Ben çok çok araştırdım en iyisi, en iyisi diye delirdim. Sonra eşimin iknası sonucu ve küçük bir araştırmanın arkasından batılı ülkelerde de genellikle bu tip mama sandalyesi kullanıldığını öğrendim ve denemeye karar verdim. fiyatı da çok uygun olduğu için olmazsa kaldırır atarım diye düşünmüştüm. Ancak aldıktan sonra zerre pişman olmadım ve iyiki bunu almışım dedim.
1-Ben oğlumu her gün, günde en az 3 kez banyo yaptıran bir anneyim. Şimdi 13 aylık olduğu için bire düştü ama neyse :) mama sandalyesi ile duşa sokup çıkarmak çok kolay oluyordu. halen de oluyor.
2-Yemek dökülsün, boya olsun (parmak boyalarla tanıştığınızda beni anlayacaksınız ) banyoda bir güzel yıka. tertemiz mis.
3-Portatif ve hafif sürükle her yere gelir. tekerleğe ihtiyacın yok. (oğlum çok hareketli bir bebek, şimdiye kadar düşme gibi bir sorun yaşamadık , ama gözünün önünden ayırmamanı tavsiye ederim)
4-Çocuklar mama sandalyesinde oturmaktan pek hoşlanmıyorlar. O yüzden yatmışmış yatmamışmış hiç bir önemi yok bence. İhtiyacı kadar kalsın yeter.
sana tavsiyem e-bebek , ikea vs pek çok yerde plastik beyaz mama sandalyeleri var. 50-60 tl arası değişiyor. dene derim