Tüp Bebek Merkezleri Hangi merkezde yaptırdınız ve ne kadar maloldu?

qusel

İnci Tanem
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2007
2.697
285
688
39
arkadaslar ben karar verme aşamasındayım. hangı merkez? hangı dr? fıyatn nedır? kafam karma karısık tavsıyelerınızı beklıyorum. ve ne kadar ucretlere maloldugunu da paylasırsanız sevınırım. sımdıden tesekkurler hepınıze

kımse yok mu fıkrı olan tedavısınden sonuc alan arkadaslar

Merhabalar
Ben Bursa da uludağ ünv. tıp fakultesin de ilk tüp bebek tedavi transferimi yaptırdım. Sonuç için daha beklemedeyim sizde Bursadaysanız eğer tavsiye ederim.

ınsallah ppzıtıf olur sonucun.
nekadar maloldu cnm

ınsallah ppzıtıf olur sonucun.
nekadar maloldu cnm

:) İnşallah
1020 tl ilaçlar için eczaneye ödedim 410 tl de yumurta toplanırken ödededim. Sgk olduğu için bu rakamlar ama eğer sgk yoksada 4000 tl civarı tutuyormuş ama belkide daha düşüktür.

Merhaba,
Ben İstanbul Tüp Bebek Merkezinde tedavi olmustum 2010 senesinde. Kullanılan ilaca ve süreye göre degişiyor ama 3000-5000 arası ücretleri.

:) İnşallah
1020 tl ilaçlar için eczaneye ödedim 410 tl de yumurta toplanırken ödededim. Sgk olduğu için bu rakamlar ama eğer sgk yoksada 4000 tl civarı tutuyormuş ama belkide daha düşüktür.

öncelikle hayırlı olmasını diliyorum ALLAH gönlümüze göre versin hepimizin.Gerçekten çok zor olmaması.bende düşünüyorum tüp bebek yaptırmayı ama süreç nasıl bilmiyorum birde bukadar cüzi miktarlarlamı yapılıyo inanamadım gerçekten bende Bursadayım doktorun kim inşallah pozitif sonuç alırsın sonuçdan haberdar edersen sevinirim

güsel cim çok araştır derim ben 7 yıl önce ilk denememde çocuk sahibi oldum şimdi 2. bebek düşünüyoruz acıbadem maslakta başlıyoruz fiyatlarında bir indirim söz konusu diğer merkezlere nazaran ayrıca istanbul içi servileride mevcut istersen yardımcı olabilirim daha fazla bilgi için istannbuldaysan

Ben İstanbul Tüp bebek merkezinde tedavi olmustum ama cok oluyor.
Tedavinin kapsamına göre ücretleri degişiyor ama bildigim kadarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…