medela swing kullandim,memnun kaldim.Sut arttirici pompa yoktur aslinda,emis gucu yuksek bir pompa ile sik sik sagman onemlidir.bebegine ne kadarlik sut birakman konusu da tamamen bebeginin ihtiyacina bagli.Ilk zamanlar 160-180 lik siselerde birak,daha az yada cok bir kac gun icinde belirlenir zaten(bu arada benim kizim senin bebegin kadarken en fazla 120cc icerdi ama oldum olasi istahsiz bir bebek o yuzden temkinli olmanda fayda var).bu arada medelanin ucuna genis agizli markalar disinda hemen her siseyi takabilirsin,sana tavsiyem cam siselere dogrudan sag ve o sekilde dolapta beklet.bebegine kim bakiyrsa da benmari usulu isitip kaptan kaba bosaltma ihtiyaci duymadan(ustelik camda beklemesi daha saglikli) kuzuna verebilir.Saglicakla.
kesinlikle avent derim.medela ile sağmıştım çok acıttı benimkini.ama avent öyle değil.elektriklisini aldım ama arkadaşın dediği gibi elle olanı bile çok iyi.zaten ilk aldığında iyi kullanamıyorsun zamanla çözüyorsun işi.mesela sağarken elinle gğsünü ovala.o şekilde dahada çıkıyor.öyle saklayacak kadar sütüm olmadı gün boyu yetsin yeter.benimki 6 aylık fazla çıksa sabah kahvaltılarını falan anne sütüyle hazırlayacağım ama onda mama kullanıyorum.
bu arada internetten aldım gerçekten internette daha ucuz.
çok teşekkür ederim kızlar,aventin emziğini ve yenidoğan biberonunuda almıştım çok memnun kaldım o markadan,bi bakayım pompasında.teşekkürler tekrar.
avent 'in süt sağma pompasını tavsiye ederim. yaklaşık dört aydır sadece sağıyorum. emmiyor bıdık. ayrıca ben elektriklisini sağdım sonra elle sağmaya döndüm. daha hızlı ve çok süt sağılıyor elle. elektrikliye o kadar para verme derim. avent in elle sağmasını al bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?