hangi kitaplari tavsiye edersiniz

ogretmenim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2008
2.565
0
156
İstanbul
arkadaslar ben daha bilinçli bir şekilde bebek büyütmek için kitap okumak istiyorum
bilhassa bebeğe hangi aylar ne öğretmeye çalışmamız ya da nelere dikkat etmemiz gerek gerek o konularda pek bilgim yok
Hafta Hafta Bebeğinizin İlk Yılı ve Çocugunuzun İlk Yılında Sizi Neler Bekliyor adli kitaplar ilgi mi cekti fakat sadece web de gordugum icin emin olamadim.o kadar cok kitap var ki...
uzatmadan sizlerin okudugu ve faydasını gördünüz kitap isimlerini paylaşırsaniriz cok sevinirim

haluk yavuzer çocuğunuzun ilk altı yılı. kesinlikle eğitimli ve mükemmel bir yazar gayet net anlatıyor ama hamilelikle ilgili benm de elimde bir şey yok sadece bebeğinizi beklerken sizi neler bekler adlı kitap bir arkadaşımda var ve o çok beğeniyor bebek ve hamilelikle ilgili her sorunun cevabı olduğunu söylüyor ben okumadım bilmiyorum.

Ben 2 kitap aldım canım
1. bebeğinizi beklerken sizi ne bekler hamilelik ve sonrası sıkıntılarla ilgili tüm sorulara cvp veriyo
2.hoşgeldin bebek

epsilon yayınlarının bir serisi var ilk kızımda da hamilelikte ve büyütme döneminde çok faydalanmıştık şimdi de aynı seriden faydalanıyorum kesinlikle tavsiye ederim:

1-bebeğinizi beklerken sizi neler bekler?
2-bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler?
3-çocuğunuz büyürken sizi neler bekler?

hatta şimdi baktım da hepsiburada da hepsi indirime girmiş:)

Back
X