Saç Şekillendiriciler Hangi maşayı almalıyım?

Romantik

-4
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2010
662
82
323
Merhaba kızlar; daha önce rowentanın maşa setini almıştım ama saçımı çok yaktığı için kullanmayı bıraktım. Şu an kendime yeni bir maşa almak istiyorum ama üzeri seramik kaplama mı yoksa teflon mu olmalı karar veremedim. Sizce saça en az zarar veren maşa hangisidir? :ssz:

Tatlım remington ve rowentanın ürünleri en az zaarar verenler bence philips falan hiç düşünme çünkü remington ve rowenta sadece saç sakal epilatör vs ille ilgileniyorr
Gerçi tabii tüm makinalar zarar verecek ama en iyileri bunlar
Remingtonun bir maşası var çok hoşuma gitti böyle kıstırgacı yok onlar güzel oluyorr denee:16:

canım bende maşa arayışı içindeydim... braun almak istedim ama 120 lira vermek gücüme geldi:) ben REMİNGTON aldım.. 60 lira.. ve gerçekten memnunum... zaten sık sık maşa yapmak doğru değil.. arad bir özel günlerde gezmelerde yapılması lazım.. o yüzden 60 70 liranın altında kalmadan seramik kaplı olan her maşa iyidir diye düşünüyorum.. tabi ince uçlu düşün derim.. daha alternatifi çok... para sorun değil dersen kesinlikle braun al .... ama ben remingtondan gayet memnumum................

canım bende maşa arayışı içindeydim... braun almak istedim ama 120 lira vermek gücüme geldi:) ben REMİNGTON aldım.. 60 lira.. ve gerçekten memnunum... zaten sık sık maşa yapmak doğru değil.. arad bir özel günlerde gezmelerde yapılması lazım.. o yüzden 60 70 liranın altında kalmadan seramik kaplı olan her maşa iyidir diye düşünüyorum.. tabi ince uçlu düşün derim.. daha alternatifi çok... para sorun değil dersen kesinlikle braun al .... ama ben remingtondan gayet memnumum................

remington maşa ve düzleştiricisini kullanıyorum çok ta memnunum özellikle düzleştiriciden..

Back
X