Hangi jean markasını tercih ediyorsunuz?

ben jeans giymiorm yani mavi hiç giymiorm :) pantolonlarm oxxodan hep:) gri beyaz siyah pembe reengrenk giiyiyorm :) onlr da kot ama mavi renk sevmiorm tarzm böle yırtk faln giyiniorm zatn :)

en son pull&beardan aldım boot cut kesimdi bershka ile ikisinin jean kesimleri çok güzel bide levis oda çok güzel maviyi sevmiyorum çuval gibi oldu giydikçe

oxxonun kotları güzel en son lets godan kot aldım kesimi rengini gayet beyendim. üzerime yakışan het kotu beğeniyorum d&g nin kot kesimleride güzel.

Düşük bel koy giyemiorum kesnlikle piyasada yüksel bulmak çok ama çok zor mavi ve levis,ltb gibi markalarada öğrenci bütçesiyle yaklaşamıyorum bazende param oluyor indirimde olmuyor açıkcası ucuz yolla yüksek bel kot tavsiyesinde bulanacak var mı bana ? Renkli kotlarda favorim :) ama beli hep problem oluyor..Bu yüzden lcwden alıyorum çoğu zaman fakat tarzları hoşuma gitmiyor çabuk bollaşıyor. :S

Her neyse birde bilekte biten kotlar hkkında ne düşünüyorsunuz ? Bir çocuk sevdim dizisinde mine ve timurun kızı giymişti çok hoştu yaza doğru bilekte biten kotta giymek istiyorum. :)

Levis 10 numara! Ama ne yapın ne edin Mango'dan kot almayın kızlar, çok çabuk sünüyor. 1 ay sonra dizleri çıktı ya! Yıkadım hiç çekmedi, sünük sünük duruyor şimdi.

mangoyu kesınlıkle onermıyorum ben de .
bır kac gıyımden sonra pantolon cok kotu bolasıyor .ozellıkle basen bolgesı .
mangonun kalıpları cok buyuk .kotları buyuk bedenler ıcın uretılıyor resmen .
ben de normal de 38 beden gıyen bırı olarak orada 36 bedene gırınce tav oluyorum resmen
alıyordum ama sonra bınpısman .bır daha tobe ettım mangodan jean almaya .
cunku hep terzı yolların da jeanları daraltmaktan bıktım .daralta daralta da pantolonnun sekli kayıyor .

bershka ve stradıvarıus jeanlarını begenıyorum .ancak onlar da resmen ıncecık dal gıbı uzun selvı boylulara uretıyormus gıbı .
kesımlerı cok fazla dar .ancak uzun boylu ıncecık hatunlara ıdeal oldugunu dusunuyorum .
balık etlı formundakı bayanlara hıc yakısmıyor kesımlerı .
en azından bana hıc yakısmıyor .54 kıloyum 168 boyundayım .bana hıc yakısmıyor .

benım en cok begendıgım ve memnun kaldıgım ,ltb oldu bu zamana kadar.
kotlarım hıc eskımıyor bollasmıyor .zaten ltb kumasları genelde esnek yapıya sahıp oldugu ıcın
almadan once mutlaka bır beden darını alırım .27 gıyıyorum ama 26 alıyorum .hıc bır sorun da yasamıyorum .memnunum kısacası .

mavı yı cok merak edıyorum .mavıden 1 kotum var .ama cok da sevmem .cok fazla tuketmedıgım ıcın de bılemıyorum .ama sanırım
mavıden cok memnun olanlar var.ama mavının de kalıpları cok buyuk gıbı gorunuyor .ozellıkle dusuk bel pantolon tam hakkıyla dusuk degıl.
mavıde benım su son zamanlar da kalca da sılıkonlu jeanları dıkkatmı cekıyor .onu bır ara mutlaka deneycegım .cok methını duyuyorum

Son düzenleme:
İlk defa deneyeceğim Mexx Jean...

Kullanan var mı? Çok begenerek aldım

Mavi ama çok bollaşıyor memnun değilim yine de bol paçalardan bir tane edindim kendime. Alırsanız 1 beden küçük alın ki dolapta rafa kalkmasın bollaşınca.

Colinsten çok memnunum kesimleri bir harika cuk oturuyor üste.

Only çok rahat.

Zara da güzel özelikle arkası taş işlemeli siyah beyaz kotları mükemmel.

daha hesaplı olarak gap banana republic massimo dutti
daha yüksek kalite olarak da j brand rock & republic seven

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…