Arkadaşlar merhaba! İlk defa bulaşık makinesi alacağım. Hangi marka, kaç program ve hangi özellikteki makineleri tavsiye edersiniz? Birde bazı makinelerde bulunan bardak koruma sisteminin işlevi nedir ve gerçekten işe yarıyor mu? Yardımcı olursanız çok sevinirim... Şimdiden çok teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba! İlk defa bulaşık makinesi alacağım. Hangi marka, kaç program ve hangi özellikteki makineleri tavsiye edersiniz? Birde bazı makinelerde bulunan bardak koruma sisteminin işlevi nedir ve gerçekten işe yarıyor mu? Yardımcı olursanız çok sevinirim... Şimdiden çok teşekkürler.
Gaggeneu çok güzel bir marka, şu an evimizde o var ve çeyizim için de ondan almayı düşünüyorum, başka bir markaya bakmaya bile gerek duymadan tavsiye edebileceğim bir marka.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bosch 3 programlı benimki, aldığımda servis elemanı da 3 programdan fazlası kullanılmıyor ideal bu demişti. memnunumda, kayınvalidem tabakları elinde sabunlayıp temizleyip makinaya atıyor,ben su tutup makinaya yerleştiriyorum pırıl pırıl. Kalıntı filan kalmıyor. Alırken de kireç koruyucu bir aparat taktırdık. Ayrıca kireç için birşey kullanmıyorum.