yaptığım uzuuuun araştırmalara dayanarak söylüyorum ki eğer parası önemli değil diyorsanız kesinlikle jumbo. az biraz daha uygun olsun derseniz kesinlikle hisar. arkadaşımız uygun fiyatlı bernardo bak demiş ama bernardonun fiyatları da 600-700 aralığında ve bu paraya bir hisar takım da alınabilir yani... bernardo da kötü demiyorum 50 yıl garanti veriyorlar mutlaka güveniyorlardır ama işi çelik olmayan markalardan almamak lazım.. mesela kütahya porselen de tencere çıkarmış çelik, belki çok kalitelidir ama porselen de onları tek geçmeme rağmen tencere de güvenemedim açıkçası...
eğer hisar da benim için pahalı derseniz korkmaza da güvenebilirsiniz bence
yaptığım uzuuuun araştırmalara dayanarak söylüyorum ki eğer parası önemli değil diyorsanız kesinlikle jumbo. az biraz daha uygun olsun derseniz kesinlikle hisar. arkadaşımız uygun fiyatlı bernardo bak demiş ama bernardonun fiyatları da 600-700 aralığında ve bu paraya bir hisar takım da alınabilir yani... bernardo da kötü demiyorum 50 yıl garanti veriyorlar mutlaka güveniyorlardır ama işi çelik olmayan markalardan almamak lazım.. mesela kütahya porselen de tencere çıkarmış çelik, belki çok kalitelidir ama porselen de onları tek geçmeme rağmen tencere de güvenemedim açıkçası...
eğer hisar da benim için pahalı derseniz korkmaza da güvenebilirsiniz bence
Jumbo gayet uygunmuş modelde güzel bende aryıldız ve jumbo arasındayım bu sanal pazar güvenilir bi site mi arkadaslar
Jumbo gayet uygunmuş modelde güzel bende aryıldız ve jumbo arasındayım bu sanal pazar güvenilir bi site mi arkadaslar
hisar 100 yıl garanti veriyor. yarın öbür gün emin olmadığın bi marka alırsın parçaları paslanınca atacaksın eksik olacak..bide farketmezsin misafire çıkarırsın gör sen şenliğiben hisar optima aldım ona da 50 yıl dediler ama arkadaş çin malı demiş garantiye güvendik artık ne yapalım ünlü markalar hep çin e yöneldiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?