Hangi jean markasını tercih ediyorsunuz?

colins ve loft.Zayıf bacaklar için daha iyi oturuyorlar.Bazı markalarda bacaklar bol gelirken beli dar geliyor.
bir de size sorum olacak kızlar.kotların esnememesi için ne yapabiliriz? Geçen gün colinsten 27 beden aldım. 26sı kalmamış.sanki bir kaç giymede bol gelecek.Ne yapabilirim?

herkes mavı demiş ama ben mavının dusuk belı bıle yuksek olsugu ıcın begenmıyorum ltb ve en son aldıgım rodı kotumu cok begenıyorum...

ya ben Diesel'in jeanlerini çok beğenyrm ama açıkçası çok pahalı olduğu için pek alamıodum bugün Trendyol'da çılgın indirime girmiş kaptım bi tane

levis, mavi, rodi ve batik ten aldığım kotumu severek giyiyorum.

herkes mavı demiş ama ben mavının dusuk belı bıle yuksek olsugu ıcın begenmıyorum ltb ve en son aldıgım rodı kotumu cok begenıyorum...

sana katılıyorum mavinin kotlarını bende beğenmiyorum mangodan iki kot aldım cuk oturdu hele beyaz kotları dehşet güzel duruyor yine almayı düşünüyorum birde bi tane colinsten almıştım onuda beğendim

mangodan alanlar çok zayıflarr çok kıskanıyorumm:)benimde almam lazım ya eminim çok pahalıdır gene kızlar lcw dan alan var mı içinizde?ben geçen bir tane denemiştim çok güzeldi rengi falan modelide öyle ama çok dar oldu bana basen olduğu için boş yere almak istemedim bi beden büyüğüde yoktu o mağazada önerir misiniz?

LTB :128:

bi ara bi hata yapıp lotus dan siyah kot aldım ama ilk yıkanışta rengi soldu bıraktı kendini bazı yerleri beyaz oldu hatta bir daha asla

canım bende lotus aldım 2 yıldır full giyiyorum yanlız benim ki lacivert.
kalıbı çok rahat . hiçbir sıkıntı yaşamadım

ben en son jeanimi zara dan aldim. 38 beden aldim ama yinede dusuyor arkadaslar. 36 kucuk geliyor. memnunum diyecam ama surekli yukari cekmekten sikildim

valla birçok jean markasını denedim güzel modeller yani iyi taşlanmışlar kısa ömürlü oluyorlar bence birçok marka için geçerli.ben de ucuz olsun diye lcwye yöneldim:):) zaten moda olan jean modellerini gecikmeli de olsa çıkarıyor lcw:90:

Bershka, pul and bear, stradivarius, LTB, mavi.. Ya ben ne görüpte begenirsem, bide yakıstırırsam ordan alıveririm valla ama bu magazalara bakıyorum..

marka çok takip etmem esasen, mavi jeans mağazası yolumun üzerinde olduğundan geçerken oradan alıyorum, çok para veriyorum aslında ama değiyor mu değmiyor mu bilemedim:26: bazı arkadaşlar levis kullanıyor onların üzerinde de güzel duruyor, bilemiyorum eşim de genelde levis giyiyor, o da memnun... geçen sene ona indirimde olduğu için colins den almıştık, o kotunu da çok beğeniyor herkes ve bir sorun yaşamadık, zaranın falan jeanlarını bilmiyorum, burada zara mağazası yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…