Hangi jean markasını tercih ediyorsunuz?

Kesinlikle Mavi Jeans.. Her beden tipine uygun kotlar mevcut.
Örneğin ince belli, geniş basenli ve kalın bacaklı iseniz piyasada kendi vücut tipinize uygun kotlar bulmak çok zordur zira her mağaza sanki bütün bayanlar dal gibiymiş gibi dapdar, tayt gibi kotlar satıyorlar. Bu durumda Mavi'nin; *olivia, *mona, molly, beth, amelia, dawn, zoe kalıpları imdadınıza yetişir (yıldızlı olan iki kalıp benim favorim).
Salaş tercih edenler için; Sally, cora, amber ve deli dolu kalıpları mevcut.
Hııı eğer ki yok ben zaten dal gibiyim streç gibim kotlar tam benlik diyorsanız da yine Mavi'nin; lindy, serena, sophie kalıpları. :)

Merhaba arkadaşlar ben bu topiğe üye değilim yeni farkettim doğrusu ve hatta çok sevindim:) kotlardan yana benim de çok sıkıntım oluyor bedenimden ötürü malesef genelde mavinin kotlarını giyiyorum ama şimdi bi sıkıntım var siyah renk kot almak istiyorum ama nerden alsam bilemiyorum önerileriniz olursa çok mutlu olurum şimdiden çok teşekkür ederim:)

u.s polo buyuk beden bulmakta zorluk cekmiyorum renkleri bana daha cok hitap ediyor. Ayrica indirimden alinca iki tanesi bi mavi kot fiyatina denk gelebiliyor.

ben de birçok marka denedim.zara-bershka-stradivarius-mango-ltb vs vss.. hepsı 4-5 gıyımden sonra bollaştı.renk attı yamuldu :26:ben de paraya kıyıp mavi jeansten amerika serisinin lindy modelini aldım.rengi-kalıbı-duruşu-kumaşı her şeyiiine bayıldımmmmmmmmmm ilk defa içinde bu kadar rahat olduğum bir kot aldım.neyle giysem yakışıyor.ister spor ister şık.şık bi bluz ve altına topuklu gıyıyorum istersen düğüne bile git yani ya da ustune bi tshirt altına spor ayakkabısı ohh misss ne bollaştı ne rengi soldu.taş gibi duruyor 2 yıldır.kesinlile tavsıye ederım kızlar

Mavinin kalıpları modellerini kendime daha çok yakıştırıyorum bu sebeple daha çok onu tercih ediyorum :)

ünlü bir denim firmasında çalıştım, o kucak dolusu paralar yatırılan markaların ne kadara mal edildiklerini ve nasıl dikildiklerini görünce bitti etikete para yatırma devri.

benim hemen hemen bütün jean pantalonlarım ltb markadır. en son kotondan 2 tane dar paça aldım kesimi güzeldi. zaten her vücuda her marka olmuyor

bayanlar belki biraz pahalı gibi gelebilir ama ben massimo dutti'nin kotlarını tavsiye ediyorum, uzun sure kullanılıyor, verdiğiniz paraya değiyor bir kere. kot dışındaki kıyafetler de çok şık, gerçi biraz zayıf olmak gerekiyor sanırım. bir de zara'nın kotları çok güzel.
burada var bakın bunlar yeni sezon fiyatlarını bilmiyorum ama tarzı hakkında fikir sahibi olursunuz en azından massimo dutti'nin.
http://kadinsalmevzular.com/2012/11/massimo-duttiyle-dikkatleri-uzerinize-toplayin/

Son düzenleme:
Eskiden maviyi tercih ederdim ama baktı. Ki değmiyo fiyat olarak çok daha ucuza aynı kalitede ürünler bulabiliyosun mesela bakırköydeki küçük butiklere ve taksim terkos pasajına uğramınızı tavsiye ederim

suan elimde olanlar..levis,lee,mango..mango asla almam bir daha..levis en cok begendigim..

Bacak boyum uzun olduğu için mangodan alıyorum. indirimde 25 tlye bile buluyorum dün bol paça aldım 55tlye. mavi jeans çok kullandım ama pantolondan sıkılıyorum eskimiyo bi türlü çok çeşit seviyorum değiştire değiştire kullanıyorum

Ben mavi yi tercih ediyorum. Biraz pahalı ama renkler solmuyor, diz izi yapmıyor. Çok dayanıklı. Özellikle 2 sene önce aldığım siyah renk kotum çok sık yıkamama rağmen hala aynı siyahlıkta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…