Hangi Marka Makarna Daha Lezzetli

prometheus

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2008
2.767
7.752
683
Arkadaşlar yaptığım makarnalar bazen çok lezzetli oluyor bazen de çok tatsız oluyor ki malzemesini hep eşit oranda kıpkırmızı domateslerden yapıyorum..Bazen makarnayı haşlarken suyun içine et bulyon da atıyorum ama her zaman tutmuyor işte..Herhalde makarnasından diye düşünüyorum..Mesela Barilla marka makarnalar bana hiç lezzetli gelmiyor..Sizce en lezzetli makarna markası hangisi?

çocukluğumdan beri evimizde nuh un ankara yapılırdı..evlendim halen nuh un ankara kullanıyorum..hiç de deiştirmedim..çok ta severek yiyoruz...

Ben evlendiğimden beri piyale zaman zamanda barilla kullanıyorum. Asla bulyon kullanmam, tereyağı tavsiye ederim. Domatesli, bolonez, sarımsaklı yoğurtlu, değişik peynirlerle, ıspanaklı peynirli değişik değişik dener pişiririm.
Ama en lezzetli makarna annem varken annemim, şimdi ise kendi yaptığım ev makarnası, ev makarnasının üzerine makarna tanımam.

ben makarna delisiyim..
o yüzden hemen hemen hepsini denedim..
barilla hem pahalı hem de mideye oturuyor..
bende hiç beğenmedim..

ben makarnayı hep "pastavilla "alırım..
özellikle de "lingue" çeşidine bayılırım..

kizlar ankara makarna
hem kokusu hem tadi super
ben baska hic bir makarnada bulamiyorum o tadi

barılla ve pasta vılla nedense hamur oluyor sevmıyorum ben,
nuhun ankara makarnasıııııııııı(reklamını hatırladım bırden):roflol:
yada filiz alırım

barillayı denemedim ama bendenizinde dediği gibi pastavilla hamur oluyor ve tencereye yapışıyor kafamçokkarıştı

nuhun ankara benimde tercihim sengözlerimebaksanab

nuhun ankara makarnasını tek geçerim.
filizi tuttaramadım hiç.
değişik italyan makarnası havasında ki barilla ,pastavilla gibi markalar bana tam oalrak istediğim lezzeti vermiyor.
ama bol domatesli ,sivri biberli, hımm acılı bir nuhun ankara makarnasının yerini hiç bir şey tutamaz

canım annem gibi bende nuhun ankara makarnası kullanıyorum.. ondan aldığım tadı hiç bir makarnadan alamadım.. sanırım anneden kızına geçen bir durum:1hug:

birde hamileyim şu makarna resimlerini koymayın şuraya yaa acayiippp aş ermiş durumdayım .. yerim seni benn makarnaaaaa jeyyar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…