- 30 Kasım 2013
- 1.805
- 1.943
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Marsilya sabunlu olan bana deterjan gibi koktu beğenmedim.Teşekkür ederim o zaman bentoint ince taneli kullanıyorum kokusuz da ama marsilyalisinsan deneyeyim bir de
Akkumdan şaşmam..Yine ben mama işini hallettim şimdi de kum hangisi topaklasan aldım ama koku yapıyor kokulu mu bentointmi aktif karbon mu hangisi daha iyi oluyor kokuyu hapsetsin istiyorum bana yardımcı olun internette herkes bişey demiş kafam karmakarışık oldu
Aynen... Ben de kırmızı kutudan kullanıyorum ama biraz pahalı geliyor, evde iki kedim var sürekli almak gerekiyor... Keşke daha ucuz bir alternatifi olsaydı. 6 lt kutusunu 35e alıyoruz siz de öyle mi? Daha uygun satan bir yer ya da internet sitesi varsa bakayım.Reflex aktif karbon granüllü olanı kullanıyorum.
Sade olanını da denemiştim ama pek memnun kalmadım. Yeşil kutudaki aktif karbonlu olan ise çok minik taneliydi, evin her yeri kum olmuştu.
Kırmızı kutuda hiç koku sorunu yaşamadım.
Kumu her gün temizliyorum, iki haftada bir kabı tamamen boşaltıp kumu yeniliyorum. Ayda ya da 1,5 ayda bir kum kabını yıkıyorum.
Koku olmaması için kum ve kap temizliğine de dikkat etmeniz lazım.
Aynen... Ben de kırmızı kutudan kullanıyorum ama biraz pahalı geliyor, evde iki kedim var sürekli almak gerekiyor... Keşke daha ucuz bir alternatifi olsaydı. 6 lt kutusunu 35e alıyoruz siz de öyle mi? Daha uygun satan bir yer ya da internet sitesi varsa bakayım.