hangi kadınlar aldatılmaz??

minikmeleklerim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2011
210
0
116
Nevşehir
biliyorum kaderinde varsa ne yaparsan yap aldatılırsın ama dikkat etmemiz gerekenler yapmamız gerekenler yapmamamız gerekenler neler hep birlikte paylaşalım ....

her türlü pisliğine eyvallah eden, evine yuvasına bağlı,eşini seven,düzgün kadın aldatılır...
kocasını iplemeyen, cazgır, dediğim dedik, rahat kadınlarda el üstünde tutulur...
bu işin doğasında var..
seveni s..............

hah konu başlığıda bugün tam benli olmuş. benki şu anda bunun çelişkisi içerisindeyim. ve eğer aldatılıyorsam biliyorumki uzak kalmalarımdan olucak. uamarım aldatılmıyorumdur muhtemelen akşama çözerim ben işi. işin aksi gibi bide evde misafir var

Eşini aldatmayacak karakterde seçebilmeyi başaran kadınlar aldatılmaz diyeyim bir kısır döngü oluşsun
Valla bence % 90 erkekten kaynaklı içinde varsa yapar.Ha kadın dırdırcıdır bezdirmiştir evde mutsuzdur adam.Ya da kadın normaldir ama adam sevmiyordur kadının her şeyi batar yine mutsuzdur adam işte o zaman aldatabilir.Ama karakterli adam yine yapmaz

Kızlar bence bir erkek huzuru bulduğu yerde kalır,sen eşine sevgiline şevkatli yumuşak ve sadık olursan aynı zamanda bakımına güzelliğine dikkat edersen
ara da bir nebze de olsun mesafe bırakmışsan o zaman aldatmaz diyorum ve ekliyorum bir kadın eşini çok iyi tanııyorsa aldatıldığını mutlaka anlar bu kadar
gözümüzde büyüttüğümüz kadar akıllı değil erkekler kendinize güvenin ve kendi ayaklarınız üzerinde durun diyorum gerisi KADER !

ÖPTÜM HEPİNİZİ

aldatılmanın aldatılandan çok altadan kişiyle ilgili olduğunu düşünüyorum ben...
kadın; ister güzel ister çirkin, ister hamarat ister beceriksiz,ister temiz ister pasaklı,
ister işveli-cilveli ister frijit olsun erkek yapacaksa yapıyor..bunu kadına mal etmemek gerekir..
keza aynı şey erkek içinde geçerlidir..

insan doğumunda bu yana bir takım değerlerle yetişir..gerek ailesinden gerekse çevresinden
aldığı şeylerle..Allah korkusu ( sevgisi demek daha doğru aslında ) ,vicdan ve ailemi kavramı gelişmiş
bireylerde aldatma olgusuna rastlanmaz..

insanları tanımak güç.ister uzun zaman tanıyın ister birlikte yaşayın..kimi zaman ailesi bile öncül olamaz
onu tanımanızda..sanırım bu noktada en güzel olan körü körüne birine bağlanmamak..hayatın ne getirdiği
belli olmuyor gerçekten..dilerim kimse yaşamasın..

açıkçası her kadın aldatılabilir.

şeytana uymak bir anlıktır ve erkekler doğaları gereği aldatmaya daha yatkın oluyor.

bütün ilişkilerde aldatılma potansiyel tehlike bence.

ama adam karakteri, kişiliği gelişmişse ve Allah korkusu varsa aldatmaz.

benı neyaparsam aldatmaz dıye dusundurmeyecek bır erkek bulabılen kadın aldatılmaz!!
ıcgudusel duygularımız cok kuvvetlı acaba dedıgımız an aldatılıyo oluyoruz ama ınatla ınanmamaya calsııyoruz.

Bir büyüğüm şunu der her zaman,

Sen kim olursan ol,aldatmayan erkek yoktur,yakalanmayan erkek vardır.Eğer hiç yakalamadıysan o erkek seni aldatmamıştır. :)

Son düzenleme:
değer verip, kendinden çok seversen aldatılırsın. tecrübeyle sabit

artık kimseyi kendimden çok sevmiyorum

hangi kadınlar aldatılmaz demeyelim de,

karaktersiz olan erkekler aldatır diyelim buna bence.

aklın yolu bir...başlığı görünce aynı şey geldi aklıma...aldatılmamak için hiç bir çabam olmaz...ben olduğum gibi olurum karakteri sağlam bir insanla evliysem zaten aldatmaz, aldatırsa da kendisi bilir...

şu şekilde davranayım da aldatılmayayım demek kendimi değersizleştirmek gibi geliyor...

veeee yine kadın omuzlamış yükü "ne yapsam, nasıl davransam da aldatılmasam" bana saçma geliyor...aldatmak karakterle ilgili bişeydir, benim bunun için yapabileceğim bişey olduğunu düşünmüyorum...varsa da yapmamayı tercih ederim benim çabamla sadık kalacaksa kalmayıversin....

aldatılıyorsan bu senin yaptığın şeyler yüzünden olmayacak emin ol...

Aynen katılıyorum.

Kadın önce kendine deger vermeli.
Kendini, erkegi elinde tutmaya adamak bana çok saçma geliyor...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…