olarak ama onlar hep baş köşede :)
kotlarım mavi jeansten olduğu için taş gibiler yepyeni duruyorlar, 10 senelik kotumu hala giyebiliyor olmak süper birşey!

üstüme ne güzel olursa onu alırım marka takıntım yoktur.en son levis aldım çok güzel.loft var bi tane onuda seviyorum
kotlarım eskidi yalnız,doğumdan sonra vereyim kiloları bir kaç tane kot almam lazım.hepsini gezeceğim.hangisi üstüme uyar güzel olursa onu alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…