• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi kedi kumu

ardacinar

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2013
1.805
1.943
333
Yine ben mama işini hallettim şimdi de kum hangisi topaklasan aldım ama koku yapıyor kokulu mu bentointmi aktif karbon mu hangisi daha iyi oluyor kokuyu hapsetsin istiyorum bana yardımcı olun internette herkes bişey demiş kafam karmakarışık oldu

Aktif karbonlu kullandım kokuya hiç etkisi yok. Pudra kokulu kötü kokuyla birleşince bana çok ağır geldi. En memnun kaldığım marsilya sabunu kokulu olan. Ha kokuyu sıfıra indiriyor mu hayır. Ama nispeten daha iyi. Bentonit ince taneli kullanıyorum. Marka olarak deniyorum farklı farklı. Micho markalı olan iyiydi. Kedi sıkıntı yapmıyorsa kalın taneli bentonit eve daha az dağılıyor. Bunlar benim tecrübelerim umarım yardmcı olur

Teşekkür ederim o zaman bentoint ince taneli kullanıyorum kokusuz da ama marsilyalisinsan deneyeyim bir de

Teşekkür ederim o zaman bentoint ince taneli kullanıyorum kokusuz da ama marsilyalisinsan deneyeyim bir de
Marsilya sabunlu olan bana deterjan gibi koktu beğenmedim.
Bebek pudrali bentoint ince taneli kullanıyorum ben.
Kalın tanelide kullandım ama kedimin ayağına yapışıp oda dağılıyordu.
Ince tanelide dağılıyor ama bize göre o iyi geldi.

Temiz mama dan micho ince taneli alıyorum , koku mecburen oluyor 3 kedi ile 😊

Migrosta mırmır satıyorlar, extra güçlü olanından alıyorum. Her gün temizliyorum. Koku falan yok. Kuzenim eczacıbaşı pisi pisi kullanıyor, her gün temizlemese de koku olmuyor.

En memnun kaldığım kedi kumu Reflex granül aktif karbonlu topaklanan kedi kumu. Hem çok güzel topaklanıyor hem parça parça dökülmüyor. Bazı kumlar var tuvalet tabanına yapışıp kalıyor ve gerçekten mide bulandırıcı kokuyor bu tabakayı temizlerken. Reflexte bu sorunla karşılaşmadım.

Yine ben mama işini hallettim şimdi de kum hangisi topaklasan aldım ama koku yapıyor kokulu mu bentointmi aktif karbon mu hangisi daha iyi oluyor kokuyu hapsetsin istiyorum bana yardımcı olun internette herkes bişey demiş kafam karmakarışık oldu
Akkumdan şaşmam..

Reflex aktif karbon granüllü olanı kullanıyorum.
Sade olanını da denemiştim ama pek memnun kalmadım. Yeşil kutudaki aktif karbonlu olan ise çok minik taneliydi, evin her yeri kum olmuştu.
Kırmızı kutuda hiç koku sorunu yaşamadım.
Kumu her gün temizliyorum, iki haftada bir kabı tamamen boşaltıp kumu yeniliyorum. Ayda ya da 1,5 ayda bir kum kabını yıkıyorum.
Koku olmaması için kum ve kap temizliğine de dikkat etmeniz lazım.

Reflex aktif karbon granüllü olanı kullanıyorum.
Sade olanını da denemiştim ama pek memnun kalmadım. Yeşil kutudaki aktif karbonlu olan ise çok minik taneliydi, evin her yeri kum olmuştu.
Kırmızı kutuda hiç koku sorunu yaşamadım.
Kumu her gün temizliyorum, iki haftada bir kabı tamamen boşaltıp kumu yeniliyorum. Ayda ya da 1,5 ayda bir kum kabını yıkıyorum.
Koku olmaması için kum ve kap temizliğine de dikkat etmeniz lazım.
Aynen... Ben de kırmızı kutudan kullanıyorum ama biraz pahalı geliyor, evde iki kedim var sürekli almak gerekiyor... Keşke daha ucuz bir alternatifi olsaydı. 6 lt kutusunu 35e alıyoruz siz de öyle mi? Daha uygun satan bir yer ya da internet sitesi varsa bakayım.

Hergun temizliyoruz kumunu şimdi reflex kırmızı kutu alcam dimi onu deneyelim bakalım

Aynen... Ben de kırmızı kutudan kullanıyorum ama biraz pahalı geliyor, evde iki kedim var sürekli almak gerekiyor... Keşke daha ucuz bir alternatifi olsaydı. 6 lt kutusunu 35e alıyoruz siz de öyle mi? Daha uygun satan bir yer ya da internet sitesi varsa bakayım.

Ben hep internetten alıyorum ama belli bir yer yok. Genelde n11'den bakıyorum fiyatlara, o an neresi uygun fiyatlı ve güvenilir gelirse oradan alıyorum.
En son 2'li paketi 60'a almıştım sanırım. Bazen 4'lü kampanyalar da oluyor, takip etmek lazım. Hayat pahalı, indirim kovalıyoruz mecburen.

Back
X