Hangi mama sandalyesini secmeliyim??

Super_anne1411

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2015
3.364
9.569
158
36
Iyi aksamlar.mama sandalyesi alacagim ama bir turlu hangisini alsam karar veremedim.ikeaninkinin bacak kismi darmis oyle okudum cogu yerde.
Kirmizi olan katlanabiliyo ama v.i.b markayi ilk kez gordum.saglammidir bilmiyorum burda ebebek magazasida yok.
2hafta sonra 6aylik oluyoruz yani 2hafta icinde almak istiyorum.tavsiyelerinizi bekliyorum kizlar

Eklentiler

• Screenshot_2016-12-25-14-51-23.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 357
  • Screenshot_2016-12-25-12-45-31.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 437
  • Screenshot_2016-12-25-12-44-32.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 393
Canım ben yeni bu siteden aldım.. arkası kademeli olarak yatıyor. Bel kısmına da yastık koydum. Hafif uzanır pozisyonda oldu puset gibi. . Öncelikle buna dikkat et yatan olsun. Bide 4 tarafı tekerlekli.. çok büyük rahatlık içine koyuyorum mutfakta yanımda gezdiyorum iş yaparken. Bide sağlam olsun ki hareket edince devrilmesinler..

Ben bu siteden ikinci el aldım. 10 gün olacak memnunum şükür. . Dur resmini de atarım birazdan. .

Cok guzelmis gule gule kullanin :)
Esim 2.ele pek sicak bakmiyo guvenmiyo eksik gelir kirik gelir yada urun hic gelmez diye. Oyle olunca pek israr da edemiyorum.bi yandanda hem uygun fiyatli olsun hem iyi olsun istiyorum :)
Insallah alcam bi gun :)
Bunun yada benzerinin sıfırını alabilirsiniz. . Bende ilk defa ikinci el bir ürün aldım. Biraz cesaret ettim işte.. 60tl ye aldık,40 tl de kargo. . 100e geldi. .

Mune ya birden düşünemedimç. Resimde evim çok belli :)) sana zahmet kaldırabilir misin? Ben beceremedim. .

Bende mama sandalyesi almadım ama beneto nun salıncağını aldım şimdi 3 yaşında evde sıkılınca aparatını çıkartıyorum sallanıyor ayrıca yatıyo da puset gibi rahat üstelik.
Resimdekiler içinde ikeayı tavsiye ederim temizlik için rahat silebilirsin her öğünde illa dökülüyor çünkü.

Ben çok çok araştırdım en iyisi, en iyisi diye delirdim. Sonra eşimin iknası sonucu ve küçük bir araştırmanın arkasından batılı ülkelerde de genellikle bu tip mama sandalyesi kullanıldığını öğrendim ve denemeye karar verdim. fiyatı da çok uygun olduğu için olmazsa kaldırır atarım diye düşünmüştüm. Ancak aldıktan sonra zerre pişman olmadım ve iyiki bunu almışım dedim.
1-Ben oğlumu her gün, günde en az 3 kez banyo yaptıran bir anneyim. Şimdi 13 aylık olduğu için bire düştü ama neyse :) mama sandalyesi ile duşa sokup çıkarmak çok kolay oluyordu. halen de oluyor.
2-Yemek dökülsün, boya olsun (parmak boyalarla tanıştığınızda beni anlayacaksınız ) banyoda bir güzel yıka. tertemiz mis.
3-Portatif ve hafif sürükle her yere gelir. tekerleğe ihtiyacın yok. (oğlum çok hareketli bir bebek, şimdiye kadar düşme gibi bir sorun yaşamadık , ama gözünün önünden ayırmamanı tavsiye ederim)
4-Çocuklar mama sandalyesinde oturmaktan pek hoşlanmıyorlar. O yüzden yatmışmış yatmamışmış hiç bir önemi yok bence. İhtiyacı kadar kalsın yeter.

sana tavsiyem e-bebek , ikea vs pek çok yerde plastik beyaz mama sandalyeleri var. 50-60 tl arası değişiyor. dene derim

Bence taşınabilirlik en önemli, ben misafirliğe giderken bile arabaya atıp götürdüğüm için.

Bende ikea nınki vardı, sorun yaşamadım. Şimdi direk sandalye üstüne monte edilenlerden alıcam, sahile de götürürüm diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…