Bulaşık Makineleri Hangi marka bulaşık makinesi??

yekure

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2014
1
0
6
35
Antalya
Arkadaşlar merhaba! İlk defa bulaşık makinesi alacağım. Hangi marka, kaç program ve hangi özellikteki makineleri tavsiye edersiniz? Birde bazı makinelerde bulunan bardak koruma sisteminin işlevi nedir ve gerçekten işe yarıyor mu? Yardımcı olursanız çok sevinirim... Şimdiden çok teşekkürler.

Ben indesit kullandım çok ta memnundum. Tekrar alırsam indesit düşünüyorum. Tavsiye ederim.

Beko 3 prg. içime sinmeden almıştım ama bazı arkadaşlarımın makine sorunlarına kıyasla çok memnunum.

Gaggeneu çok güzel bir marka, şu an evimizde o var ve çeyizim için de ondan almayı düşünüyorum, başka bir markaya bakmaya bile gerek duymadan tavsiye edebileceğim bir marka.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bosch 3 programlı benimki, aldığımda servis elemanı da 3 programdan fazlası kullanılmıyor ideal bu demişti. memnunumda, kayınvalidem tabakları elinde sabunlayıp temizleyip makinaya atıyor,ben su tutup makinaya yerleştiriyorum pırıl pırıl. Kalıntı filan kalmıyor. Alırken de kireç koruyucu bir aparat taktırdık. Ayrıca kireç için birşey kullanmıyorum.

program sayısı çok öenmli değil zira zaten genellikle aynı program kullanılıyor ariston var bende 8 program ama hep eko da yıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…