Bebek Beslenmesi HANGİ MARKA BiBERON EMZİK ?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

starii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2012
50
26
103
Balıkesir
hangi marka biberon ve emzik daha kalitelidir? en gaz yapmayan ve bebeğin emmeye adaptasyonunu engellemeyen biberon hangisidir? hangi markaları denediniz hangilerinden memnun kaldınız ya da kalmadınız?

hangi marka biberon ve emzik daha kalitelidir? en gaz yapmayan ve bebeğin emmeye adaptasyonunu engellemeyen biberon hangisidir? hangi markaları denediniz hangilerinden memnun kaldınız ya da kalmadınız?

Biz yiğenim için hep wee nin emziklerini kullandık ztn her emzik bi süre sonra kararıyo o yüzden wee yeterince kaliteli
Avent bebedor da mama için cam su içmek için 0 Pb plastik biberon kullanıyrz. ben 22 yaşındayım bebedor cam lar benden kalma:) birtek bşlıkları değişti

Ben iki çocuğumda da NUK kullandİm ve memnun kaldım.

ben biberonda bebedor kullanıyorum. memnunum. avent kullanan arkadaşlarım da çok memnunlar.:ssz:

ben doğduğundan beri avent kullanıyorum gayette memnunum ama şu kesinki nabarsanız yapın gaz yinede oluyor.ama avent biberondaki akış hızı daha az olduğu diğer biberonlardan daha iyi olduğunu düşünüyorum emizk olarakta bebekler wee nin emziklerini daha kolay alıyorlar biz chicconun kini kullanıyoruz çokta memnunuz

Kızımın red edemediği tek marka nuk oldu emzik te biberon da nuk kullandık alman markası güvenilir

Emzik philips avent
Biberon d.brown cok iyiydi tavsiye ederim.cok.kaliteli

ben de hem emzik hem biberon nuk kullandım oğlumda.
şimdi kızım olacak ona da nuk aldım.
biberonu cam aldım ama daha sağlıklı geliyor bana

Back
X