arkadaslar ben karar verme aşamasındayım. hangı merkez? hangı dr? fıyatn nedır? kafam karma karısık tavsıyelerınızı beklıyorum. ve ne kadar ucretlere maloldugunu da paylasırsanız sevınırım. sımdıden tesekkurler hepınıze
Merhabalar
Ben Bursa da uludağ ünv. tıp fakultesin de ilk tüp bebek tedavi transferimi yaptırdım. Sonuç için daha beklemedeyim sizde Bursadaysanız eğer tavsiye ederim.
Merhabalar
Ben Bursa da uludağ ünv. tıp fakultesin de ilk tüp bebek tedavi transferimi yaptırdım. Sonuç için daha beklemedeyim sizde Bursadaysanız eğer tavsiye ederim.
:) İnşallah
1020 tl ilaçlar için eczaneye ödedim 410 tl de yumurta toplanırken ödededim. Sgk olduğu için bu rakamlar ama eğer sgk yoksada 4000 tl civarı tutuyormuş ama belkide daha düşüktür.
arkadaslar ben karar verme aşamasındayım. hangı merkez? hangı dr? fıyatn nedır? kafam karma karısık tavsıyelerınızı beklıyorum. ve ne kadar ucretlere maloldugunu da paylasırsanız sevınırım. sımdıden tesekkurler hepınıze
:) İnşallah
1020 tl ilaçlar için eczaneye ödedim 410 tl de yumurta toplanırken ödededim. Sgk olduğu için bu rakamlar ama eğer sgk yoksada 4000 tl civarı tutuyormuş ama belkide daha düşüktür.
öncelikle hayırlı olmasını diliyorum ALLAH gönlümüze göre versin hepimizin.Gerçekten çok zor olmaması.bende düşünüyorum tüp bebek yaptırmayı ama süreç nasıl bilmiyorum birde bukadar cüzi miktarlarlamı yapılıyo inanamadım gerçekten bende Bursadayım doktorun kim inşallah pozitif sonuç alırsın sonuçdan haberdar edersen sevinirim
güsel cim çok araştır derim ben 7 yıl önce ilk denememde çocuk sahibi oldum şimdi 2. bebek düşünüyoruz acıbadem maslakta başlıyoruz fiyatlarında bir indirim söz konusu diğer merkezlere nazaran ayrıca istanbul içi servileride mevcut istersen yardımcı olabilirim daha fazla bilgi için istannbuldaysan