2. takımı ben de çok beğenmiştim. 2 alternatif var, ikisi de beyaz ama hala kararsızım :) Ama kesinlikle beyaz alacağım :)
Beyaz mobilya evi hem ferah, hem aydınlık, hem de temiz gösterir. Kahverengililerden olabildiğince uzak duruyorum ben..
Çabuk kirlenir diyenler için ise; mobilya zaten silinebilir birşey nesi kirlenecek ki? Tozunu alırsın, temizliğini yaparsın olur biter. Ayrıca kahvereniler gibi de öyle toz göstermiyor.
Koltuklara gelince, koltuk takımlarını biraz renkli seçebilirsin. Kırlent ve minderleri çiçek desenli birsürü model var. seçimini bu şekilde yapıp odaya renk katabilirsin. Hem mobilya hem halı hem de koltuk ve perdeler beyaz olursa rahatsız edici olabilir. O yüzden koltuk, perde, halı üçlüsü renkli bir seçim olbilir (ben öyle yapacağım)
Ha bir de şu var, koltuklarda artık leke tutmaz özelliği var. Gayet güzel seçenekler var. Bence "kirlenir" kısmına çok takılma. sonuçta o salonda, o evde sen yaşayacaksın. Sen hangisini beğendiysen, hangi eşylar seni mutlu edecekse onu seç. Herkesin her dediği kafanı karıştırmasın derim. Huzurlu ve mutlu bir yuvanız olsun diliyorum