- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
- Konu Sahibi minikmeleklerim
-
Bir büyüğüm şunu der her zaman,
Sen kim olursan ol,aldatmayan erkek yoktur,yakalanmayan erkek vardır.Eğer hiç yakalamadıysan o erkek seni aldatmamıştır. :)
O büyüğün halt etmiş kusura bakma......
Söyleyen erkek vallahi... :)
O erkek herkesi kendi gibi sanıyormuş demek ki......Aldatmaya müsait bir karakteri varmış.. Nasıl her kadın bir değilse her erkek de bir değildir....
Başlarda idrak etmekte biraz zorlanıyor insan evet.Ama durup düşününce,burada yazanları okudukça,yaşadıkça,gördükçe ister istemez hak veriyorsun.En azından bende öyle oldu.
Hoş bir şey mi?Tabi ki değil.
Ayrıca bu büyüğüm sadece kendi cinsini çok iyi tanıyor,o kadar :)
İdrak konusunda hiç bir sorunum yok... Evleninceye dek yeterince erkek arkadaşım oldu... Aldatıldığım da oldu...Aldatabiliritesi yüksek olan erkekleri tanıyabilecek kadar tecrube edindim.....
Her erkek aldatmaz ... Budur...Hadi her erkekte odunluk vardır dese tamam...
her erkek "her erkek aldatır" demiyor...ben bunun aksini de çok duydum üstelik kendi hemcinsini iyi tanıyan erkeklerden...bu, aldatmaya meyilli erkeklerin yaptıklarına uydurdukları ve kadınları da inandırmaya çalıştıkları kılıftır diye düşünüyorum...
"asla aldatılmam" ya da "aldatmayan erkek yoktur" gibi kesin yargılı cümleler kuramam...çok da takmam eşimi tanırım karakterini, kişiliğini severim "aman beni aldatır mı, ne yapsam da engellesem" gibi gereksiz düşüncelerle hayatımı ve evliliğimi zehir edemem ona güvenmeyi tercih ederim...yarın bugün yaparsa da üzülürüm ama onun sorunu benden bişey götürmez bunun için kendimi suçlamam...
İdrak konusunda hiç bir sorunum yok... Evleninceye dek yeterince erkek arkadaşım oldu... Aldatıldığım da oldu...Aldatabiliritesi yüksek olan erkekleri tanıyabilecek kadar tecrube edindim.....
Her erkek aldatmaz ... Budur...Hadi her erkekte odunluk vardır dese tamam...
Ya da hayatında kocasından başka erkek tanımamış epey genç yaşta evlenmiş kadınlarla,kocasından önce erkekler konusunda az çok fikri olan kadınların fikirleri...
Erkekler hakkında az çok fikri olanlar da yıllar sonra yanındaki adamın bambaşka biri olabildiğine şahit olabiliyor... Erkekleri çok iyi tanıyanlar da aldatılabilir Allah adamı şaşırtmasın ve adamın şaşmasına sebep olacak bir dişi unsur karşısına çıkarmasın.....
Olayın özeti budur :)her türlü pisliğine eyvallah eden, evine yuvasına bağlı,eşini seven,düzgün kadın aldatılır...
kocasını iplemeyen, cazgır, dediğim dedik, rahat kadınlarda el üstünde tutulur...
bu işin doğasında var..
seveni s..............
bence 3 e ayrılır erkekler bu konuda
1)aldatmayı huy edinmişler ki bunların karısı dünya güzeli de olsa kocaları bunları aldatacaktır. Aldatmadan yaşamak mümkün değildir. Eğer eşiniz sizi birden fazla kadınla aldatmışsa affetmek sadece boynuzlarınızı parlatacağınız manasına gelir. yüksek çoğunluk malesef bu gruptadır.
2)istemeden, kazayla, kadının kışkırtmasıyla, alkollüyken vs. sadece bir kez aldatanlar. bunlar öyle pişman olur ki bir daha muhtemelen aldatmaz, ama 1. gruba kayma ihtimalleri de vardır. dikkatli olmak lazım.
3)ne olursa olsun aldatmayanlar. 2. grupta çok erkek olmasına rağmen bu gruptan erkek pek azdır. hatta bu gruptan olduğu sanılan erkeklerin çoğu kazaya kurban gitmediğinden, bir kadın kışkırtmadığından veya alkol kullanmadığından vs. bu gruptadırlar.
iş bu mesaj tamamen geyik amaçlı yazılmıştır. kendi araştırma ve gözlemlerimdir. bilimsel bir dayanağı yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?